![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Memur Mesaiye 07.00'de Başlayacak" başlıklı konu görüntüleniyor, "Küresel ısınmaya karşı birçok dünya ülkesindeki gelişmeye koşut olarak, Türkiye’de de Hükümet’in almayı düşündüğü önlemler arasında yaklaşık 2 milyon memurun mesaisini 08.30-09.00’dan 07.00-07.30’a çekmenin de bulunduğu öğrenildi. Bakanlar Kurulu’nca Enerji ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küresel ısınmaya karşı birçok dünya ülkesindeki gelişmeye koşut olarak, Türkiye’de de Hükümet’in almayı düşündüğü önlemler arasında yaklaşık 2 milyon memurun mesaisini 08.30-09.00’dan 07.00-07.30’a çekmenin de bulunduğu öğrenildi. Bakanlar Kurulu’nca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker’den oluşan İklim Değişikliği Koordinasyon Kurulu’nda, mesaiyi öne çekmenin ciddi bir seçenek olarak gündeme getirildiği belirtildi. TRAFİK RAHATLAYACAK: Mesainin öne çekilmesiyle güneş enerjisinden daha fazla yararlanmanın yanında, trafik sorununun da önemli ölçüde rahatlayacağı öngörülüyor. Türkiye’de, Avrupa ve Rusya’da olduğu gibi kış aylarının alışılmışın dışında yumuşak geçmesi, kar ve yağmur yağış miktarlarındaki azalmalar, özellikle içme suyu barajlarındaki su düzeylerinin düşmesi alarm zillerinin çalmasına neden oldu. Küresel ısınmanın, enerji ve su tasarrufu ile yavaşlatılabileceği öngörülüyor. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memur Mesaiye 07.00'de Başlayacak Cahilliğimi bağışlayında bunun biz memurlarla ne ilgisi var halen çözemedim.Küresel ısınmayı etkileyen en önemli sebep bizmiyiz yani.Ben 7 de mesaiye başlıyınca daha az arabamı trafiğe çıkıcak,fabrikalar daha az mı tehlikeli atık çıkaracak,yeşil katliyamı duracak mı,karbondioksit eksilecek,sular dahamı az kirlenecek.Biz ne imişiz yahu. Zaten ne yapıyorsak bu memlekete biz memurlar yapıyoruz.Vergi kaçırıyoruz,insan sağlığını bozuyoruz,trafiği tıkıyoruz,eksoz dumanı çıkarıyoruz,fabrikalarımızla çevreyi olumsuz etkiliyoruz.Eğer ekonomiyi düzeltmek için ,insanlara daha uzun süre hizmet için,elektrik tasarufu için deseler anlarım ama küresel ısınmayı pek anlamadım.Sabah okula giden çocuklarımızı ne yapacağız,yada bakıcılarımızı nasıl ayarlayacağız,ayrıca dolmuşçular ek sefer koymalı zaten trafik o saatte dolu oluyor(istanbul için yorum)e bunun ekzosu var dimi .Büyüklerimiz ne düşünüyor bilmem ama ben ne yararı olacağını hiç bilmiyorum |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Memur Mesaiye 07.00'de Başlayacak Sayın meys isimli üye size katılıyorum...Bende, bu haberin gerçekleştiği takdirde ülkenin ve vatandaşların lehinemi yoksa aleyhinemi sonuç doğuracağına bir anlam veremedim...Yorumun için teşekkürler...Yorumlarınızı herzaman bekliyoruz.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Memur Mesaiye 07.00'de Başlayacak Çok saçma daha ciddi önlemler alınması gerekirken ,memurların mesai saatlerini değiştirmek gibi saçma önlemlerle uğraşıyorlar.Zeka yetenek ve becerileri ancak böyle bir önlem almaya yetiyor. Ne diyelim biz çocuklarımızı geleceği düşünürken onlar göstermelik işlerle uğraşıyor bakın birşeyler yapıyoruz merak etmeyin der gibi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |