FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Torpilli Memur

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Torpilli Memur" başlıklı konu görüntüleniyor, "Şevki Yılmaz’ın kardeşi Aziz Yılmaz, herhangi bir sınava tabi tutulmadan, üstelik 60 yaşında devlet memuru oldu Kapatılan Refah Partisi’nin kilit isimlerden Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz’ın 60 yaşındaki kardeşi Aziz ..."

Seçenekler Stil
Alt 04-02-2007, 11:40 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 25
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Post Torpilli Memur

Şevki Yılmaz’ın kardeşi Aziz Yılmaz, herhangi bir sınava tabi tutulmadan, üstelik 60 yaşında devlet memuru oldu

Kapatılan Refah Partisi’nin kilit isimlerden Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz’ın 60 yaşındaki kardeşi Aziz Yılmaz, kurumun “30 yaşını aşmamış personel alımı” şartına rağmen, TSE’de göreve başlatıldı
28 Şubat sürecinde tepki çeken konuşmalarıyla Refah Partisi’nin kapatılmasında kilit isimlerden olan eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz’ın kardeşi Aziz Yılmaz, herhangi bir sınava tabi tutulmadan, üstelik 60 yaşında devlet memuru oldu. Yılmaz, memur alımında Devlet Personel Başkanlığı’nın şartlarına rağmen, Ağustos 2006’da bu kurumda memur olarak işe başlatıldı. 1947 doğumlu Aziz Yılmaz, altı aydır, aylık bin 800 YTL maaş alıyor.

TSE, kardeş Aziz Yılmaz’ın atamasını yapmadan önce Devlet Personel Başkanlığı’na bir yazı yazarak, “yeni alınacak personel için açıktan atama yapılıp yapılamayacağını ve yeni alınacak personelde KPSS’ye girmiş olma koşulunun aranıp aranmadığını” sordu.

KPSS’YE GİRMEDİ

Başkanlık da yanıtında, “KPSS’de başarılı olanlar arasından alım yapılması kaydıyla, bu hususta kurumunuzun tabi olduğu mevzuat hükümlerine göre değerlendirmek suretiyle işe alınması gerektiği mütalaa edilmektedir” şeklinde bir cevap gönderdi. Aziz Yılmaz, Personel Başkanlığı’nın, “KPSS’de başarılı olma” koşulunun arandığına dair yazısına ve personel alımındaki “30 yaş sınırı”na rağmen, yapılan mülakatta yeterli görülerek ve TSE Başkanı Kenan Malatyalı’nın talimatıyla, 7 Ağustos 2006’da memur olarak işe başladı.

ÇİFT MAAŞLI

Turizm Yüksek Okulu mezunu olan Aziz Yılmaz, TSE’de 7’nci derece birinci kademe karşılığı aylık bin 800 YTL maaşla işbaşı yaptı. İki ayda bir çift maaş alacak olan Aziz Yılmaz’ın aylık ücreti ortalama olarak 2 bin 700 YTL olacak. Yaklaşık aydır TSE’nin Kocaeli Kalite Kampüsü’nde memur olarak görev yapıyor. Devlet memurlarında yaş haddinden emekli olma sınırı ise 65.

DAHA ÖNCE DE DANIŞMANDI

ŞEVKİ Yılmaz’ın 1947 doğumlu kardeşi Aziz Yılmaz, böylece 60 yaşında devlet memuru oldu. Aziz Yılmaz, 1997 yılında agabeyi Şevki Yılmaz’ın milletvekilliği döneminde de Adalet Bakanlığı’nda danışman olarak görev yapmıştı. Adalet Bakanlığı’nda müşavir kadrosunda çalışırken de 2 bin 900 YTL maaş alan Aziz Yılmaz, o dönem soru önergesiyle Meclis gündemine taşınmıştı.

Akşam / Hüsniye ORAL
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 05-02-2007, 12:07 AM   #2
Aktif Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
Cevap: Torpilli Memur

bu konunun bize olan dezavantajı nedir merak ettim dostum adamın tecrubelerineticesinde devletmemuru olması yasakmı demirel 65 yaşında cumhurbaşkanlığı yapıyorsa bence normal saygılar.
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 05-02-2007, 01:31 AM   #3
Yeni Uye

tekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isimtekniker bilinen bir isim

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu konunun bize olan dezavantajı nedir merak ettim dostum adamın tecrubelerineticesinde devletmemuru olması yasakmı demirel 65 yaşında cumhurbaşkanlığı yapıyorsa bence normal saygılar.
Ya sen haberi okumadın ,yada okudugunu anlamıyorsun.

Alıntı:
Aziz Yılmaz, kurumun “30 yaşını aşmamış personel alımı” şartına rağmen, TSE’de göreve başlatıldı
Alıntı:
Başkanlık da yanıtında, “KPSS’de başarılı olanlar arasından alım yapılması kaydıyla
Bu kanunları ben yapmadım, Bana ve benım gibilerine bu kanun işliyorda Adı gecen sahısa neden işlemiyor.Bu ulkede universiteyi bitirmis KPSS sınavından 90 puan almıs kac kisi is bekliyor senın haberin varmı?

Musluman olmak herseyden once Durustluktur, Adalettir. Hak yememektir. Haklıyı savunmaktır. Bu olay normaldir diyenın muslumanlıgından suphe duyarım.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 05-02-2007, 11:00 AM   #4
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Bu memlekette işini ehline verme olmadıktan sonra daha nereye kadar gideriz bilemiyorum ....
Vay be 60 yaşında devlet memuru alımı da olmuş ya daha ne diyeyim...
Siyaset hakikaten çok ama çok zor bir arena ... Baksananıza neler yapmak zorunda kalıyorsunuz ... İnsana gülerler
Alt 10-02-2007, 12:18 AM   #5
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Müslüman için dürüst ve adil olması yönündeki açıklamalarınız isabetlidir.Ancak süi zan konusunda dikkatli olmak gerekir. İddia ve ispat konusunda tam teşekküllü olunmalıdır. Aksi taktirde hesap günü bunun bedeli çok ağırdır.
hakan2034 isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 10-02-2007, 08:19 PM   #6
Aktif Uye

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

ben okuduhumu anlayabiliyorumda siz yazdıhımı ya okuyamıyosunuz veya anlayamıyorsunuz bu ülkede herşey kanunlara uygun yapıldıda bir bu konumu kalıdı ben onun için bize olan sakıncasını sordum öyle sanıyorumki bundan sonra ana haber bültenleri haber verirken falancanın kardeşi hatta filancanın köyde akrabası dayısı amcası teyzesi diye haber verirler bu haberi yazan kişi veya kurum neden bir vatandaş böyle bir kanun ihlali yapmıştır demiyorda şevki yılmazın kardeşi diye başlıyor .fazla söze gerek yok sanırım islam dini dürüstlük ise adalat ise bukonuyu yazan kişi nekadar adaletli takdir sizindir saygılar.
Alt 10-03-2007, 09:50 PM   #7
Aktif Uye

İsim Şevki Yılmaz'ın kardeşi olunca

TSE'de memur olarak işe başlaması yüzünden Akşam Gazetesinin “60 yaşında ballı memurluk” manşetiyle verdiği Şevki Yılmaz’ın abisi Aziz Yılmaz 23 yıllık memur çıktı

Akşam Gazetesi “60 yaşında ballı memurluk” manşetiyle TSE’de memur olarak çalışmaya başlayan Şevki Yılmaz’ın abisi Aziz Yılmaz’ı hedef gösterdi. Aziz Yılmaz, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra gazete aleyhine dava açacağını söyledi.

Memuriyet hayatına 1965’te başladığını belirten Yılmaz, asaletinin 1966’ta tastik olduğuna dikkat çekti. 7-8 yıl Milli Eğitim’de memurluk görevlerinde bulunduğunu da ifade eden Aziz Yılmaz, “Milli Eğitim’den sonra Çalışma Bakanlığı’na geçtim. Bakanlıkta özel kalem müdürlüğü, iş mevzuatı şube müdürlüğü, Ankara Bölge Çalışma Müdürlüğü ve Zonguldak Çalışma Müdürlüğü görevlerinde bulundum. Adalet Bakanlığı’nda 2 yıl Bakan danışmanlığı, 1979-1982 yılları arasında da Hak-iş Konfederasyonu Genel Başkanlığı yaptım” dedi.

SINAV İLK GİRİŞTE GEREKLİ

Sınav ve yaş şartının memuriyete yeni başlayanlar için gerekli olduğunun altını çizen Aziz Yılmaz, “Daha önce memurluk yapmış ve istifa ederek ayrılmış kişiler için kamu personel sınavına girme ya da yaş sınırı yok. Ama memurluğa girmiş ve asaleti tasdik edilen bir yıllık memurların istediği an veya ihtiyaç duyulduğu zaman tayin olma hakkı var. Bu Anayasal ve personel kanununda verilen bir haktır” diye konuştu.

Akşam Gazetesi’nde yeralan haberde TSE’da 6 aydır çalıştığı bilgisinin de doğru olmadığını kaydeden Yılmaz, kurumda 10 Kasım 2006’da çalışmaya başladığını söyledi. Sözkonusu gazetede yeralan maaş bilgilerinin de gerçekleri yansıtmadığını bildiren Yılmaz, bin 800 YTL değil, bin 134 YTL maaş aldığını, 2 ayda çift maaş uygulamasının da kendine özel bir durum olmadığını kaydetti.

ASIL AMAÇ BAŞKA!

Haberdeki asıl amacın cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce Hükümeti karalamak ve yıpratmak olduğunu vurgulayan Yılmaz, Akşam Gazetesi aleyhine maddi ve manevi tazminat davası açacağını da sözlerine ekledi.

ŞEVKİ YILMAZ: ŞEVKİ YILMAZ’IN ABİSİ GÖREV ALAMAZ MI?

Akşam Gazetesi’nde yeralan habere tepki gösteren Aziz Yılmaz’ın kardeşi Şevki Yılmaz şunları söyledi: “Daha Şevki Yılmaz’ın esamesinin okunmadığı dönemlerde abim Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanıydı. Refahyol hükümeti döneminde Çalışma Bakanı olan Necati Çelik bey ise, abimin Hak-iş’te genel sekreteriydi. Sekreter bakan olabilir ama HakİŞ’in Başkanı TSE’de memurluk yapamaz bu nasıl mantık!

Zaten devlette yıllarca memurluk yapmış birisinin memurun sınava girmesine gerek yok ki. Ölene kadar memuriyet hakkı bakidir. Abimin de 23 sene memuriyeti var. Aziz Yılmaz, Şevki Yılmaz’ın abisi olduğu için değil, bu işe laik olduğu için buraya getirilmiştir. Şevki Yılmaz’ın abisi görev alamaz mı? Bizi yargısız infaza tabi tutanlar çevremizi de mi yarğılayacaklar. Bu mantık nasıl bir mantık. Bunlara sadece gülüyorum.”

Akşam Gazetesinin 04.02.2007 tarihli nüshasında, sürmanşetten verilen yalan haber hakkında cevap hakkımızı kullanmak ve gerçekleri ortaya koymak üzere aşağıdaki bilgileri kamuoyuna sunmak istiyorum:

ÖZGEÇMİŞ AZİZ YILMAZ

1947 yılında İzmit’te doğdum. İlk, orta ve lise tahsilini İzmit’te tamamladı. Ankara Ticaret Turizm Yüksek Öğretmen Okulu Bankacılık Bölümü Mezunu.
1965 Yılında Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı.
1973 yılında Çalışma Bakanlığında, naklen şef olarak göreve başladı.
1975 yılında Ankara Bölge Çalışma Müdürü oldu.
Çalışma Bakanlığı Toplu Sözleşme ve İş Mevzuatı Şube Müdürü olarak görev yaparken bilahare 1977 yılında Zonguldak Bölge Çalışma Müdürü olarak görev yaptı.
1978-79 yılları arasında askerliğimi Yedek Subay olarak tamamladı.
1979 yılında Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanlığına seçildi. 12 Eylül döneminde Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı idi.
1983 yılında Hak-iş Genel Başkanlığından ayrıldı.
1983-96 yılları arasında Kocaeli’nde Serbest Mali Müşavirlik Bürosu açarak işletti.
1996 yılında Adalet Bakanlığında İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Bakan Danışmanı olarak görev yaptı.
1997’de Etimesgut Belediyesinde bir yıl Kültür ve Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

çamur at izi kalsın taktiklerini bırakmak lazım sanırım artık

iman etmedikce cennete giremessiniz birbirinizi sevmedikce gerçek imana eremezsiniz

Seçenekler
Stil