![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Bu da testis yüzleşmesi!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Konya Numune Hastanesinde 16 yaşındaki A.F.G'nin testis ultrasonu çekmediği iddia edilen kadın radyoji uzmanı Kezban A, iddialara tepki gösterdi. Kadın doktor, hastaneye getirilen A.F.G'nin testisinin renkli dobler ultrasnografisini (USG) çekti. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Bu da testis yüzleşmesi! Konya Numune Hastanesinde 16 yaşındaki A.F.G'nin testis ultrasonu çekmediği iddia edilen kadın radyoji uzmanı Kezban A, iddialara tepki gösterdi. Kadın doktor, hastaneye getirilen A.F.G'nin testisinin renkli dobler ultrasnografisini (USG) çekti. Bunu yaparak da yapılan tartışmalara son noktayı koymuş oldu. Bu da testis yüzleşmesi A.F.G, hastane görevlileri tarafından Radyoloji Ünitesine götürüldü. A.F.G, burada daha önceden testis ultrasonunu çekmediği öne sürülen Dr. Kezban A. ile karşılaştı. Kezban A, yakından ilgilendiği A.F.G'ye ''Beni daha önce gördün mü? Senin ultrasonunu geldin de ben çekmedim mi?'' diye sordu. A.F.G, Dr. Kezban A'yı ilk defa gördüğünü söyledi. Bu duruma gülüyorum 2003 yılından bu yana Konya Numune Hastanesinde görev yaptığını anlatan Kezban A. ''Bugüne kadar ne hasta ne de kendimi rencide edecek bir olay başıma gelmedi. Şimdi bu duruma sadece gülüyorum. Bu ne hekimlik ahlakına yakışır, ne ben insanım diyen birine... " dedi.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |