![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "kpss rezaleti" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu kadar da olmaz diyesi geliyor insanın iki gün içinde yüzbinlerce insanın geleceği ile oynayanları acaba hangi mahkemeler yargılayacak olmayan vicdanlarımı? yoksa hak divanında kurulmuş o büyük mahkeme mi? olmaz ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | kpss rezaleti bu kadar da olmaz diyesi geliyor insanın iki gün içinde yüzbinlerce insanın geleceği ile oynayanları acaba hangi mahkemeler yargılayacak olmayan vicdanlarımı? yoksa hak divanında kurulmuş o büyük mahkeme mi? olmaz beyler olmaz bu ülkede herşeyin kolayına kaçanları başa getirirseniz bu ülke bir yere gidemez.arkadaşlar benim gibi düşünüyorsanız desteğinizi bekliyorum Alllah torpili olmayanların yar ve yardımcısı olsun. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: kpss rezaleti Neyseki adam gibi dogrusunu açıkladılarda rahatladık yane yoksa gümbürtüye gidecekti,k iyimi dersinn |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: adana
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: kpss rezaleti selam arkadaşlar ben önlisans bilgisayar proğramcılığından bu yıl mezun oldum okul birincisiyim dgs yide kazandım trakya üniversitesi fizik bölümü ama okulu dondurdum bu yıl önlisans mezunu olarak kpsss ye hazırlanmak istiyorum sizce dershaneye gitmelimiyim ayrıca canım hiç ders çalışmak istemiyo kitap görünce midem bulanıyo napmamm lazım ders çalışma isteğini kazanmak için teşekkürler |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: kpss rezaleti 2007 Kpss sınavının açıklanmasından sonra bir çok öğretmen adayı beklediğinden daha düşük netlerin gelmesinden dolayı Kpss sınav sonucunun incelenmesi için Ösym'ye başvurdu. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |