![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Savaşa hayır diyen kız çocuğunu gözaltına aldılar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Reyting yapacakya TV muhabiri, ögretmistir kizcagiza, MEDYA Her yere ulasabilen ve amaclari tarafsiz, arastirmaci haber anlayisi yerine, kendi cikarlari dogrultusunda haber yapma anlayisidir......"
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() | Cevap: Savaşa hayır diyen kız çocuğunu gözaltına aldılar Reyting yapacakya TV muhabiri, ögretmistir kizcagiza, MEDYA Her yere ulasabilen ve amaclari tarafsiz, arastirmaci haber anlayisi yerine, kendi cikarlari dogrultusunda haber yapma anlayisidir...
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Savaşa hayır diyen kız çocuğunu gözaltına aldılar Asılında aktütün köyünde okul da varmış öğretmende neden böle bir haber yapıldı ve neden o masum çocuklar kullanıldı bu da ayrı bir tartışma konusu ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (haziran 2008) ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: MATRİKS'den Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 243 Rep: 24183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Savaşa hayır diyen kız çocuğunu gözaltına aldılar ![]() Aktütünlü Çiçek’i Toptan okutacak Meclis Başkanı Köksal Toptan, Aktütünlü ilköğretim öğrencisi Çiçek Aysal’ı telefonla arayarak eğitim masraflarını karşılamak istediğini söyledi. TBMM Başkanı Köksal Toptan, Şemdinli Kaymakamı Hakan Şen’in Aktütün Köyü’nü ziyareti sırasında elindeki mermi çekirdeğini göstererek, “elime kurşun değil, kalem almak istiyorum” diyen Çiçek Aysal’ın görüntülerini televizyondan izlerken duygulandığını ifade etti. Toptan, Aysal’ı telefonla arayarak “ister devlet okulu, isterse kolejde yatılı olarak eğitim hayatının sonuna kadar kendisini okutma sözü” verdi. Daha sonra telefonda baba Sami Aysal ile de görüşen Toptan, isteğini ona da iletti. Sami Aysal ile Çiçek Aysal’ın, TBMM Başkanı Toptan’a düşüneceklerini, kararlarını verdikten sonra da kendisini arayacaklarını ifade ettikleri öğrenildi. kaynak |
| | |
| | #14 |
| Banned Üyelik tarihi: Oct 2008 Nerden: İSTANBUL/Kartal
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 1542 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Savaşa hayır diyen kız çocuğunu gözaltına aldılar Şimdi konuya bakınca büyük bir çelişki ve ayrımcılık kokan bir hava soludum sağolsun Saharay arkadaşımız doğru ve güvenilir bir kaynaktan haberi tüm yalınlığı ile bizlere vermiş bir taraftan ise ne idiğü belirsiz Dicle haber ajansı kürtçe ve Türkçe haberler sunan bir ajans..?Haberin içeriğine bakılırsa haber zırhı geçirilmiş propaganda kokan bir güdüm taşıyor hangi savaş hangi uçaksavar mermisi..?Savaşı çıkartan ve yöre halkına yaşatan terör örgütü değilmidir o halde o uçaksavar mermisi için Başbakanımıza değil terörist liderlere gönderme yapılmalı idi..!Türk ordusu kendi toprakları üzerinde kürt kökenli vatandaşları için canlarını verirken ve onları korumak için mücadele ederken kendi toprakları üzerinde en ufak tahribattan kaçınırken halkı zarar görmesin diye ayrıca kuzey ırak toprakları üzerinde kürtlere karşı sivil halka zarar gelmesin diye cerrah titizliğinde operasyon yaparken mesnetsiz haberlere karşı olduğumu bildirmeliyim..Sırf yöre halkını korumak ve bölgedeki çocuklara güvenli bir eğitimi sunmak için onlara refakat edip kurşunlara hedef olan mehmetçiğin suçu nedir sırf o minik ellerin kalem tutmasını sağlamaktır.. Ajansın haberine göre sanki Guatemala'da esir alınmış gibi lanse edilmesi,Başbakana karşı olan haykırışın ve serzenişin savaşın sorumlusu ülkemiz gibi algılatılması garipsenecek bir izlenim uyandırıyor..Sanki mehmetçik kurşunlarla bomblarla yaşamayı çok seviyormuş gibi izlenim estirilmesi çok yalnış bu haber ülkemizde ulusal düzeyi ve güvenirliği son haddeye ulaşmış olan iha,dha,aa ajans gibi kuruluşlardan çıkmadığına göre sorgulanması gerekir diye düşünüyorum şayet verdiği haberlerle ve açık ara tarflılık ve propaganda kusan sendika.org sitesinden alıntı yapılmasını basiretsiz bir girişimden öteye gidememek olarak algılıyorum zira çoğu insan gerçekleri biliyor fakat sanal ortamda dahi olsa mücadele etmeye devam edecem.. Site yöneticilerden siteye eklenen haber içeriklerinin ve kaynaklarının sorgulanmasını rica ediyorum bu konuda belirli kriterler oluşturalabilir..! |
| | |
| | #15 | |
| Uye ![]() | Cevap: Savaşa hayır diyen kız çocuğunu gözaltına aldılar Alıntı:
Çocuğa 50 YTL verip okulumuz kapalı,öğretmen yok dedirtenlerr,babsına 10 000 YTL teklif etmişler çocuğunu ikna etmesi için. Millet ne derdinde,Malum Medya kanalları ne derdinde.
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 36588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Savaşa hayır diyen kız çocuğunu gözaltına aldılar Çocukların tv programlarında istismar edilmesine karşıyım. Nitekim düşüncelerimde yanılmamışım. Tsk çocuklar konusunda çok hassasdır. Nerden mi biliyorum?Tsk da görev yapan bazı komutanlarla muhatap olduğum için biliyorum. Gönüllü olarak çalıştığım okula Tuzla'da görev yapan bir komutanlık ve Pendik tersane komutanlığı çok önemli yardımlarda bulunmuşlardı.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. Konu SAHARAY tarafından (20-10-2008 Saat 01:45 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |