![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Taraf aktütün skandalının peşinde" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: RABİA ´isimli üyeden Alıntı Az önceki yorumuma dikkat et...dikkatli oku...sizi kastetmedim dedim...herkese söylüyorum dedim... Ayrıca yazı ''susun'' demek istemiyor.Neyi, nasıl savundğunuzun farkına varın diyor. Ters ters cevaplar vermeyin de, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir Yaş: 30
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 276 Rep: 27590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde Alıntı:
ters psikoloji bazen iyidir.
__________________ SİVİL ÖRÜMCEKLER SARMIŞ DÖRT BİR YANINI SARMIŞ AĞLA KAPLAMIŞ BU CENNET VATANI | |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| Uye ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde Alıntı:
ille suclu arama gayreti icinde bulunanlar (sizin gibi) sizden olmayan her görüsü hedef ve suclu konumuna getirme gafletinde bulunanlardir.. 25 sendir bu ülkede PKK laneti var eger bir Ordu 25 sende bu illetin kökünü kaziyamiyorsa suclu elbette baska olmali degil mi? ne kolay bir yaklasim.. 25 sene kac hükümet degisti bu ülkede ve herkesimi temsil eden hükümetler geldi gecti hatta ve hatta APO denen ********i SOLCU lara hediye ettiler OY toplasinlar diye... haklisin ama kardesim bu suc TSK nin degil TSK yi yönetenleri sütten cikmis ak kasik gibi görenlerindir kanimca.. ordudaki eksikligi dile getireni ya idam ederler, ya aforoz ! saygilar
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| |
| | #23 | |
| Uye ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde Alıntı:
İşi tsk aleyhtarlığına dönüştürme çaban da kof ve boş bir gayret. Kendini yorma,
__________________ | |
| |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 28 Rep: 2742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde selam... Burda uzucu olan ; TSK ni yapilan haksizliklar. TSK nin bu ulkenin tek guvencesi ve dayanagidir. Sizin kunusmalariniz hepsi teferuatir. Bana saldirmaniz size bir sey kazandirmaz. Ataturk Turkiyesinde haksizlar bir gun cezasini cekecektir. Allah Turku ve TSK yi her turlu bolucude korusun. saygilar. |
| |
| | #25 |
| Uye ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde Türkün tükten baska dostu yoktur birde Jurgenler rahat biraksa !
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). |
| |
| | #26 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 28 Rep: 2742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde selam... Sana son cevap verisim...bafrali77... Senin gibiler yilarca jurgenlerin yurdunda gelen parayla besleniyorsunuz. Turkun Turkten basaka dostu yok.Cok dogrudur. Babam Turktur. Jurgenlerin ekmegini yemediginiz zaman ozgursunuz. saygilarimla... |
| |
| | #27 |
| Uye ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde Bu ne edepsizlik! Bu ülke evlatları bir kurtuluş savaşı verdi emperyalizme, Gerekrse ikincisini de verir! Gözünü kırpmadan, Korkmadan.
__________________ |
| |
| | #28 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde Alıntı:
Dikkatimi çekti... sıkıntı verecekse mazur görün meramımı. Neden hep babanızı nazara verir durursunuz ? Tamam Babanız gerçekten iyi ve eli öpülesi biri olabilir ( öyle ise bende saygıyla elini öperim babanızın ) bence siz kendi yazılarınızı, babanızı kullanmadan yazınız. ve sadece kendiniz olun.
__________________ Bir harf katipsiz olmaz, bir iğne ustasız olmaz ve olamaz. Nasıl olur da Şu mükemmel kainat sarayı sahipsiz olur ??? | |
| |
| | #29 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde Alıntı:
Konularda görüşünüzü karşı düşünce ve görüşe saygı çerçevesinde yazın, bir çok yazınızda aynı pertvazsızlık olduğu için toptan bu cevapla size yazıyorum. Dikkat ederseniz sürmez, böyle inşallah. Bu cevapta başka konulardaki tutum ve yazılarınızada atıf vardır, aklınızda bulunsun. Not: Bir yerlere işaret vermeye gerek yok herkesin aklı ve görev bilinci yeterlidir, "TSK sanirim istikbarat birimleri bu yazilari izliyorlardir.sen merak etme. Cümlelerini ve kelimelerinide doğru yaz (istikbarat) değil o kelime öğren. | |
| |
| | #30 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Taraf aktütün skandalının peşinde şu ana kadar sizin hakaret ettiklerinizi uyaran modlar gördüm de sizi uyaranını görmedim, bu sözünüzle kendi adıma tüm arkadaşlara haksızlık ettiğinizi düşünüyorum sayın erkişi.. ama takdir sizin eğer bu görüşte sabitseniz değiştirme durumumuz maalesef mevcut değil... iyi yazımlar...
__________________ |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |