![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Acık internet geliyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "B ütün vatandaşlara açık olacak ve yetişkinlerin internete erişimi sağlayacak olan ''Kamu İnternet Erişim Merkezleri'' geliyor. Merkezlerden, çalışanlar ve işsizler başta olmak üzere, ev kadınları ile emeklilere internete erişim hizmeti ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bütün vatandaşlara açık olacak ve yetişkinlerin internete erişimi sağlayacak olan ''Kamu İnternet Erişim Merkezleri'' geliyor. Merkezlerden, çalışanlar ve işsizler başta olmak üzere, ev kadınları ile emeklilere internete erişim hizmeti sağlanacak. Gelecek yıl başlatılması ve 9 aylık sürede bitirilmesi planlanan projenin maliyeti ise yaklaşık 66 milyon avro olacak. Kamu İnternet Erişim Merkezleri, yetişkinlerin bilgisayar kullanımı ve internet bağlantısı ihtiyaçlarını karşılayacak, yetişkinlere bilgi iletişim teknolojisi eğitimi verilebilecek ortamı sağlayacak. Yetişkinlerin e-devlet, e-eğitim, e-bankacılık, e-alışveriş gibi alanları etkin kullanım için yönlendirilmesine de imkan tanıyacak. Bir merkezde 1 yıl boyunca 1000 kişinin eğitim alabilmesi öngörülüyor.Kamu İnternet erişim Merkezleri, halk eğitim merkezleri, gençlik merkezleri, kütüphaneler, e-devlet hizmeti verecek hastane ve İŞ-KUR binaları gibi yerler, yerel yönetim binaları, organize sanayi bölgeleri ve küçük sanayi sitelerinde kurulabilecek. Bu arada 4 bin 500 adet kamu internet erişim merkezinin kurulması hedeflenirken, projenin toplam 66 milyon avroya ulaşması bekleniyor.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İlk yorumu ben yapayım; Hukumeti internet cfelerin cok para kazandıgını dusunmus olacakki Bu sektorede el attı:)) Herhalde bu internet erisimi vatandasa bedava olmayacak,Eeee ozaman parayı veren zaten istedigi cafeden internete baglanamıyormu? yoksa kısıtlama mı var? Cerrah sana cafeyi kapattıracaklar haberin olsun:))
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 27
Rep Gücü: 3 Rep: 95 ![]() | war bu işte bir dümen ama bakalım hayırlısıdır inşallah |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |