![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "15 şehit" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Gülüm ´isimli üyeden Alıntı Uyarı: Daha düzgün kullan sözcüklerini bafralı77,her tartışma konusunda mutlaka sana bi uyarı yapıyorum,böyle şiddetli ve agresif konuşmalarınla bi yere varamassın. sizi siddetle KINIYORUM !" yukaridaki ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 | |
| Uye ![]() | Cevap: 15 şehit Alıntı:
yukaridaki yazimda ne gibi bir siddet gördünüz ve daha baska hangi konularda uyardinizda kalkip sizi her konuda uyariyorum gibi bir ifade yazarak beni kücük duruma düsürmeye calisiyorsunuz anlamiyorum ve bunada hakkiniz yok sayin GÜLÜM Mod ta olsaniz Admin de olsaniz ! eger benim yazdiklarimdan rahatzsiz oluyorsaniz, ki sunu iyi bilmenizi isterim karsit düsüncede olanlarinda ayni yazim düsünce ile yazdiklarindan dolayi cevabim ayni olmaktadir, karsit yazi yazanlarida alalen ulu orta bana yazdiginiz sekilde yazmaniz sorumlulugunuzun bir parcasi olmali, ayrimcilik degil !
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 432 Rep: 42851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 15 şehit Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #43 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 211 Rep: 21087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 15 şehit siyasilerin artık pasif kalmaması lazım gerekli kararlar meclisten çıkarılıp ordunun önünün açılması sart kuzey ıragın tümüne girip tüm pkk lıları tarihe gömmemiz gerekio hepsini öldürüp , birini bile sag bırakmamamız gerekio, 15 sehidin ve 1000 lerce sehidinimizin kanının yerke kalmaması gerekio tüm pkk lıları öldürmemiz gerekmekte , hepsini katletmeliyiz elimizde nekadar kimyasal silah varsa hepsini kullanmalıyız topyekün girip , alnımızın aklıyla çıkmak bize ve sanlı türk ordusuna yakısır ancak dedigim gibi hükümetin bu konuda pasif kalası askerin elini ayagını baglıo savasın gerekli oldugu bi yerde barıs sadece safsafatadan ibarettir....... |
| | |
| | #44 | |
| Uye ![]() | Cevap: 15 şehit Alıntı:
baskasinin yaptiogi cuvaldizlari görmüyor benim iynelerimle ugrasiyorsunuz ? sebebi nedir.. yoksa Bafrali77 yi görünce nasil sustarsim mi diyorsunuz? yok aksini idda ediyorsaniz kendinizi benim yerime kaymaya calisirsaniz belki beni anlarsiniz.. olaya bos taraftan bakan Bos görür.. sana mi sorcagim demisim cümle icinde? yalan mi ? bunda ne gibi bir igneleme ariyorsunuz, igneleme ariyacak olsam coook bulurum ve bulursunuz sayin Gülüm! ama sizin gibi düsünseydim inan ne ignelerimi ne de sislemelerimi görürdünüz, görmedikleriniz gibi bunuda acikca yaziyorum....
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| aktutun, hain, pkk, saldiri, sehit |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |