![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Tuncay ÖZKAN Gözaltında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: aliÖZDEMİR ´isimli üyeden Alıntı Bu tutuklamaların altında bir Çapanoğlu çıkacak gibi Çapanoğlu dediniz, bizim çapan aklıma geldi ( Gürbüz ÇAPAN ) Onuda aldılarda malum sebepten... İnş. Tüm bu çalkantılarda ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Kazanması bir kenarda kalsın kaybımız olmasın yeter.Nedense her türlü siyasi skandalda aklıma dış güçler geliyor.Aramıza ekmeye çalıştıkları nifak tohumlarının arkası kesilmedi.Bizi bize vurdurmaya çalışıyorlar.Bir ülkede bu kadar birden aynı anda bu kadar ciddi skandallar çıksın şaşırtıcı.Her bir yandan kuşatıldığımız Kurtuluş Savaşından önceki durumuzu aklıma geliyor.Ve biliyorum ki bir kurtuluş savaşı daha vermemiz gerekiyor.Silahla değil ama manevi gücümüz ve ülke sevgimizle içimizdeki nifak tohumunu yok etmemiz lazım. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Sayın mustadaf,siz aşağıdaki alıntıyı nasıl yorumladınız öğrenmek istiyorum,lütfen.. Alıntı:
| |
| | |
| | #23 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
Küçük ama manen büyük bir paragrafını paylaşmak istiyorum izninizle.. Düşmalık besleyene hitaben derki; BİRİNCİ VECİH: Hakîkat nazarında zulümdür. Ey mü’mine kin ve adâvet besleyen insafsız adam! Nasılki sen bir gemide veya bir hânede bulunsan, seninle beraber dokuz ma’sûm ile bir câni var. O gemiyi batırmak ve o hâneyi yok etmeye çalışan bir adamın, ne derece zulmettiğini bilirsin. Ve zâlimliğini, semavâta işittirecek derecede bağıracaksın. Hattâ bir tek ma’sûm, dokuz câni olsa; yine o gemi hiç bir kanun-u adâletle batırılmaz. Aynen öyle de: Sen, bir hâne-i Rabbânîyye ve bir sefine-i İlâhîyye olan bir mü’minin ( insana, ilahi bir ev ve ilahi bir gemi olarak tasvir etmiş )vücûdunda îman ve İslâmiyet ve komşuluk gibi dokuz değil, belki yirmi masum sıfat varken; sana muzır olan ve hoşuna gitmeyen bir câni sıfatı yüzünden ona kin ve adâvet bağlamakla, o manevi ev olan o vücûdun ma’nen batırmak ve ihrakına, tahrip ve batmasına teşebbüs veya arzu etmen, onun gibi şeni’ ve gaddar bir zulümdür. Evet 9 masum sıfatları siz çoğaltabilirsiniz..... | |
| | |
| | #24 | |
| Uye ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
Kimsenin hastalığına sevinmek gibi bir düşünce içerisinde olmak,çok yakışıksız bir durum. "ergenekon terör örgütü operasyonunda gözaltına alınanlar birer birer hastalanıyorlar; Kemal Alemdaroğlu,Şener Eruygur,İlhan Selçuk,Asuman Özdemir,Ferit İlsever ve diğerleri.Veli Küçük ise,hastaneye sıkça düşen isimlerden olmasına rağmen tahliye edilmemişti."
__________________ | |
| | |
| | #25 | |
Daha düne kadar Kuzey Irak operasyonu konusunda da aynı şahıs ne diyordu acaba, Sanki iki kişi farklı gibi.Birisi manevi değerleri görmezlikten gelse de terörün sebepleri ve sonuçları konusunda kafa yorulmasını isteyen "yarı demokrat",diğeri "ne duruyorsunuz,gönderin uçağınızı,bombalayın inlerini" efeliğiyle silahtan başka alternatfi düğşünemeyen "anti demokrat" Birincisine inanmak isterdim, Ama imkanını kendisi ortadan kaldırıyor.
__________________ | |
| | |
| | #26 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
Sizin gibi bir şahsiyetin , bırakın insanları, canavar hayvanlara bile zarar dokunulduğunda elem ve ızdırap duyduğunu biliyorum ve sizi okuyanlar bilirler... Sevinmeyi bırakın, siz gereksiz yere karıncayı bile ezmezsiniz ( karıncanın hayatını hakir gördümü sanmayın lütfen. Cisminin küçüklüğüne binaen örnekledim ) Müsterih olunuz efendim. | |
| | |
| | #27 | |
o iltifatlar size tam yakışıyor. en kalbi muhabbetlerimle söylüyorum.
__________________ | |
| | |
| | #28 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
| |
| | |
| | #29 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Bence mustadaf çok iyi özetlemiş. Bu vakte kadar alınmamasına çok şaşırtmıştım zaten. Bir ara unutmuştum ki, meşhur ergenekon dalgaları yine gündeme oturdu. İtiraf etmeli ki Tuncay Özkan gibi marjinal birinin dışarıda kalması beklenemezdi. Hem kemalist ulusalcı, hem de dışarıda elini kolunu sallayarak geziyor. Öyle mi ? :) |
| | |
| | #30 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
Evet bu forumda açılan diğer konularada elimden geldiği kadar bakmaya çalışıyorum. Keşke herkes benim gibi düşünmesin bence...Çünkü her insanın değerleri,doğruları farklıdır.Aslında olması gereken tek şey her bireyin haksızlıklar karşısında sesini çıkarabilmesidir. Bu haksızlığın yada adaletsizliğin kime yapıldığı önemli değil...Adam kayırma, yalakalık kayıtsız şartsız bir şeylere bağlılık pek bana göre değil... Sempati duyulan insanların yeri geldiğinde yaptıkları haksızlıkları, yanlışları irdeleyebilecek kadar demokratik olmalı insan...Güzel şeyler yapıldığında takdir etmeli ama haksızlık yapıldığında da korkmadan eleştirebilmeliyiz. Tabi bunu seviyeli ve düzgün bir üslupla yapmalıyız... İyi Forumlar bafralı
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |