![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Tuncay ÖZKAN Gözaltında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: mustadaf ´isimli üyeden Alıntı zaten ikide bir "beni de alın" diye laflar ediyordu. arkadaşları içerdeyken,dışarda kalmak yanlış olurdu. savcılarımız da kıramamışlar her halde. doğru tesbit her ne hikmetse içerdekilerde ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
doğru tesbit her ne hikmetse içerdekilerde cumhuriyet sevdalıları... Alıntı:
bu söylediğinizi hiç yakıştıramadım,oradan neredeyse cenazesi çıkanlara,şu an ölümle pençeleşenlere haksızlık etmiyormusunuz? | ||
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #13 | |
| Uye ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
köşelerinden her Allahın gönü halkın değerlerine saldıran,onları gerici yaftasıyla yaftalayanlar, düzeni zorla değiştirmek için illegal yapılanma içine girenler,cumhuriyet sevdalısı olamaz bu benim görüşüm değil,medyada genel olarak böyle bir taktikten bahsediliyor.
__________________ | |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
.[/quote]bu benim görüşüm değil,medyada genel olarak böyle bir taktikten bahsediliyor.[/quote] sizin görüşünüz ne bu konuda merak ettim? | |
| | |
| | #15 |
| Uye ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Yücel Aşkınla Başlayıp,son Ergenekon Zanlı ve tutuklularına kadar,son olaylarda hemen hepsinin sorgularının ya da tutukluluklarının hemen ertesinde hastaneye gitmeleri,kamuoyunda bunun bir tatik olduğu fikrini oluşturmuştur. Yoksa,tutuklu ya da zanlıların (suçu ne olursa olsun) tedaviden yoksun bırakılmaları,kanaatimce insanlıkla bağdaşmaz.
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Bir gece öncesinde sıra Tuncay Özkan'da demiştim.Sabah uyandım haberlere baktım şaşırmadım... Sadece sezgiydi benimkisi, yoksa ki ergenekonla uzaktan yakından alakam yoktur:) Bu arada suçu ispatlanmamış insanlar hakkında yargısız infaz yapmayalım lütfen. Suçu ispatlanana kadar her insan masumdur...
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #17 | |
| Uye ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
Keske sizin gibi herkez düsünsede... Sirf ayni görüste olmadiklari icin, farkli fikir ve yasam tarzlari veya inanclari oldugu icin sucsuz olanlari bile suclu ilan edenlerin haberlerini yayinlayan, ve körü körüne inanip kendi yorumlarinida acimasizca ekleyenlerinde ayni düsünce nazari ile yaklassalar fena olmazdi sanirim !
__________________ Bacımın örtüsü batmakta reziilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne... (Mehmet Akif Ersoy). | |
| | |
| | #18 |
| Uye ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Terörö üzerinden rant yapmaya örnek istiyorsanız buyrun: tuncay özkandan bölücü başına methiye.. Birisi Kalkıp bu adam cumhuriyet sevdalısı diyorsa,ya sevdanın ya da cumhuriyetin tanımını bilmiyor demektir. Bunu ben söylesem terör ortağıyım,yandaşıyım, Ama Özkan Söylese DEMOKRASİ, Asıl çifte standard bu! Kimse kimseyi, kandırmasın
__________________ |
| | |
| | #19 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Alıntı:
Bu tutuklamaların altında bir Çapanoğlu çıkacak gibi.İnş.sonu milletimiz ve vatanımız için hayırlı olur.Türk vatandaşı olmaktan,Atatürk'çü olmaktan herzaman gurur duydum duyacağım.Bunun karşısında olanın bende karşısındayım. | |
| | |
| | #20 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tuncay ÖZKAN Gözaltında Bu tutuklamaların altında bir Çapanoğlu çıkacak gibi Çapanoğlu dediniz, bizim çapan aklıma geldi ( Gürbüz ÇAPAN ) Onuda aldılarda malum sebepten... İnş. Tüm bu çalkantılarda Ülkemiz kazanır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |