![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "içki yasağı...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: meys ´isimli üyeden Alıntı Sanırım yabancılara çok iyimser bakıyorsunuz.Ben bu yaklaşımınıza bir anlam veremedim.Peki ben gittiğim tatil yerlerinde içip içip kendinden geçen kadın erkek fark etmeyen bir sürü turisti ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #71 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Alıntı:
İçten ve samimi dileklerinize , izninizle imzamı atıyorum. Saygılar | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #72 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 286 Rep: 28326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... kotulukler turkiyede oluyor, yurtdisinda iken sikiysa tecavuz edip te ickiye siginin, ben iyimser degilim cezalandirilan alkoldur turkiyede. alkol suclu degildir. Insan sucludur. kendini korumayan yabanii insandir. ktoulukler olmasa insan sinav veremez. alkol yapmaz insan yapar kazalari, bir alman trafik kazasi gecirince, polise afedersiniz cok icki ictim demez, karisi ile kavga edip icki yuzunden demez. siz cevrenizi hazir hale getirin sonra da , afedersiniz icki yuzunden,, pis icki , o zaman nasil olsa tecavuz tme olasiligi var, inanc ta da cok gunahi var cinselligin. o kadar gunahi o cinsel organ kaldirmaz. Daha dogar dogmaz budayalim erkekleri olsun bitsin. , herkes kendisinden sorumludur, insanin anormalligi kendi nefsini kontrol edip edememesidir. kendi nefsini kontrol edip edememeyi ortami degistirmekle yaparsaniz. ozgurlugu yok edersiniz. birakin nefis sinavi versin insanlar. neden ozgurlugu yok ediyoruz. inanc ozgurlukleri yok etmek icin degildir. kotulukleri insanlar bulur. etkilenmek yada etkilenmemek onemli olan budur. mesela ciplak bir kiz gordunuz e.. olabilir bazen kaza olmustur donu duser iciniz iyiyse gozunuz neden kaysin .kontrol edemiyorsun demektir.insanin nefsi ile savasi olmalidir. ickiyi kaldirdiniz dunyadan ,tecavuzu de kaldirdiniz , pislikleri attiniz. baska pislik cikarmasini bilir insan . ya o pislik kitapta yazmiyorsa . ozgurlukleri kaldirarak cenneti bu dunyada yapamayiz, her iyi insanin icinde kotuluk te vardir. yurtdisinda alkolu cezalandirmazlar insani cezalandirirlar. aradaki fark budur. o yuzden yurtdisinda insanlar sarhos olmaz. sarhosluk alkolizmin adi gecmez. belcika , hollanda polisine deyin bakalim sarhostum o yuzden oldu.kendimde degildim. Sarhos olmak sorumsuzluktur cunku, Turk insani muslumandir. sucu ickiye atar. ama Neden sapitiriz, cunku cok sorunlu toplumuz, icki bilincaltimizi aciga cikarir. Biz butun sorunlarimizi cozemiyoruz icki yasagi kelimesinin bu kadar uzun ilgi gormesinin sebebi. o meret icince butun bilincaltimizdaki herseyi soyletiyor diye. sorunlarimizla yuzlesmeyi sevmeyen toplumuz. ve en cok onu cezalandirma egilimimiz var. sanki alkol suclu. biz sucluyuz. |
| | |
| | #73 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Yaşım 30 , 18 imden hatta lise yıllarımdan beri içerim. Kimseye tecavüz etmedim. !!! Konu içki yasağı....
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #74 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... İçen içsin ya... Allah'ın yasağına itaat etmeyen, kulların yasağına niye itaat etsin...?
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... |
| | |
| | #75 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Alıntı:
Dua kazanç bed dua kayıp veya zarar, sendende doğru yapığın veya düşündüğün işler için Allah razı olur zaten de " gölge etme başka ihsan istemem" senden, uzak dur size saygı konusunda ölçüm değişmez ama sevemedim, en iyisi kaale almamak sende alma, yolun açık olsun. | |
| | |
| | #76 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: içki yasağı.... Son Nokta(Yasak olan yer olmasada olay budur)
__________________ |
| | |
| | #77 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: içki yasağı.... Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #78 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: içki yasağı.... Alkolik Hareket Engellenemez
__________________ |
| | |
| | #79 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11742 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... |
| | |
| | #80 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 142 Rep: 14152 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... sheytan'ın espri mahiyetinde yazdığını düşünüyorum. Kimsenin alkolik olmasını istemiyor ve dilemiyoruz. İçmeyi bilmek çoğunuza yanlış bir söylem olarak gelsede, bir kültürdür. Hani halk arasında vardır , ''ağzınla iç '' İçip içip sapıtalım sokaklara düşelim diye bir cümlenin sahibi değiliz. Sadece bu şekilde devlet terörüyle yasaklanmasına karşıyız. Her birey kendinden sorumludur değil mi ?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |