FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

içki yasağı....

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "içki yasağı...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: meys ´isimli üyeden Alıntı Sanırım yabancılara çok iyimser bakıyorsunuz.Ben bu yaklaşımınıza bir anlam veremedim.Peki ben gittiğim tatil yerlerinde içip içip kendinden geçen kadın erkek fark etmeyen bir sürü turisti ..."

Seçenekler Stil
Alt 28-08-2008, 11:57 AM   #71
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor
Cevap: içki yasağı....

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım yabancılara çok iyimser bakıyorsunuz.Ben bu yaklaşımınıza bir anlam veremedim.Peki ben gittiğim tatil yerlerinde içip içip kendinden geçen kadın erkek fark etmeyen bir sürü turisti yanlışmı gördüm.Barlarda sabahlara kadar su gibi içki tüketip sarhoş olanların bilinci yerinde kalıyorda biz Türklerin mi kanına dokunuyor bu içki kendimizi kaybediyoruz.Alışkanlıklar insanı diğerlerinden biraz daha dirençli yapar ama beyin aynı şekilde uyuşur beden aynı şekilde zarar verir.Çizdiğiniz ve imrendirmeye çalıştığınız o hayatlar sanırım biraz özenti kokuyor.
İyi niyetli olabilirsiniz ama verdiğiniz örnekler insanların kafasını karıştıra bilir.Bizim insanlarımız en iyisini yapsın içmesin.Kötümü olur??
Sevgili meys;
İçten ve samimi dileklerinize , izninizle imzamı atıyorum.

Saygılar
aliÖZDEMİR isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 28-08-2008, 12:11 PM   #72
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

kotulukler turkiyede oluyor, yurtdisinda iken sikiysa tecavuz edip te ickiye siginin, ben iyimser degilim cezalandirilan alkoldur turkiyede. alkol suclu degildir. Insan sucludur.
kendini korumayan yabanii insandir. ktoulukler olmasa insan sinav veremez.
alkol yapmaz insan yapar kazalari,

bir alman trafik kazasi gecirince, polise afedersiniz cok icki ictim demez, karisi ile kavga edip icki yuzunden demez. siz cevrenizi hazir hale getirin sonra da , afedersiniz icki yuzunden,,

pis icki , o zaman nasil olsa tecavuz tme olasiligi var, inanc ta da cok gunahi var cinselligin. o kadar gunahi o cinsel organ kaldirmaz. Daha dogar dogmaz budayalim erkekleri olsun bitsin. , herkes kendisinden sorumludur, insanin anormalligi kendi nefsini kontrol edip edememesidir. kendi nefsini kontrol edip edememeyi ortami degistirmekle yaparsaniz. ozgurlugu yok edersiniz.
birakin nefis sinavi versin insanlar. neden ozgurlugu yok ediyoruz. inanc ozgurlukleri yok etmek icin degildir. kotulukleri insanlar bulur. etkilenmek yada etkilenmemek onemli olan budur.

mesela ciplak bir kiz gordunuz e.. olabilir bazen kaza olmustur donu duser iciniz iyiyse gozunuz neden kaysin .kontrol edemiyorsun demektir.insanin nefsi ile savasi olmalidir. ickiyi kaldirdiniz dunyadan ,tecavuzu de kaldirdiniz , pislikleri attiniz. baska pislik cikarmasini bilir insan .
ya o pislik kitapta yazmiyorsa . ozgurlukleri kaldirarak cenneti bu dunyada yapamayiz,
her iyi insanin icinde kotuluk te vardir.
yurtdisinda alkolu cezalandirmazlar insani cezalandirirlar. aradaki fark budur. o yuzden yurtdisinda insanlar sarhos olmaz. sarhosluk alkolizmin adi gecmez.
belcika , hollanda polisine deyin bakalim sarhostum o yuzden oldu.kendimde degildim.

Sarhos olmak sorumsuzluktur cunku, Turk insani muslumandir. sucu ickiye atar. ama
Neden sapitiriz, cunku cok sorunlu toplumuz, icki bilincaltimizi aciga cikarir. Biz butun sorunlarimizi cozemiyoruz

icki yasagi kelimesinin bu kadar uzun ilgi gormesinin sebebi. o meret icince butun bilincaltimizdaki herseyi soyletiyor diye. sorunlarimizla yuzlesmeyi sevmeyen toplumuz.

ve en cok onu cezalandirma egilimimiz var. sanki alkol suclu. biz sucluyuz.
orkuorkun isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 28-08-2008, 01:01 PM   #73
Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Yaşım 30 , 18 imden hatta lise yıllarımdan beri içerim. Kimseye tecavüz etmedim. !!!

Konu içki yasağı....
Alt 28-08-2008, 01:28 PM   #74
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

İçen içsin ya...

Allah'ın yasağına itaat etmeyen, kulların yasağına niye itaat etsin...?
Alt 30-08-2008, 01:01 AM   #75
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu benım gosterıs yaptıgım baslıktan bı alıntı!

Buyrun lınkı:
[
Bak, hem guldurdun, hem ıkı kez sevındırdın, Allah bır kez daha razı olsun senden.

Dua kazanç bed dua kayıp veya zarar, sendende doğru yapığın veya düşündüğün işler için Allah razı olur zaten de " gölge etme başka ihsan istemem" senden, uzak dur size saygı konusunda ölçüm değişmez ama sevemedim, en iyisi kaale almamak sende alma, yolun açık olsun.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-09-2008, 07:57 PM   #76
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Son Nokta(Yasak olan yer olmasada olay budur)

sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-09-2008, 08:03 PM   #77
Super Aktif

Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
aliÖZDEMİR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel...
Taze dimağlara örnek teşkıl etmemek adına İçki vb. gibi içecekleri de uygun ortamlarda tüketmek icab eder diye düşünüyorum.

Kötülüklerin ''anası'' sözünü ise zatı Risalet söylemiştir.... Hayat ise bunu tasdik etmiştir.
Sanırım buna da itiraz olmaz.
İsterseniz bu zararlarından bir numunene sunabilirim..

Sevgili Güney Hanım.
Bizim ailede herkes kendi gelecegine kadar verir..Kısıtlamalar daha özenli hale getirir kişileri ;) Ayrıca nedendir bilmem babam yada amcam yada dayım ictiginde sarhos oldugunda sadece cok konusurlar icinde söylemek isteyipde söyleyemediklerini söylerler acaba iclerinde kötülük olmadıgından mı? :s
Alt 08-09-2008, 12:54 PM   #78
Super Aktif

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Son Nokta(Yasak olan yer olmasada olay budur)

Alkolik Hareket Engellenemez
Alt 08-09-2008, 01:39 PM   #79
Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Her Canlının Ölümü Tadacağını Ama Sadece Bazılarının Hayatı Tadacağını Öğrendim

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alkolik Hareket Engellenemez
İnşallah bu hareket sizi engelli yapmaz.Sarhoş bir sürücünün arabası altında kalan ve ömrünü engelli olarak geçiren kaç kişi var biliyormusunuz?
Daha yaralı şeyler için direnmeye devam etmeniz dileği ile.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-09-2008, 01:59 PM   #80
Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

sheytan'ın espri mahiyetinde yazdığını düşünüyorum. Kimsenin alkolik olmasını istemiyor ve dilemiyoruz. İçmeyi bilmek çoğunuza yanlış bir söylem olarak gelsede, bir kültürdür. Hani halk arasında vardır , ''ağzınla iç '' İçip içip sapıtalım sokaklara düşelim diye bir cümlenin sahibi değiliz. Sadece bu şekilde devlet terörüyle yasaklanmasına karşıyız. Her birey kendinden sorumludur değil mi ?

Seçenekler
Stil