FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

içki yasağı....

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "içki yasağı...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: meys ´isimli üyeden Alıntı İnşallah bu hareket sizi engelli yapmaz.Sarhoş bir sürücünün arabası altında kalan ve ömrünü engelli olarak geçiren kaç kişi var biliyormusunuz? Daha yaralı şeyler için direnmeye ..."

Seçenekler Stil
Alt 08-09-2008, 03:19 PM   #81
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Cevap: içki yasağı....

Alıntı:
meys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnşallah bu hareket sizi engelli yapmaz.Sarhoş bir sürücünün arabası altında kalan ve ömrünü engelli olarak geçiren kaç kişi var biliyormusunuz?
Daha yaralı şeyler için direnmeye devam etmeniz dileği ile.
Alkollü olmak cok güzel ama alkollüyken araba kullanmak zor olsa gerek :D O zaman yararlı kısmından alalım:
Alkol alıp tuvalete cıkma hakkımız engellenemeez :D

Alıntı:
carloss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sheytan'ın espri mahiyetinde yazdığını düşünüyorum. Kimsenin alkolik olmasını istemiyor ve dilemiyoruz. İçmeyi bilmek çoğunuza yanlış bir söylem olarak gelsede, bir kültürdür. Hani halk arasında vardır , ''ağzınla iç '' İçip içip sapıtalım sokaklara düşelim diye bir cümlenin sahibi değiliz. Sadece bu şekilde devlet terörüyle yasaklanmasına karşıyız. Her birey kendinden sorumludur değil mi ?
İçimden geldiği için yazmıstım..Alkol bağımlılığından bahsetmemistim yazdıgım seyde yada bahsetmek istememistim :) Bağlı olmak ama bağımlı olmamak gerek :D
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 08-09-2008, 03:44 PM   #82
Aktif Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Mesajlarımızdan dolayı ayyaşlık halinin savunucusu gibi olduk burda. Fakat biz içmesini bilip, içip çevresine zarar vermeyen , içkiyi yaptıkları için bahane etmeyen kimseleriz yada en azından ben, kendi adıma bu cümlenin içinde yer alıyorum.
( bağlıyız bağımlı değil)

Rakı balık, peynir , roka :) Şarap peynir yada mevya tabağı, viski çikolata buz, tekila limon, vodka absoult, cin tonik, bira fıstık :) içeriz yeriz severiz. Ama yasaklanacak durumlara girmeden.
Alt 08-09-2008, 04:16 PM   #83
Uye

mustadaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ölüm bir son değil,diriliş bize

Blog Mesajları: 2
mustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyormustadaf çok gurur duyuyor

Keşke bu tür tepkilerimiz tüm yasaklar için de ortaya konsa,
Yıllardır zenci muamelesi gören,
Düşüncesinden dolayı horgörülen,ezilen,zindanlarda çürütülenlerin mağduriyetine de biraz ses çıksa,

Bütün insanlığın kötülük ve sosyal çürümenin sebebi olarak gördüğü alkol kadar değer bulsa,

İyi olmaz mı?
mustadaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 08-09-2008, 04:28 PM   #84
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
mustadaf´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Keşke bu tür tepkilerimiz tüm yasaklar için de ortaya konsa,
Yıllardır zenci muamelesi gören,
Düşüncesinden dolayı horgörülen,ezilen,zindanlarda çürütülenlerin mağduriyetine de biraz ses çıksa,

Bütün insanlığın kötülük ve sosyal çürümenin sebebi olarak gördüğü alkol kadar değer bulsa,

İyi olmaz mı?
Bu konuya cevap yazmama kararı almıştım ancak ; kardeşimin bu samımı sözlerini .... hak ve adalet anlayışını....
ezilenlere de kol kanat olmak gerektiğini işmam eden DİLEK lerine katılmayı insanlık ve insaflık n***** kendime bir borç olarak saydım...
sözlerine bigane kalmadım ....
Dileklerine katılıyorum kardeşim.
Bu arada hoş geldiniz.
aliÖZDEMİR isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 09-09-2008, 03:22 AM   #85
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
carloss´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Mesajlarımızdan dolayı ayyaşlık halinin savunucusu gibi olduk burda. Fakat biz içmesini bilip, içip çevresine zarar vermeyen , içkiyi yaptıkları için bahane etmeyen kimseleriz yada en azından ben, kendi adıma bu cümlenin içinde yer alıyorum.
( bağlıyız bağımlı değil)

Rakı balık, peynir , roka :) Şarap peynir yada mevya tabağı, viski çikolata buz, tekila limon, vodka absoult, cin tonik, bira fıstık :) içeriz yeriz severiz. Ama yasaklanacak durumlara girmeden.
Dev(i)rimci arkadaşımın alkol zevkide kapitalistlerden aşağı değilmiş hani! eee.. nede olsa kendi aralarında yarışıyorlar arada bizide engel görüyor ne yazık ki iki kesimde emellerine ulaşmada, ne yaparsınız işte söz ve içinde cevapları (renklendirilen yerler) Kolay gelsin- güney amerika avatarlı, ülkemin kuzey komşusu hayranı vatandaş. Haram olduğunu bildiğim ve inandığım için içkine bişey demem ama diğerleri onun yanında heder olmaz inşallah afiyet olsun.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-09-2008, 09:47 AM   #86
Aktif Uye

carloss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yandımımın dünyası dönüp duruyor işte bende ona ayak uydurmaya çalışan meçhul bir berduş

carloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyorcarloss çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dev(i)rimci arkadaşımın alkol zevkide kapitalistlerden aşağı değilmiş hani! eee.. nede olsa kendi aralarında yarışıyorlar arada bizide engel görüyor ne yazık ki iki kesimde emellerine ulaşmada, ne yaparsınız işte söz ve içinde cevapları (renklendirilen yerler) Kolay gelsin- güney amerika avatarlı, ülkemin kuzey komşusu hayranı vatandaş. Haram olduğunu bildiğim ve inandığım için içkine bişey demem ama diğerleri onun yanında heder olmaz inşallah afiyet olsun.
Eğlenceli bir yazı olmuş :)
Alt 10-09-2008, 06:53 PM   #87
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Vakit'ten içki eylemcisini hedef gösteren haber

Moda’daki ‘içkini kap gel’ eyleminde gözaltına alınan Tonguç Koç Vakit gazetesi tarafından ‘Ayyaşbaşı komünist çıktı’ başlığıyla teşhir edildi

Vakit gazetesi Moda’da her Cuma günü gerçekleştirilen ‘İçkini kap gel’ eyleminde gözaltına alınan ‘Tonguç Koç’u hedef gösterdi

Tarihi Moda İskelesi'de, işletmesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Beltur'un almasından sonra başlayan içki yasağını protesto etmek için semt sakinlerince organize edilen ‘içkini kap gel’ eylemi Vakit gazetesinin hedefi oldu.
Önceki hafta eylem sırasında polis tarafından gözaltına alınan Tonguç Koç’un siyasi kimliğiyle ilişkili yapılan haber birinci sayfadan ‘ayyaşbaşı komünist çıktı’ başlığıyla verildi.

Gazetenin haberinde Moda iskelesindeki eylemin Türkiye Komünist Partisi tarafından örgütlendiği iddia edilerek, buna kanıt olarak Tonguç Koç’un 22 Temmuz seçimlerinde TKP’den Denizli Milletvekili adayı olarak seçim listesine girmesi gösterildi. Ayrıca eylemin ilk organize edildiği facebook grubunun da Tonguç ve arkadaşları tarafından kurulduğu, bu sitede Tonguç’un içki içmeyenlere hakaret ettiği iddia ediliyor

Vakit'ten içki eylemcisini hedef gösteren haber :: www.sendika.org

Seçenekler
Stil