![]() |
|
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "içki yasağı...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Şimdi sana bir şiir yazsam çok iyi biliyorumki suçlu yine ben olurum.ama yazacağım aydınlık adına Katrandan kara mel'un,çirkeften çirkef yüzü, güneş değse yüzüne,gece eder gündüzü......."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Misafir..
| Cevap: içki yasağı.... Şimdi sana bir şiir yazsam çok iyi biliyorumki suçlu yine ben olurum.ama yazacağım aydınlık adına Katrandan kara mel'un,çirkeften çirkef yüzü, güneş değse yüzüne,gece eder gündüzü.... |
|
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Bende her zamanki gibi nacizhane bir Atasözü ile veda edeyim bari sevdiğim bir Yunan atasözüdür... "Taş da yumurtanın üstüne düşse, yumurta da taşın üstüne düşse, olan yine yumurtaya olur." |
| | |
| | #13 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| Misafir..
| Cevap: içki yasağı.... Yazacak o kadar çok şey var ki,ama bunlara gerenk yok.Zira ne yazsak pilav üstüne keşkül:) |
|
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Ben sana lafın neden dokunduğunu sonra öğrendim, sağlığına sözüm yok ama ne isabetki hep senin gibi olduğu gibi görünmeyenlerdi kastım zaten, üstüne üstlük senin toplantı önerinide okumamıştım senin yazdığın hiçbirşeyi okumadığım ve ciddiye almadığım gibi, oda doğru çıktı çünkü sende dediği veya göründüğü gibi olamayamlardsın. Kastım Zenginler ve Belediyelerde görüntü için çadırlar kuran artistlerdi senin yaptığın artistlik gibi. Bu son cevabım çünki senin yazdığın hiçbir şeyi okunmaya değer bulmuyorum, buda benim karar ve hakkım sana rağmen. |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Bay X yazdığın konunun siyasi yönü ayrı ama o aciz vede işini yapan adamı kabadayı kılıklı Belediye görevlilerinin tartaklaması hiçte hoş bir görüntü değil. Adamcağız zayıf, çelimsiz vede kendini ifadede bile zorlanan bir garip ama, gelelim seninle paylaşmak istediğim konuya, Bu işte ABD Ankara Başkonsolosluğu katibinin alakası ne? ben buna takıldım. Tekrar edeyim içki içmek bir tercih veya alışkanlıktır. Ama bana göre kötülüklerin anasıdır. İyi forumlar |
| | |
| | #17 | |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 32974 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Alıntı:
| |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... İçki içmek bir tercih, o benim meselem değil, konuya açıklık getireyim de kafan bulanmasın Bay X, Konu iç meselemiz mi? evet, çirkin bir davranış kı? evet. Peki bu konuyu araştırmak için kendinde durumdan vazife çıkaran ABD Ankara Başkonsolosluğuna ne demek istedim? Haberlere konu oldu ABD araştırma yaptırıyor diye bilmem dikkatinizi çektimi. Biz hangi konuda bir birimize düşersek veya zaaf gösterirsek o konuya burunlarını (AB, ABD, Rusya vs) sokanlar oluyor, bana göre garip olan bu. |
| | |
| | #19 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 247 Rep: 24565 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Şimdi benim kafam pek basmıyor, biri bana açıklayabilir mi ? Zorla döve döve mi sevdireceksiniz ? Başka insanların özgürlüklerini kısıtlayarak mı özgür olacaksınız. Ve oh iyi olmuş diyen güzel arkadaşım , seni namaz kıldığın için dövseler nasıl olur ? Ama ben ibadet ediyorum diyeceksin. ne fark eder sende kendi hayatını yaşıyorsun değil mi ? Sana verilmiş bu hayat nasıl harcamak istediğin senden başkasını ilgilendirir mi ? Korkutarak ezerek insanları din alimi mi yapacaksınız ? Yani kanlamı olacak hoşgörünüz , hoşgörüyü nerden görüyorsunuz ? İçki bütün kötülüklerin anasıdır ... Yani içki içmeyen kimse kötülük yapmaz mı ? Sadece kötülük yapanlar içki içenler mi ? Gidip kraliçenin önünde ceketinin eteğini tutup selam verirler ama değil mi ?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: içki yasağı.... Bu yazında bana cevap eğer " içki kötülüklerin anasıdır" ana sözüme ise boşuna çırpınma carlos. Ben yazdım içmek bir tercih, ibadet de öyle, sana dayatılınca iyi bana olunca kötü demedim ve olayı kınadım anlayamadığın neresi ben de seni anlayamadım. ben neden ABD veya AB veya haminiz rusya iç işlimize karışma küstahlığı gösteriyor dedim ve CHP sözcüsünün dilinden söyledim haberleri izlediysen ABD araştırıyor konuyu dedi. Haberin varmı bu konudan? varsa yaz, yoksa araştır ve maksadımı anla öyle yaz. Terenname olsun diye yazma. Benim milletimden olanlarla meselemi ben iç mesele görürüm, karışmalarına takarım. geçmiştede alevi, sünni, kürt türk nerede polamik yapılsa bu zevatlardan biri ya diyarbakıra, ya adanaya yada çoruma gittimi, gitti, sana soruyorum öyleyse ne işleri var? Onlara ne? eğer onlara yarayacaksa senin bu olayı kaşıman sanada söylüyorum, sana ne!. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |