FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

Öğretmenlere CD’de dini eğitim.....

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Öğretmenlere CD’de dini eğitim....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Sevgili vede değerli ali bey; Verdiğiniz örneğe üzgünüm ki katılmam mümkün değil..Neden derseniz: Bir öğretmen olarak yani öğreten olarak yıllarca minicik beyinlerle çalışma yaptım ömrüm ..."

Seçenekler Stil
Alt 18-07-2008, 12:14 AM   #21
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim.....

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili vede değerli ali bey;
Verdiğiniz örneğe üzgünüm ki katılmam mümkün değil..Neden derseniz:
Bir öğretmen olarak yani öğreten olarak yıllarca minicik beyinlerle çalışma yaptım ömrüm olursada uzun bir süre de yapmayı düşünüyorum..Ben hiç bir zaman ve hiç bir koşulda öğrencilerime (ki siyasi görüşümü biliyorsunuz)bir takım dayatmalarla ve bir takım izm lerle yaklaşmadım bunu açıklama sebebim tamamiyle çocuklarla çalışıyor olmamdam kaynaklı.
Şimdi duruma bakalım yine aynı sözü tekrarlamak istiyorum eğer bizler %99 u müslüman olan bir ülkede yaşıyorsak ve eğer ben bir öğreten sıfatıyla öğrenenlerin karşısındaysam ,ister pedogojik olsun, ister siyasi olsun ,istersenizde din konuda olsun..eğer öğretensem bir başkasının inançları doğrultusunda yada öğretileri doğrultusunda hareket etmem ve ettiremezlerdi ..Bu tamamiyle siyasi bir durumun göstergesidir.Tersinden bakalım eğer şu andaki hükümet kominizm yanlısı olsaydı ve öğretenlerine bir takım dayatmalarla yaklaşsaydı ne olurdu...yani tepkiniz ne olurdu?
Biliyorumki isyan ederdiniz..
Din çok hassas bir konudur ve minicik beyinleri kim olursa olsun bu şekilde doldurmamalıdır ve ne olursa olsun laik demokratik bir cumhuriyette yaşıyorsak bu duruma herkes top yekün karşı çıkmalıdır...
yani bu öğretmenler bunca yıl boşa okumuş bunca yıl dini hiç bir eğitim almamışta şimdimi eğitiliyor.. hem kim buSaid-i Nursi kim bu Gülen sizden bizden farklı larmıydı benim elimde Kuranı Kerim var ben istediğim bütün bilgilerime ordan ulaşırım zaten...aman Ali hocam yapmayın yazık etmeyin eğitimcilere ve kimse kimseye öğretmeye çalışmasın müslümanlığı....

iyi forumlar efendim...

Lütfen Sayın güney hanım bu çeşit aşşağılama çabaları size yakışmıyor,infialiniz için kullandığınız kamuflaj pek yetersiz zira belli oluyor.
hem aramızda kısmende olsa saygılı bir hukuk söz konusu bizden bir büyük harfimi esirgiyeceksiniz.
düşüncelerinizin amacını belli ettiğini düşündüğünüz yukarıdaki yazınızın içersindeki cümlelerin %99'u yanlış amma işaretlediğim cümle yanlış ötesi birşey.teferruatına değinmeyeceğim zira zamanım kıymetli benim.sizinle yanlış olduğunu düşündüğünüz "doğru" birşeyi tartışmak 2+2=4 etmez diyen biriyle tartışmak kadar amaçsız olur benim için.

işaretli cümle savunma kazağınızın altından çıkan bir ip ucu cihetindedir başlı başına bir "hata"
bu ipin ucundan çekilirseniz
yakanıza kadar sökülürsünüz.

Siz kimsiniz?,Öğretmenler kim? benim elimde kitaplarım var zaten istediğim bilgiye oradan ulaşırım
söylemedim sayınız.
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 18-07-2008, 10:26 AM   #22
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Mevt´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Lütfen Sayın güney hanım bu çeşit aşşağılama çabaları size yakışmıyor,infialiniz için kullandığınız kamuflaj pek yetersiz zira belli oluyor.
hem aramızda kısmende olsa saygılı bir hukuk söz konusu bizden bir büyük harfimi esirgiyeceksiniz.
düşüncelerinizin amacını belli ettiğini düşündüğünüz yukarıdaki yazınızın içersindeki cümlelerin %99'u yanlış amma işaretlediğim cümle yanlış ötesi birşey.teferruatına değinmeyeceğim zira zamanım kıymetli benim.sizinle yanlış olduğunu düşündüğünüz "doğru" birşeyi tartışmak 2+2=4 etmez diyen biriyle tartışmak kadar amaçsız olur benim için.

işaretli cümle savunma kazağınızın altından çıkan bir ip ucu cihetindedir başlı başına bir "hata"
bu ipin ucundan çekilirseniz
yakanıza kadar sökülürsünüz.

Siz kimsiniz?,Öğretmenler kim? benim elimde kitaplarım var zaten istediğim bilgiye oradan ulaşırım
söylemedim sayınız.
Sayın vede sevgili Mevt;

Evet aynen seninde dediğin gibi "saygılı hukuk" tan kaynaklı ve yine senin dediğin gibi benim için doğru senin için yanlış bir şeyi tartışmanın anlamsızlınğından hareketle derim ki; çek bu "ip" ucunu ne çıkacak bakalım, ha sakın ortaya çıkan şey dikkat et seni boğmasın...

Bizim yakamız açık tıpkı yüreğimizdeki inanç ,sevgi,mücadele ateşinin kızıllığı kadar açık ve ortada ama yine diyorum;

dikkat et bu ateş yakmasın seni....

İyi forumlar....
Alt 18-07-2008, 09:26 PM   #23
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
Sevgili vede değerli ali bey;
Verdiğiniz örneğe üzgünüm ki katılmam mümkün değil..Neden derseniz:
Bir öğretmen olarak yani öğreten olarak yıllarca minicik beyinlerle çalışma yaptım ömrüm olursada uzun bir süre de yapmayı düşünüyorum..Ben hiç bir zaman ve hiç bir koşulda öğrencilerime (ki siyasi görüşümü biliyorsunuz)bir takım dayatmalarla ve bir takım izm lerle yaklaşmadım bunu açıklama sebebim tamamiyle çocuklarla çalışıyor olmamdam kaynaklı.
Şimdi duruma bakalım yine aynı sözü tekrarlamak istiyorum eğer bizler %99 u müslüman olan bir ülkede yaşıyorsak ve eğer ben bir öğreten sıfatıyla öğrenenlerin karşısındaysam ,ister pedogojik olsun, ister siyasi olsun ,istersenizde din konuda olsun..eğer öğretensem bir başkasının inançları doğrultusunda yada öğretileri doğrultusunda hareket etmem ve ettiremezlerdi ..Bu tamamiyle siyasi bir durumun göstergesidir.Tersinden bakalım eğer şu andaki hükümet kominizm yanlısı olsaydı ve öğretenlerine bir takım dayatmalarla yaklaşsaydı ne olurdu...yani tepkiniz ne olurdu?
Biliyorumki isyan ederdiniz..
Din çok hassas bir konudur ve minicik beyinleri kim olursa olsun bu şekilde doldurmamalıdır ve ne olursa olsun laik demokratik bir cumhuriyette yaşıyorsak bu duruma herkes top yekün karşı çıkmalıdır...
yani bu öğretmenler bunca yıl boşa okumuş bunca yıl dini hiç bir eğitim almamışta şimdimi eğitiliyor.. hem kim bu said i nursi kim bu gülen sizden bizden farklı larmıydı benim elimde kuranı kerim var ben istediğim bütün bilgilerime ordan ulaşırım zaten...aman Ali hocam yapmayın yazık etmeyin eğitimcilere ve kimse kimseye öğretmeye çalışmasın müslümanlığı....

iyi forumlar efendim...
Sevgili GüneyÖmrünüzün: Sağlık, mutluluk, huzur ve Kuran dairesinde, uzun ...uzun ve Bereketli olması dileklerim ile başlamak istiyorum efendim.
Din gibi bir mukaddesatı, kendi fikri siyasisine veya başka bir gayesine ( maddi manevi fark etmez ) basamak yapma gayesinde olanlara:
Başta meleklerin...
Cinlerin ... ve
Tüm insanların laneti üzerlerine olsun.
Mukaddesat, mukaddestir. Manevi makamata dahi alet edilemez....
Kaldıki siyasi veya ideolojik bir gaye uğruna, mukaddesatlarını alet etmek, hele hele gönül işi olan, eğitim camiasını kullanarak bu menfur gayelerine ulaşma çabasında olanlar,
ancak '' eğitimden haberleri olmayan eğitimsizlerin işi olabilir.'' Bana göre onlar, sopalı birer çobandır. Sanırım buraya kadar hemfikiriz..

Ancak : Mevcut konuya sebebiyet veren arkadaşlarımızın, birer hakikat sevdalısı ve irfan sahipleri olduklarından zerre kadar şüphem yoktur.

Said Nursi ve Fettullah Gülen hoca Efendi hakkındaki tutumunuzdan dolayı , diğer arkadaşlarımın hilafı olarak , size kızmadığımı bilmenizi isterim.
Ziira , " Elimizde Kuranı Kerim varken bakası da kim oluyor '' Sözönüz ile Kurana olan samımı bağlığınız olarak algıladım.
Evet dediğiniz gibi ...
Bende derim ki ''Elde Kuran gibi bir hakikat varken Gönlüme sikletmi gelir... ''
Sevgili Hocam : Ben, Kuran dostlarını , Kuran hesabına severim. Bizim Kuranı daha iyi anlamamıza ve yaşamamıza sebep oldukları için severiz. eminim hepimiz öyleyizdir.

Ha unutmadan söyliyeyim... Hocam : vallaha ben hoca değilim... billaha değilim.... tillaha değilim....:Entusiasmado:
Hocalık kim ? ben kim ???
Kurana muhabbetiniz bol.... ve feyiziniz bereketli olsun ...

Saygılarımla efendim.
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18-07-2008, 11:41 PM   #24
Uye
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
Yani yine yine yeniden laik demokratik eğitimden yana olmak varken CUMHURİYET gazetesi düşmanlıgı sırf alıntı yapılmış olunmasından kaynaklı öne çıkmış...Ne denirki zihniyet ve "at gözlüğü"meselesi.....

Acaba "namaz" gazetesinde çıksaydı bu haber ki çıkmayacağı kesin hani olurda yanlışlık falan diyelim ne olurdu tepkiler?

bence kimsenin sesi çıkmaz "canım gazete bizim yazmışlarsa bir bildikleri var" denir geçilirdi herhalde...

Hani %99 müslüman olan bir ülkede yaşıyorduk bu nasıl bir çelişkidirki "müslüman" olan bir ülkede insanlara "müslümanlık" öğretiliyor...

Nerdeysa "en iyi muslüman,en bilgili müslüman,en en en en.... yarışması yapılacak....

Kolay gelsin yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.....En içten dileklerimle...

"Demokratik eğitim" derken herhalde afyonlaşmış eğitim özlemini arzuluyoruz.
CUMHURİYET gazetesi düşmanlığı yapan mı var ?
Hayır yok !
Bilakis Türkiye'de "afyon" bayrağından başka bayrak tanımayan tek gazete...
Ve çizgisinden şaşmayan,
ve müslümanlar lehine iğne ucu kadar satır ayırmayan,
ve sağındaki ve solundaki islam alemine beygir gözlüğü ile bakmaktan onur ve gurur duyan...
Ben bu gazeteyi tebrik ediyorum ç-i-z-g-i-s-i-n-d-e-n taviz vermediği için...
Bir çoğu, müslümanların kutsal ay'ı olan Ramazan'da bozuyor bu afyon diyetini.
Malum promosyonlar, maddeyi ayyuka çıkarıyor.

Hayır,
hayır...
O bahsettiğiniz "namaz" gazetesinde de çıksaydı iğrençlik herzaman iğrençliktir.
İslam'da faiz haramdır.
Ama, o "namaz" gazetesi boy boy banka reklamları veriyor, şu banka şu kadar faiz veriyor, bu banka bu kadar faiz veriyor diye...
Evet, faiz haramdır.
Faiz alanda
faiz verende
aracı olan da aynı durumdadır.
Bu gazete buna aracı oluyor, her ne kadar sizin gözünüzde "İslam(CI)" olarak kabul ediliyorsa bile.
Bakın işte bir müslüman "İslam(CI)" bir gazetenin iğrençliğini ifşa edebiliyor.
Demek ki iğrençlik heryerde iğrençliktir.
Bunu kimse savunmamalıdır.
"Ben müslümanım, ben Allah'ın varlığına birliğine inanıyorum ve yaşantımı onun istediği gibi tanzim edeceğim" diyen insanların ahiret planları yarasaları ürkütmemelidir.
Ebette o insanlar namaz kılacaklar,
Elbette o insanların çocukları islami terbiye altında yetiştirilecek,
Elbette o insanlar yaradanlarının huzuruna çıkmak için bir başkasının keyfiyetine bakmayacaklar.
Kafasındaki beyinciğin içerisinde "afyon" sıradağlarını yakmadığı sürece, hayata olan küskünlük girdabından kurtaramayacaktır kendisini bu insanlar...

Konu hakan2034 tarafından (19-07-2008 Saat 01:29 AM ) değiştirilmiştir.
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 19-07-2008, 10:54 AM   #25
SUPER MODERATOR

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Demokratik eğitim" derken herhalde afyonlaşmış eğitim özlemini arzuluyoruz.
CUMHURİYET gazetesi düşmanlığı yapan mı var ?
Hayır yok !
Bilakis Türkiye'de "afyon" bayrağından başka bayrak tanımayan tek gazete...
Ve çizgisinden şaşmayan,
ve müslümanlar lehine iğne ucu kadar satır ayırmayan,
ve sağındaki ve solundaki islam alemine beygir gözlüğü ile bakmaktan onur ve gurur duyan...
Ben bu gazeteyi tebrik ediyorum ç-i-z-g-i-s-i-n-d-e-n taviz vermediği için...
Bir çoğu, müslümanların kutsal ay'ı olan Ramazan'da bozuyor bu afyon diyetini.
Malum promosyonlar, maddeyi ayyuka çıkarıyor.

Hayır,
hayır...
O bahsettiğiniz "namaz" gazetesinde de çıksaydı iğrençlik herzaman iğrençliktir.
İslam'da faiz haramdır.
Ama, o "namaz" gazetesi boy boy banka reklamları veriyor, şu banka şu kadar faiz veriyor, bu banka bu kadar faiz veriyor diye...
Evet, faiz haramdır.
Faiz alanda
faiz verende
aracı olan da aynı durumdadır.
Bu gazete buna aracı oluyor, her ne kadar sizin gözünüzde "İslam(CI)" olarak kabul ediliyorsa bile.
Bakın işte bir müslüman "İslam(CI)" bir gazetenin iğrençliğini ifşa edebiliyor.
Demek ki iğrençlik heryerde iğrençliktir.
Bunu kimse savunmamalıdır.
"Ben müslümanım, ben Allah'ın varlığına birliğine inanıyorum ve yaşantımı onun istediği gibi tanzim edeceğim" diyen insanların ahiret planları yarasaları ürkütmemelidir.
Ebette o insanlar namaz kılacaklar,
Elbette o insanların çocukları islami terbiye altında yetiştirilecek,
Elbette o insanlar yaradanlarının huzuruna çıkmak için bir başkasının keyfiyetine bakmayacaklar.
Kafasındaki beyinciğin içerisinde "afyon" sıradağlarını yakmadığı sürece, hayata olan küskünlük girdabından kurtaramayacaktır kendisini bu insanlar...
"Demokrasi " den anladığınız bu ise size söyleyecek bir tek söz bile bulamıyorum..

Demokrasiyi ve laikliği savunan bir yayın organını "afyon bayrağı" taşıyıcısı olarak nitelendirecek kadar kapalı ise gözleriniz ben biliyorumki bu da sizin probleminiz ..
Alt 19-07-2008, 04:21 PM   #26
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Sert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isim

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah ömür verirde yaşlanırsam ve torunlarım olursa Cumhuriyet gazetesinin "din" ile olan onurlu (!!!) mücadelesini torunlarıma anlatacağım.
Ey torunlar !
Bir varmış,
Bir yokmuş...
Bir zamanlar insanların inancıyla uğraşmaya and içmiş bir CUMHURİYET gazetesi vardı...
Ama şimdi yok !...

Yahu arkadaşlar,
nerede din aleyhinde yazı varsa kaynak hep "cumhuriyet gazetesi"
haksız mıyım ?
Salak sanatının, cinsiyetsizliğin...vatan düşmanlarını hoş gösteren gazete..

Haklı sözümü bazılarınız almayacak...Siz çalışın (cumhuriyet) bu millet direnci bırakmayacak.

Boş konuşmayı hoş gören ayran delileri, sarhoş politika da bunların etkisi..

Kale alıp, çoğu renkli nicklilerin mesajlarını okumuyorum..Çünkü onlar gördükleri ile değil duydukları ile yorum yapıyor...
Sert-Ünsüz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-07-2008, 02:17 AM   #27
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Bütün dersler din dersi olsun o zaman daha acık secik olurdu yapmaya calıstıkları ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-07-2008, 10:49 AM   #28
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Sert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isim

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bütün dersler din dersi olsun o zaman daha acık secik olurdu yapmaya calıstıkları ;)

Satan düşünce oldugu nickinizden de belli.. boş mesaj.
Alt 21-07-2008, 11:00 AM   #29
SUPER MODERATOR

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
Sert-Ünsüz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Satan düşünce oldugu nickinizden de belli.. boş mesaj.
Sert-ünsüz;

Sözcüklerinizi seçerken daha dikkatli olmanız ısrarla önerimdir...
Alt 21-07-2008, 02:45 PM   #30
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Alıntı:
Sert-ünsüz;

Sözcüklerinizi seçerken daha dikkatli olmanız ısrarla önerimdir...
ellbette sayın güney

Etiketler
cumhuriyet

Seçenekler
Stil