![]() |
|
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Öğretmenlere CD’de dini eğitim....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Sevgili vede değerli ali bey; Verdiğiniz örneğe üzgünüm ki katılmam mümkün değil..Neden derseniz: Bir öğretmen olarak yani öğreten olarak yıllarca minicik beyinlerle çalışma yaptım ömrüm ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... Alıntı:
Lütfen Sayın güney hanım bu çeşit aşşağılama çabaları size yakışmıyor,infialiniz için kullandığınız kamuflaj pek yetersiz zira belli oluyor. hem aramızda kısmende olsa saygılı bir hukuk söz konusu bizden bir büyük harfimi esirgiyeceksiniz. düşüncelerinizin amacını belli ettiğini düşündüğünüz yukarıdaki yazınızın içersindeki cümlelerin %99'u yanlış amma işaretlediğim cümle yanlış ötesi birşey.teferruatına değinmeyeceğim zira zamanım kıymetli benim.sizinle yanlış olduğunu düşündüğünüz "doğru" birşeyi tartışmak 2+2=4 etmez diyen biriyle tartışmak kadar amaçsız olur benim için. işaretli cümle savunma kazağınızın altından çıkan bir ip ucu cihetindedir başlı başına bir "hata" bu ipin ucundan çekilirseniz yakanıza kadar sökülürsünüz. Siz kimsiniz?,Öğretmenler kim? benim elimde kitaplarım var zaten istediğim bilgiye oradan ulaşırım ![]() söylemedim sayınız.
__________________ Dişlerinin arasında bir silahın namlusu varsa sadece sesli harfleri söyleyebilirsin. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... Alıntı:
Evet aynen seninde dediğin gibi "saygılı hukuk" tan kaynaklı ve yine senin dediğin gibi benim için doğru senin için yanlış bir şeyi tartışmanın anlamsızlınğından hareketle derim ki; çek bu "ip" ucunu ne çıkacak bakalım, ha sakın ortaya çıkan şey dikkat et seni boğmasın... Bizim yakamız açık tıpkı yüreğimizdeki inanç ,sevgi,mücadele ateşinin kızıllığı kadar açık ve ortada ama yine diyorum; dikkat et bu ateş yakmasın seni.... İyi forumlar....
__________________ | |
| | |
| | #23 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 412 Rep: 40905 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... Alıntı:
Din gibi bir mukaddesatı, kendi fikri siyasisine veya başka bir gayesine ( maddi manevi fark etmez ) basamak yapma gayesinde olanlara: Başta meleklerin... Cinlerin ... ve Tüm insanların laneti üzerlerine olsun. Mukaddesat, mukaddestir. Manevi makamata dahi alet edilemez.... Kaldıki siyasi veya ideolojik bir gaye uğruna, mukaddesatlarını alet etmek, hele hele gönül işi olan, eğitim camiasını kullanarak bu menfur gayelerine ulaşma çabasında olanlar, ancak '' eğitimden haberleri olmayan eğitimsizlerin işi olabilir.'' Bana göre onlar, sopalı birer çobandır. Sanırım buraya kadar hemfikiriz.. Ancak : Mevcut konuya sebebiyet veren arkadaşlarımızın, birer hakikat sevdalısı ve irfan sahipleri olduklarından zerre kadar şüphem yoktur. Said Nursi ve Fettullah Gülen hoca Efendi hakkındaki tutumunuzdan dolayı , diğer arkadaşlarımın hilafı olarak , size kızmadığımı bilmenizi isterim. Ziira , " Elimizde Kuranı Kerim varken bakası da kim oluyor '' Sözönüz ile Kurana olan samımı bağlığınız olarak algıladım. Evet dediğiniz gibi ... Bende derim ki ''Elde Kuran gibi bir hakikat varken Gönlüme sikletmi gelir... '' Sevgili Hocam : Ben, Kuran dostlarını , Kuran hesabına severim. Bizim Kuranı daha iyi anlamamıza ve yaşamamıza sebep oldukları için severiz. eminim hepimiz öyleyizdir. Ha unutmadan söyliyeyim... Hocam : vallaha ben hoca değilim... billaha değilim.... tillaha değilim....:Entusiasmado: Hocalık kim ? ben kim ??? Kurana muhabbetiniz bol.... ve feyiziniz bereketli olsun ... Saygılarımla efendim. | |
| | |
| | #24 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 126 Rep: 12488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... Alıntı:
"Demokratik eğitim" derken herhalde afyonlaşmış eğitim özlemini arzuluyoruz. CUMHURİYET gazetesi düşmanlığı yapan mı var ? Hayır yok ! Bilakis Türkiye'de "afyon" bayrağından başka bayrak tanımayan tek gazete... Ve çizgisinden şaşmayan, ve müslümanlar lehine iğne ucu kadar satır ayırmayan, ve sağındaki ve solundaki islam alemine beygir gözlüğü ile bakmaktan onur ve gurur duyan... Ben bu gazeteyi tebrik ediyorum ç-i-z-g-i-s-i-n-d-e-n taviz vermediği için... Bir çoğu, müslümanların kutsal ay'ı olan Ramazan'da bozuyor bu afyon diyetini. Malum promosyonlar, maddeyi ayyuka çıkarıyor. Hayır, hayır... O bahsettiğiniz "namaz" gazetesinde de çıksaydı iğrençlik herzaman iğrençliktir. İslam'da faiz haramdır. Ama, o "namaz" gazetesi boy boy banka reklamları veriyor, şu banka şu kadar faiz veriyor, bu banka bu kadar faiz veriyor diye... Evet, faiz haramdır. Faiz alanda faiz verende aracı olan da aynı durumdadır. Bu gazete buna aracı oluyor, her ne kadar sizin gözünüzde "İslam(CI)" olarak kabul ediliyorsa bile. Bakın işte bir müslüman "İslam(CI)" bir gazetenin iğrençliğini ifşa edebiliyor. Demek ki iğrençlik heryerde iğrençliktir. Bunu kimse savunmamalıdır. "Ben müslümanım, ben Allah'ın varlığına birliğine inanıyorum ve yaşantımı onun istediği gibi tanzim edeceğim" diyen insanların ahiret planları yarasaları ürkütmemelidir. Ebette o insanlar namaz kılacaklar, Elbette o insanların çocukları islami terbiye altında yetiştirilecek, Elbette o insanlar yaradanlarının huzuruna çıkmak için bir başkasının keyfiyetine bakmayacaklar. Kafasındaki beyinciğin içerisinde "afyon" sıradağlarını yakmadığı sürece, hayata olan küskünlük girdabından kurtaramayacaktır kendisini bu insanlar... Konu hakan2034 tarafından (19-07-2008 Saat 01:29 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 522 Rep: 51748 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... Alıntı:
Demokrasiyi ve laikliği savunan bir yayın organını "afyon bayrağı" taşıyıcısı olarak nitelendirecek kadar kapalı ise gözleriniz ben biliyorumki bu da sizin probleminiz ..
__________________ | |
| | |
| | #26 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... Alıntı:
Haklı sözümü bazılarınız almayacak...Siz çalışın (cumhuriyet) bu millet direnci bırakmayacak. Boş konuşmayı hoş gören ayran delileri, sarhoş politika da bunların etkisi.. Kale alıp, çoğu renkli nicklilerin mesajlarını okumuyorum..Çünkü onlar gördükleri ile değil duydukları ile yorum yapıyor... | |
| | |
| | #27 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... Bütün dersler din dersi olsun o zaman daha acık secik olurdu yapmaya calıstıkları ;)
__________________ |
| | |
| | #28 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... Alıntı:
Satan düşünce oldugu nickinizden de belli.. boş mesaj.
__________________ EVET! Türkiye Sadece Türklerin! | |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 6 Rep: 571 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim..... ellbette sayın güney
__________________ EVET! Türkiye Sadece Türklerin! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cumhuriyet |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |