FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Web Tasarım Estetik R R key ödemeleri R R R R Alışveriş

Öğretmenlere CD’de dini eğitim.....

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Öğretmenlere CD’de dini eğitim....." başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu forumla sınırlı kalmayın,bunların mazisi var.Yeni üyesiniz,hoş geldiniz..."

Seçenekler Stil
Alt 17-07-2008, 01:35 PM   #11
SUPER MODERATOR
Altın Üye (haziran 2008)

Y.E.K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GÜCÜ DOĞURAN; DÜŞÜNCEDİR

Y.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyor
Cevap: Öğretmenlere CD’de dini eğitim.....

Bu forumla sınırlı kalmayın,bunların mazisi var.Yeni üyesiniz,hoş geldiniz
Y.E.K. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 17-07-2008, 01:42 PM   #12
Yeni Kayıt

5557+1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 2 Rep: 162
5557+1 has a spectacular aura about5557+1 has a spectacular aura about

Alıntı:
Y.E.K.´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi bu sözünüzden ne anlamam lazım.. "bu forumla sınırlı kalmayın" derken birazdaha açrsanız memnun olurum...Bunlar dedikleriniz kim ve nedir mazileri...

Ayrıca hoş bulduk..Bkalım ne kadar hoş kalacağız...:))) kalacağım yani
5557+1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 17-07-2008, 01:47 PM   #13
SUPER MODERATOR
Altın Üye (haziran 2008)

GÜCÜ DOĞURAN; DÜŞÜNCEDİR

Y.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyorY.E.K. çok gurur duyuyor

Yav bırak şimdi bunları Samsun'lu Sinop'lu velhasılı Karadenizli hemşerim,sen forumlara aynı bu şekilde faal olarak katkıda bulunursan,kendi çözümlemelerini yapabilirsin.Anlaşıldı mı başkanım.İçinde insan sevgisinin daim olması dileklerimle tekrar tekrar hoş geldin hemşerim.
Alt 17-07-2008, 01:56 PM   #14
Yeni Kayıt

Alıntı:
Yav bırak şimdi bunları Samsun'lu Sinop'lu velhasılı Karadenizli hemşerim,sen forumlara aynı bu şekilde faal olarak katkıda bulunursan,kendi çözümlemelerini yapabilirsin.Anlaşıldı mı başkanım.İçinde insan sevgisinin daim olması dileklerimle tekrar tekrar hoş geldin hemşerim.
İyi bir kaytarma yöntemi ve zekice....Karadenize özgü diyeceğim ama ben biliyorumki karadenizliler kaytarmaz,açık sözlü ve açık yüreklidir....Neyse hoş dileklerin için saol..Katkı konusuna gelince;ben laf olsun diye "katkı" adına yapılan hiç bir durum dan yana değilim..Benim katkılarım gerçekçi olur ve hedefi bulur...Tıpkı karadeniz gibi keskin ve gerçek....
Alt 17-07-2008, 01:59 PM   #15
SUPER MODERATOR
Altın Üye (haziran 2008)

GÜCÜ DOĞURAN; DÜŞÜNCEDİR

Madem harbi Karadenizli'sin o zaman kesinlikle Trabzonspor'lusundur.Hayde Trabzonsporlular grubunda buluşalım.(Uşağum ben kaytarmayrum,beyun cimnastiği yapmani isteyrum o kadar)
Alt 17-07-2008, 01:59 PM   #16
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
Sevgili yek ... TEK
Çocuğu korkutma hemen biray kibar ol:Entusiasmado:
Bu alemde YEK vede TEK olduğunu nerde bilsin..?:Entusiasmado:

Kardeşim hoş geldiniz...
YEK' imiz inanın çok kibardır.
:Entusiasmado:
aliÖZDEMİR isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 17-07-2008, 02:20 PM   #17
Yeni Kayıt

Alıntı:
aliÖZDEMİR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili yek ... TEK
Çocuğu korkutma hemen biray kibar ol:Entusiasmado:
Bu alemde YEK vede TEK olduğunu nerde bilsin..?:Entusiasmado:

Kardeşim hoş geldiniz...
YEK' imiz inanın çok kibardır.
:Entusiasmado:
Teşekkür ederim ali abi

Yok yok görüyorum ne kadar kibar olduğunu,Karadenizlinin kibarlığı bu kadar abi bundan ötesi "şamda kayısı" o yüzden YEK- TEK olarak kalsın bakalım...
Ayrıca hoşbulduk efendim...
Alt 17-07-2008, 02:33 PM   #18
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
5557´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim ali abi

Yok yok görüyorum ne kadar kibar olduğunu,Karadenizlinin kibarlığı bu kadar abi bundan ötesi "şamda kayısı" o yüzden YEK- TEK olarak kalsın bakalım...
Ayrıca hoşbulduk efendim...
Sevgili Kardeşim
Kişileri üzmek, bana pek nahoş geliyor.
Önemli olan birbirimize Sevgi, Saygı ve Şefkat ile mukabelede bulunmaktır.
YEK kardeşim inanın çok seviyeli bir paylaşımcıdır ve saygı duyduklarımdandır.
Sizinde ondan geri kalmayacağınıza eminim..

Abi hitabınıza laik olmadığımı bilmenizi isterim... Kardeşliğinizi tercih ederim.
Tekrar hoş geldiniz..
Seviyeli ve faydalı paylaşımlarınızı beklerim..

Umarım üzmemişimdir...
Saygılar efendim.....
aliÖZDEMİR isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 17-07-2008, 06:09 PM   #19
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
aliÖZDEMİR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Güney
Beraberliğe ve karşılıklı hoş görüye ve birbirimizi hazm etmeye ve en önemlisi, birbirimize karşı saygıya çok ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Birbirimize hitap şeklimize bakılacak olusa, bu konuda da sevindirici bir tablo görüyorum.
Herhangi bir yazı, herhangi bir bir gazetede çıkabilir, eyvallah. Beğenirsek alırız, beğenmezsek atarız. Veya makul bir izah getiririz... Bundan daha makul ve doğal ne olabilirki ??

Olaylara ''at '' gözü ile bakmamak demiyecem. Ben daha orjinal ve kapsamlı bir cümle kurmak istiyorum müsadeniz ile.....
'' Tebe'i nazar muhalı mümkün görür '' der R.N.K
%99 müslüman olan bir yede müslümanlığı öğretmede çelişki görmek ...???? biraz tuhaf değilmi sizce ? Zira
%99 Öğrenci olan bir okulda, öğrenciliğin kurallarını ve sorumluluklarını öğretmek ten çelişki görmek olurmu ???? Bunu söylemek ''tebei nazar'' olmuyormu ?
ve bunu söylemek bir eğitimcinin şiarı olurmu ?

Dürbüne tersten bakılmaz..
Çivi tuğlaya çakılmaz....
Yazı da tersten yazılmaz...:Entusiasmado:

Sevgi ve saygılar efendim....
Sevgili vede değerli ali bey;
Verdiğiniz örneğe üzgünüm ki katılmam mümkün değil..Neden derseniz:
Bir öğretmen olarak yani öğreten olarak yıllarca minicik beyinlerle çalışma yaptım ömrüm olursada uzun bir süre de yapmayı düşünüyorum..Ben hiç bir zaman ve hiç bir koşulda öğrencilerime (ki siyasi görüşümü biliyorsunuz)bir takım dayatmalarla ve bir takım izm lerle yaklaşmadım bunu açıklama sebebim tamamiyle çocuklarla çalışıyor olmamdam kaynaklı.
Şimdi duruma bakalım yine aynı sözü tekrarlamak istiyorum eğer bizler %99 u müslüman olan bir ülkede yaşıyorsak ve eğer ben bir öğreten sıfatıyla öğrenenlerin karşısındaysam ,ister pedogojik olsun, ister siyasi olsun ,istersenizde din konuda olsun..eğer öğretensem bir başkasının inançları doğrultusunda yada öğretileri doğrultusunda hareket etmem ve ettiremezlerdi ..Bu tamamiyle siyasi bir durumun göstergesidir.Tersinden bakalım eğer şu andaki hükümet kominizm yanlısı olsaydı ve öğretenlerine bir takım dayatmalarla yaklaşsaydı ne olurdu...yani tepkiniz ne olurdu?
Biliyorumki isyan ederdiniz..
Din çok hassas bir konudur ve minicik beyinleri kim olursa olsun bu şekilde doldurmamalıdır ve ne olursa olsun laik demokratik bir cumhuriyette yaşıyorsak bu duruma herkes top yekün karşı çıkmalıdır...
yani bu öğretmenler bunca yıl boşa okumuş bunca yıl dini hiç bir eğitim almamışta şimdimi eğitiliyor.. hem kim bu said i nursi kim bu gülen sizden bizden farklı larmıydı benim elimde kuranı kerim var ben istediğim bütün bilgilerime ordan ulaşırım zaten...aman Ali hocam yapmayın yazık etmeyin eğitimcilere ve kimse kimseye öğretmeye çalışmasın müslümanlığı....

iyi forumlar efendim...
Alt 17-07-2008, 06:14 PM   #20
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili vede değerli ali bey;
Verdiğiniz örneğe üzgünüm ki katılmam mümkün değil..Neden derseniz:
Bir öğretmen olarak yani öğreten olarak yıllarca minicik beyinlerle çalışma yaptım ömrüm olursada uzun bir süre de yapmayı düşünüyorum..Ben hiç bir zaman ve hiç bir koşulda öğrencilerime (ki siyasi görüşümü biliyorsunuz)bir takım dayatmalarla ve bir takım izm lerle yaklaşmadım bunu açıklama sebebim tamamiyle çocuklarla çalışıyor olmamdam kaynaklı.
Şimdi duruma bakalım yine aynı sözü tekrarlamak istiyorum eğer bizler %99 u müslüman olan bir ülkede yaşıyorsak ve eğer ben bir öğreten sıfatıyla öğrenenlerin karşısındaysam ,ister pedogojik olsun, ister siyasi olsun ,istersenizde din konuda olsun..eğer öğretensem bir başkasının inançları doğrultusunda yada öğretileri doğrultusunda hareket etmem ve ettiremezlerdi ..Bu tamamiyle siyasi bir durumun göstergesidir.Tersinden bakalım eğer şu andaki hükümet kominizm yanlısı olsaydı ve öğretenlerine bir takım dayatmalarla yaklaşsaydı ne olurdu...yani tepkiniz ne olurdu?
Biliyorumki isyan ederdiniz..
Din çok hassas bir konudur ve minicik beyinleri kim olursa olsun bu şekilde doldurmamalıdır ve ne olursa olsun laik demokratik bir cumhuriyette yaşıyorsak bu duruma herkes top yekün karşı çıkmalıdır...
yani bu öğretmenler bunca yıl boşa okumuş bunca yıl dini hiç bir eğitim almamışta şimdimi eğitiliyor.. hem kim bu said i nursi kim bu gülen sizden bizden farklı larmıydı benim elimde kuranı kerim var ben istediğim bütün bilgilerime ordan ulaşırım zaten...aman Ali hocam yapmayın yazık etmeyin eğitimcilere ve kimse kimseye öğretmeye çalışmasın müslümanlığı....

iyi forumlar efendim...

Bu duruma, müslümanlığın öğretilmesi nazarıyla değil de, kitapların istifadeye sunulması açısından bakılmalıdır.Zira gerçekten faideli kitaplar.

Fakat bu kitapların, ille de öğretmenlere şart koşulduğu haberine de pek itimat etmiyorum.Hem zorlama ve dayatma olduğu vakit, ''öğreticilik'' ve ''fayda'' sözkonusu olamaz.

Saygılar.

Etiketler
cumhuriyet

Seçenekler
Stil