![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "SGK Kayıtları İnternetten Alınabilecek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sigortalı Tescil Kayıtları artık SGK kurumlarına gitmeden internet adresinden yapılabilecek. Bursa SGK kurumu Sigortalı Hizmet ve Daire Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; kuruma doğrudan müracaat etmeden Sigortalı Tescil Kaydının (Kaydı Yoktur ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26062 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | SGK Kayıtları İnternetten Alınabilecek Sigortalı Tescil Kayıtları artık SGK kurumlarına gitmeden internet adresinden yapılabilecek. Bursa SGK kurumu Sigortalı Hizmet ve Daire Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada; kuruma doğrudan müracaat etmeden Sigortalı Tescil Kaydının (Kaydı Yoktur Belgesi) internet adresinden alınabileceği belirtildi. Yapılan açıklamada; "Sigortalı Tescil Kaydını gösteren ve resmi belge yerine geçen barkodlu belgeleri T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinden 'e-hizmetlere hızlı erişim' menüsünden kurumumuzun interaktif uygulamaları 'sigortalılık tescil kaydı tespiti' linki üzerinde alınarak ilgili kurum ve kuruluşlara ibraz edilebilir." denildi. kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |