![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "chp ve gözaltılar...açıklamalar..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Ankara'daki şok gözaltılar, anamuhalefet partisi CHP'nin de gündeminde. Gelişmeleri, evinde takip eden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ANKA'ya yaptığı açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri, CHP Grup toplantısında yapacağını söyledi. Baykal, gelişmeleri ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 196 Rep: 19316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | chp ve gözaltılar...açıklamalar... Ankara'daki şok gözaltılar, anamuhalefet partisi CHP'nin de gündeminde. Gelişmeleri, evinde takip eden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, ANKA'ya yaptığı açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri, CHP Grup toplantısında yapacağını söyledi. Baykal, gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini ifade etti.. (Grup toplantısı henüz devam etmektedir) ayrıca; Erdoğan'dan gözaltılara ilk yorum Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugünkü Ergenekon soruşturmasıyla ilgili ilk yorumunu yaptı. Erdoğan, Grup toplantısı için Meclis'e gelişinde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Başbakan Erdoğan gözaltılar için şunları söyledi... "Sanıyorum soruşturmayı tamamlamaya yönelik bir uygulama.. Soruşturma sürecinin içinde iddianamenin biran önce tamamlanmasına yönelik bir adım diye düşünüyorum. İddianame tamamlanmak üzere.. Biran önce bunun bir netiyece kavuşması gerekir. "
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |