![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Sinop'a nükleer santral kuruluyor." başlıklı konu görüntüleniyor, "Hükümet, nükleer enerji santralinin Sinop’ta inşa edilmesine karar verdi. Sinop’ta, 3 adet reaktörün yer aldığı nükleer ada kurulacak. Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) Başkanı Okay Çakıroğlu, nükleer santral konusunda 8 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 154 Rep: 15177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinop'a nükleer santral kuruluyor. Hükümet, nükleer enerji santralinin Sinop’ta inşa edilmesine karar verdi. Sinop’ta, 3 adet reaktörün yer aldığı nükleer ada kurulacak. Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) Başkanı Okay Çakıroğlu, nükleer santral konusunda 8 yer önerdiklerini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yerler içinde bulunan Sinop’u ilan ettiğini söyledi. TBMM KİT Komisyonu’nda konuşan TAEK Başkanı Çakıroğlu, nükleer santralin nereye yapılacağı konusunda Türkiye genelinde ayrıntılı teknik incelemelerde bulunduklarını anlatarak, deniz suyu sıcaklığından, iklim, rüzgar ve havanın durgunluğuna kadar 43 kritere göre 7 yer belirlediklerini ifade etti. (NTVMSNBC Anasayfa) Sinop'un suyunu, havasını, rüzgarını, doğasını yok edip kimler ne çıkar elde edecek acaba? bunlar bu kadar mı cahiller ki elalem elindeki nükleer santrali kapatırken nükleer santral açacaz diye bas bas bağırıyorlar. Tabi aklına kurban olduğum bazı yurdum insanları da "yapılsın hem bomba da yaparız" gibi bir sığlık ve çiğlikle bu projeye destek veriyor. Bu sorun hayatidir ve kitlesel bir tepkiyi sonuna kadar hak etmektedir. 04:00 itibariyle NTV'den Sinop'lu çevrecilerin, bir süredir devam eden çalışmalarını daha da hızlandıracağı haberini aldım. Haklı mücadeleye hep destek tam destek! NÜKLEERE İNAT YAŞASIN HAYAT!!! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 184 ![]() ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. bence sinopa hayat geliyor ormanı ve sahilleriyle güzel olan sehirimiz sanayi ve teknoloji ile daha güzel olacak |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18606 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. Sinop gibi doğa harikası bir il'e nükleer santral yapılmasını protesto ediyorum.! Nerde bir doğa güzelliği varsa onu katletmek ve rant sağlamak için uğraşanları kınıyorum!
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 188 Rep: 18606 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. Bu forumda Sinop'lu üye kaynıyor. Sinop'lu arkadaşlar niye bu konuya duyarsız kalıyorsunuz?
__________________ Yüreğinde zerre kadar art niyet ve riya taşıyan insan, benim yüreğimi göremez! |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. Oraya yapılmasın buraya yapılmasın nereye yapılacak bunun yapılması gerekiyor hepiniz enerji kullanıyorsunuz .. Mantıklı olalım
__________________ I dont know what i want but i want it now |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 154 Rep: 15177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. bencede mantıklı olalım bir sürü doğa harikasını bozmak lazım diilimi ???senin mantığın için.....bunun gerçekleşmesi için bir sürü alan ve çeşit var bilgi sahibi olda konuş... Konu carpediemcan tarafından (28-06-2008 Saat 11:36 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 85 Rep: 8307 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. Alıntı:
Ülkemiz için güzel ve lazım olan şerler yapılsın... Ancak bunu yaparken sağlıklı yer tesbiti ve Şahsi çıkarcılıktan uzak kalmaya dikkat etmek gerekir . deye düşünüyorum.... Saygılar. | |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 184 ![]() ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. Alıntı:
forumdaki tek bilgi sahibi olan sizmişsiniz gibi konuşuyorsunuz.... bence bilgi sahibi olan birisi yapılan yatırımlara ve atılımlara karşı çıkmaz bu iş için sinoptan daha güzel bir yer yok zaten bilgi sahibi olan kişiler bunun araştırmasını yapmışlardır... acaba sizin kadar bilgi sahibi değillermiki burayı seçmişler.... bende kararı desteklediğim için bu sözü üzerime aldım ........(bilgi sahibi) | |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 154 Rep: 15177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. Alıntı:
ayrıca bunu anlaman için alim olman gerekli değil biraz tv izlesen biraz gazete okusan az çok yorumun olur...hadi bakalım azıcık dersine çalış sonra gel... | |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 184 ![]() ![]() | Cevap: Sinop'a ölüm santrali kuruluyor. Alıntı:
tv izleyerek ve gazete okuyarak düşünenler......? kendi düşünenler.. yani kendi aklıyla düşünen birisi....! komiksin seninle konuşmayı öğrenmek zor......ben öğrenemem o yüzden konuşmayalım.. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| atom, nukleer, santral, sinop |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |