![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Abd seçiminde ermeni sorunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Amerika'da 4 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat Parti'yi temsil etmesi kesinleşen senatör Barack Obama, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına verdiği desteği yineledi. Obama, Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA) adlı kuruluşun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abd seçiminde ermeni sorunu Amerika'da 4 Kasım'da yapılacak başkanlık seçiminde Demokrat Parti'yi temsil etmesi kesinleşen senatör Barack Obama, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına verdiği desteği yineledi. Obama, Amerika Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA) adlı kuruluşun yöneticisi Ken Hachikian'a gönderdiği mektupta, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni görüşünü paylaştığını bildirdi. Barack Obama, "Bu trajik gerçeği tanımalıyız. Bush yönetiminin bunu tanımamasının özrü yok ve yönetimin tutumunu değiştirmesi için çaba göstermeye devam edeceğim" dedi. Bu açıklamasıyla Obama, Demokrat Parti'nin başkan adaylığını elde etmesinin ardından da Ermeni çevrelerinin soykırım iddialarına verdiği desteği teyit etmiş oldu. Obama, 2008 başında bu konuda yayımladığı açıklamada, başkan seçildiği takdirde, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını tanıyacağı ve Kongre'de bu yöndeki tasarıları destekleyeceği sözünü vermişti. Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı senatör J n McCain ise Ermeni tezlerini desteklemiyor. kaynak hurriyet Ermenilere görülmemiş mesaj - Hürriyet |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Abd seçiminde ermeni sorunu ben Mr.Obamanin secilirse, Mr.g.W.Bushtan daha sert olacagini dusunuyorum , bu benim kendi sahsi gorusum. cunku psikolojik mimik yapisi sekli semali oyle bir yapiya sahip. Sert kararli . Bu sadece obama nin kendi hareketi degil birlikte hareket edecegi yonetecegi kadro arkadaslari ile olacaktir. O da Bush gibi bir amerikan semboludur. Daha sert kati ifadelerin olacagini tahmin dusunuyorum . Kimbilir belkide yaniliyorum melek gibi bir adam da olabilir. cunku dis gorunus insani yaniltir. zaman gosterecek, |
| | |
| | #3 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 307 Rep: 30553 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Abd seçiminde ermeni sorunu Alıntı:
Dün haberleri izlerken ben de aynı görüşe vardım...Umarım yanılıyoruzdur.Umarım,Mr.Obama, Bush gibi kanlı bir siyaset ve siyonizm yanlısı değildir.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |