![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Bu manzara Valiyi de korkuttu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce düzenlenen belge verme töreninde kız kursiyerlerin tek tip türbanlı kıyafet giymesi Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ı rahatsız etti. Törene katılan Dalmaz'ın, neden böyle oldu diye ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Bu manzara Valiyi de korkuttu Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce düzenlenen belge verme töreninde kız kursiyerlerin tek tip türbanlı kıyafet giymesi Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ı rahatsız etti. Törene katılan Dalmaz'ın, neden böyle oldu diye sorduğu Eğitim Merkezi MüdürüAhmet Arslan, "Tek tip kıyafet bizim de dikkatimiz çekti, böyle olsun istemezdik ama oldu. Ama burada böyle bir gelenek var. Kursiyerler her yıl diploma töreninde tek tip giyiyor. Altında başka birşey aramaya gerek yok" dedi. TÜRBANSIZLARA ÖDÜL VERDİ Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ustalık belgesi töreni ve sergi açılışı yapıldı. Merkez bahçesindeki törene 8 aylık eğitimlerini tamamlayan kız kursiyerler merkezde dikilen beyaz ceket ve topuklara kadar uzanan siyah etekleri ile katıldı. Çoğu türbanlı olan kursiyerler tören boyunca tek sıra halinde merkezin bahçesinde bekledi. Törene Vali Veysel Dalmaz, İl Tarım Müdürü Mehmet Kaya ve çok sayıda kişi katıldı. Katılımcıların oturmaları için oluşturulan platformda töreni izlemek için gelen kadın ve erkekler de ayrı bölümlerde oturdu. Halk oyunları gösteri ile başlayan mezuniyet töreninde türbansız olanlara temsili olarak Vali Veysel Dalmaz belgelerini verdi. Kaynak:Bu manzara Valiyi de korkuttu / Türkiye / Milliyet İnternet |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu Emeğine sağlık iyi resmetmişsin "üniformalıları".... Komik....ve gidişattan kaynaklı sıradan....garip... hiç değil....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu O bayanların yaptıkları da çok ayıp Ne o öyle başörtüsü falan, Çağdaş Türkiye'nin imajını sarsıyor bu görüntüler. Kabile Devletlerine rezil oluyoruz. Vah Türkiyem Vah. Şu geldiğimiz noktaya bakın. Örgün eğitim dışında kalan vatandaşlarımızın kıyafeti bile artık takılıyor gözlere. Hani kimse kıyafetinden dolayı kınanmayacaktı, Hani Özgürlüğümüz, Hani bu ülkede böylesi meseleler uydurmaydı. Hani Babacan yalan söylüyordu. Valimiz de tepkiyi koyduğunas göre, İş tamam demektir. Ya Halk eğitim Merkezi Müdürü, O garibanım neden şunu diyemedi: "Burası Demokratik Bir Ülke. Halk eğitim Merkezi Kursiyerlerini "temiz"kıyafet dışında bağlayan özel birkıyafet zarureti de yok." Ama neylersin, Devir,özgürlük(!) devri Çıkamaz meydanlara,camide mahpus İman, Silah kü...n belinde,.kü...n elinde ferman. Aman efendim aman, Galiba Ahir Zaman... Manzarası yurdumun, Tufan gününden yaman...
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1134 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu Atalarımızın bir sözü vardır...! bu gibi haberleri yapanlara karşı..! "İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır" hoşgörü ve Anlayış var mı...? |
| | |
| | #5 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu Alıntı:
Bu kadar Diplomalı Ve Altın bilezik takmaya hak kazanmışların karşısında kim Korkmaz' ki ????? Vah vaaah .... Dur Diyende 'mi olmadı ???? | |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 10 Rep: 878 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu Haydi kızlar okula kim tutar sizi |
| | |
| | #7 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 432 Rep: 42851 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #8 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu Alıntı:
Yüzünü peçe ile örtüp 1 Mayıs'da tüm İstanbulu cehenneme çalışmaya çalışanlara karşı da aynı yaklaşımınızı görsek keşke. Nereye zarar verdi bu kızlar. Kıfayetlerinden dolayı Üniformalılar diyorsunuz. Bazen öyle yazıyorsunuz ki sizin nasıl öğretmen olduğunuzu kafamda resmedemiyorum. Başı kapalı kızları dersinize alıyormusunuz çok merak ettim??? | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 92 Rep: 9025 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu Yapmayın be kardeşim !... Yaşadığımız ülke Türkiye... Yani %97'si müslüman !... Ayıp, ayıp... Yorum yazanlardan söz etmiyorum. Bunu haber yapan ve ülkemizi halen "Doğu Roma" olarak görme hevesinde olanlara söylüyorum. Sanki bu kızcağızlar çırılçıplak olarak olarak gelmişler törene... Yahu ne acayip işlerin altına imza atarlar şu "GERİCİ" insanlar !... İleriye bakın !.. İleriye bakalım... Geriye değil !.. Çünkü, dünyayı şamaroğlanı gibi yönetmeye çalışan siyonist ve emperyalistler ileriye bakıyorlar. Yapmayın ! Ülkemize yazık etmeyin ! ÖzKÖRlüğü savunmak özgürlüğü savunmak değildir !... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |