FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Bu manzara Valiyi de korkuttu

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Bu manzara Valiyi de korkuttu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce düzenlenen belge verme töreninde kız kursiyerlerin tek tip türbanlı kıyafet giymesi Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ı rahatsız etti. Törene katılan Dalmaz'ın, neden böyle oldu diye ..."

Seçenekler Stil
Alt 12-06-2008, 12:17 PM   #1
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor
Bu manzara Valiyi de korkuttu

Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce düzenlenen belge verme töreninde kız kursiyerlerin tek tip türbanlı kıyafet giymesi Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ı rahatsız etti.

Törene katılan Dalmaz'ın, neden böyle oldu diye sorduğu Eğitim Merkezi MüdürüAhmet Arslan, "Tek tip kıyafet bizim de dikkatimiz çekti, böyle olsun istemezdik ama oldu. Ama burada böyle bir gelenek var. Kursiyerler her yıl diploma töreninde tek tip giyiyor. Altında başka birşey aramaya gerek yok" dedi.

TÜRBANSIZLARA ÖDÜL VERDİ

Sivas El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ustalık belgesi töreni ve sergi açılışı yapıldı. Merkez bahçesindeki törene 8 aylık eğitimlerini tamamlayan kız kursiyerler merkezde dikilen beyaz ceket ve topuklara kadar uzanan siyah etekleri ile katıldı. Çoğu türbanlı olan kursiyerler tören boyunca tek sıra halinde merkezin bahçesinde bekledi. Törene Vali Veysel Dalmaz, İl Tarım Müdürü Mehmet Kaya ve çok sayıda kişi katıldı. Katılımcıların oturmaları için oluşturulan platformda töreni izlemek için gelen kadın ve erkekler de ayrı bölümlerde oturdu. Halk oyunları gösteri ile başlayan mezuniyet töreninde türbansız olanlara temsili olarak Vali Veysel Dalmaz belgelerini verdi.

Kaynak:Bu manzara Valiyi de korkuttu / Türkiye / Milliyet İnternet
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 12-06-2008, 12:44 PM   #2
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Bu manzara Valiyi de korkuttu

Emeğine sağlık iyi resmetmişsin "üniformalıları"....

Komik....ve gidişattan kaynaklı sıradan....garip... hiç değil....
Alt 12-06-2008, 01:50 PM   #3
Yeni Uye

almuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat;İman Ve Cihad!

Blog Mesajları: 7
almuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecek

O bayanların yaptıkları da çok ayıp
Ne o öyle başörtüsü falan,
Çağdaş Türkiye'nin imajını sarsıyor bu görüntüler.
Kabile Devletlerine rezil oluyoruz.

Vah Türkiyem Vah.
Şu geldiğimiz noktaya bakın.
Örgün eğitim dışında kalan vatandaşlarımızın kıyafeti bile artık takılıyor gözlere.
Hani kimse kıyafetinden dolayı kınanmayacaktı,
Hani Özgürlüğümüz,
Hani bu ülkede böylesi meseleler uydurmaydı.
Hani Babacan yalan söylüyordu.
Valimiz de tepkiyi koyduğunas göre,
İş tamam demektir.
Ya Halk eğitim Merkezi Müdürü,
O garibanım neden şunu diyemedi:
"Burası Demokratik Bir Ülke.
Halk eğitim Merkezi Kursiyerlerini "temiz"kıyafet dışında bağlayan özel birkıyafet zarureti de yok."
Ama neylersin,
Devir,özgürlük(!) devri

Çıkamaz meydanlara,camide mahpus İman,
Silah kü...n belinde,.kü...n elinde ferman.
Aman efendim aman,
Galiba Ahir Zaman...
Manzarası yurdumun,
Tufan gününden yaman...
Alt 12-06-2008, 01:52 PM   #4
Yeni Uye
SUPERMEYDAN

metu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhretmetu ün'ün ötesinde bir şöhret

Atalarımızın bir sözü vardır...!
bu gibi haberleri yapanlara karşı..!

"İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır"

hoşgörü
ve
Anlayış
var mı...?
metu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12-06-2008, 04:05 PM   #5
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Azizim... Bukadar yetişmis ve kalıfiyeli cahilliktennkurtulmuş insandan Korkulmazmı ?????
Bu kadar Diplomalı Ve Altın bilezik takmaya hak kazanmışların karşısında
kim Korkmaz' ki ?????

Vah vaaah .... Dur Diyende 'mi olmadı ????
aliÖZDEMİR isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 12-06-2008, 04:20 PM   #6
Yeni Uye

çerkeş18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biriçerkeş18 gözlemlemek için görkemli biri

Haydi kızlar okula kim tutar sizi
çerkeş18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-06-2008, 06:54 PM   #7
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
metu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Atalarımızın bir sözü vardır...!
bu gibi haberleri yapanlara karşı..!

"İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır"

hoşgörü
ve
Anlayış
var mı...?
Alıntı:
çerkeş18´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Haydi kızlar okula kim tutar sizi
Arkadaşlar lütfen yazınızın boyutuyla oynamayın yeterince okunaklı yazı sitilimiz var zaten.İyi forumlar..
Alt 19-06-2008, 09:19 PM   #8
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Üniformalılar demek???
Yüzünü peçe ile örtüp 1 Mayıs'da tüm İstanbulu cehenneme çalışmaya çalışanlara karşı da aynı yaklaşımınızı görsek keşke.
Nereye zarar verdi bu kızlar. Kıfayetlerinden dolayı Üniformalılar diyorsunuz.
Bazen öyle yazıyorsunuz ki sizin nasıl öğretmen olduğunuzu kafamda resmedemiyorum.
Başı kapalı kızları dersinize alıyormusunuz çok merak ettim???
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-06-2008, 12:38 AM   #9
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Yapmayın be kardeşim !...
Yaşadığımız ülke Türkiye...
Yani %97'si müslüman !...
Ayıp, ayıp...
Yorum yazanlardan söz etmiyorum.
Bunu haber yapan ve ülkemizi halen "Doğu Roma" olarak görme hevesinde olanlara söylüyorum.
Sanki bu kızcağızlar çırılçıplak olarak olarak gelmişler törene...
Yahu ne acayip işlerin altına imza atarlar şu "GERİCİ" insanlar !...
İleriye bakın !..
İleriye bakalım...
Geriye değil !..
Çünkü, dünyayı şamaroğlanı gibi yönetmeye çalışan siyonist ve emperyalistler ileriye bakıyorlar.
Yapmayın !
Ülkemize yazık etmeyin !
ÖzKÖRlüğü savunmak özgürlüğü savunmak değildir !...
hakan2034 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil