![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Türban Kararı İptal Edildi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Sevgili "rabia" bu bir "yıldırım türker" yazısı...Yani ben yazmadım.... Ayrıca merek ettim bende, siz bu çağrıya icabet ettinizmi,zira benim samimiyetimi sorgulamaya çalışıurken sakın sizde "diğerleri" ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #71 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Sizin samimiyetinizi sorgulamak değildi ,maksafım.Ben kafamda ''güney'' profilini ,hangi dini benimsemiş olursa olsun,hangi ideolojiyi savunutyorsa savunsun, ''özgürlüğün savunucusu'' olarak çizmiştim. 1 Haziran...başlıklı paylaşımınızda doğru bir profil çizdiğimi düşündürdü bana...Ve ''eğitim hakkı'' ellerinden alınanlar için de sessiz kalmanız garibime gittti...Merak ettim,sordum...Yanlış anlamayın diye de belirttim. Çağrıya icabet edemedim.Bunun sebebi,samimiyetsizliğimden değil...Zira çağrıdaki bütün istekler,arzular benim de temennimdir. Ayrıca : Sorgulamak... Hiç bana göre birşey değil...Bana her daim yapılan birşey aslında... Saygılar İyi forumlar.
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #72 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Rabia; "güney" profili dediğin gibi "özgürlüğün savunucusu"....Hemde çok fena..... ![]() İyi forumlar...
__________________ | |
| | |
| | #73 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Kendi pencerenizden gördüğünüz herşey gerçek olmayabilir. Merakımı celbeden başka birşey var; Nedendir ki,yaptığımız yorumları hep kendinizle ilgili sanıp,forum kuarallarını hatırlatırsınız. Benzer ama sizin fikrinizi destekleyen,konu dışı da olsa yorumlar pek gözünüze ilişmiyor. Tekrarlayayım; Başörtüsünü yasaklamak,yok saymak ne hükümetin,ne askerin ne de yargının haddinedir.İnsan hakları birilerinin tekeline ve uygun görmesine bırakılacak kadar "ucuz"değildir.İnanmak için kimseden izin almayanlar,inançlarını yaşamak için de kimseden lütuf beklemiyorlar. Cennetin ucuz,cehennemin dahi lüzumsuz olmadığının şuurunda Müslümanlara bu engeller,davalarına sadakat ve samimiyetine vesile olacak ikramlar olur sadece. Bu ülke 70 Milyona ait. 9 Kişinin tapulu malı değil.
__________________ Hayat Bir Çatışma Vetiresi,Mavera ve Hicran.. | |
| | |
| | #74 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Bu gün farklı bir Profil çızdiniz. Alıştığımız güneyden farklı olarak... Bende ki profiliniz : ÖZGÜRLÜKÇÜ......... ÖN YARGISIZ......... ve SAYGI DEĞER. Haksızlığa uğrayan .... Dini ... Dili... Irkı ne olursa olsun... Onların Konuşan Dili...... Gören gözü....... Tutan eli.......... olarak kalmanız dileği ile. | |
| | |
| | #75 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 397 Rep: 39313 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Benin profilim hep aynı ve hep aynı kalacak... Mümkün olduğunca "dini" konulara girmem.Zira inancın özgürlüğüne inanırım ve yargılamam.. Burada ; keşke inancın politikası yapılmamış ve inanç bu şekilde pazarlanmamış olsaydı.. Keşke; kim daha çok, kim daha az inançlı polemikleri olmasaydı... Keşke; ajitatif yaklaşımlarla insanların dini duyguları sömürülmeseydi.... keşke... keşke.. Düşüncelerinizin (biri hariç) değişmemesi dileğimle.... Saygılar...İyi forumlar...
__________________ | |
| | |
| | #76 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Bu Harici- ler-i açmanızı rica etsem ??? kabalık yapmış olurmuyum... Belki makul bir izahı vardır...:Entusiasmado: ne dersiniz. ? | |
| | |
| | #77 | |||||
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 36588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi [quote=serseriozi;100829]tabii kide türban Allahın emri bunu kim değiştire bilir sen mi ????* ya sen hiç kuran okumadın ya sen hiç fıkı dersi almadın Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. Konu SAHARAY tarafından (12-06-2008 Saat 02:47 PM ) değiştirilmiştir. | |||||
| | |
| | #78 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 36588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Yetişkin insanlar kendi otokontrollerini kendileri sağlayabilirler. Her daim yöneticiler sizi mi gözetecek?
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #79 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Beylerbeyi bu forumda forum moderatör ve yanlıs hatırlamıyorsam ki karıstırmısta olabilirim adminlik yaptı.Bi kural ihlali görmese zaten forum yöneticilerini konuyu incelemeye davet etmezdi ;) |
| | |
| | #80 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 36588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Bu iddialarınızı subay olan akrabama bugün bizzat kendim sordum Hakan2034. Annenizin başı kapalıysa subay olabiliyorsunuz ama cemaate mensup değilseniz. Parmağında gümüş yüzük taşıyan bir sürü subay varmış.Ve her rütbeden namaz kılan subaylar da varmış. Bunlar cemaat mensubu olmadığı için Tsk da her türlü rütbeyle görev yapıyorlarmış. Cemaate mensup insanlar Tsk da subay olamıyorlar.Hangi cemaat olursa olsun kural aynıymış. Bu yazdıklarım Tsk da görev yapan bir subayın anlattıklarından alıntıdır.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. Konu SAHARAY tarafından (18-06-2008 Saat 06:33 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anayasa, mahkeme, turban |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |