FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Türban Kararı İptal Edildi

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Türban Kararı İptal Edildi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: güney ´isimli üyeden Alıntı Sevgili "rabia" bu bir "yıldırım türker" yazısı...Yani ben yazmadım.... Ayrıca merek ettim bende, siz bu çağrıya icabet ettinizmi,zira benim samimiyetimi sorgulamaya çalışıurken sakın sizde "diğerleri" ..."

Seçenekler Stil
Alt 11-06-2008, 02:30 PM   #71
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor
Cevap: Türban Kararı İptal Edildi

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili "rabia" bu bir "yıldırım türker" yazısı...Yani ben yazmadım....

Ayrıca merek ettim bende, siz bu çağrıya icabet ettinizmi,zira benim samimiyetimi sorgulamaya çalışıurken sakın sizde "diğerleri" nin düştüğü duruma düşmeyin.....

Ayrıca bütüne bakmanın herzaman olması gereken olduğunu düşünür vede öneririm....

İyi forumlar....

Sizin samimiyetinizi sorgulamak değildi ,maksafım.Ben kafamda ''güney'' profilini ,hangi dini benimsemiş olursa olsun,hangi ideolojiyi savunutyorsa savunsun, ''özgürlüğün savunucusu'' olarak çizmiştim. 1 Haziran...başlıklı paylaşımınızda doğru bir profil çizdiğimi düşündürdü bana...Ve ''eğitim hakkı'' ellerinden alınanlar için de sessiz kalmanız garibime gittti...Merak ettim,sordum...Yanlış anlamayın diye de belirttim.

Çağrıya icabet edemedim.Bunun sebebi,samimiyetsizliğimden değil...Zira çağrıdaki bütün istekler,arzular benim de temennimdir.

Ayrıca :

Sorgulamak...

Hiç bana göre birşey değil...Bana her daim yapılan birşey aslında...

Saygılar

İyi forumlar.
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 11-06-2008, 02:42 PM   #72
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin samimiyetinizi sorgulamak değildi ,maksafım.Ben kafamda ''güney'' profilini ,hangi dini benimsemiş olursa olsun,hangi ideolojiyi savunutyorsa savunsun, ''özgürlüğün savunucusu'' olarak çizmiştim. 1 Haziran...başlıklı paylaşımınızda doğru bir profil çizdiğimi düşündürdü bana...Ve ''eğitim hakkı'' ellerinden alınanlar için de sessiz kalmanız garibime gittti...Merak ettim,sordum...Yanlış anlamayın diye de belirttim.

Çağrıya icabet edemedim.Bunun sebebi,samimiyetsizliğimden değil...Zira çağrıdaki bütün istekler,arzular benim de temennimdir.

Ayrıca :

Sorgulamak...

Hiç bana göre birşey değil...Bana her daim yapılan birşey aslında...

Saygılar

İyi forumlar.

Rabia; "güney" profili dediğin gibi "özgürlüğün savunucusu"....Hemde çok fena.....

İyi forumlar...
Alt 11-06-2008, 03:39 PM   #73
Yeni Uye

almuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat;İman Ve Cihad!

Blog Mesajları: 7
almuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecek

Alıntı:
Yine vede yeniden aynı handikap içindesiniz "almuallim"...
Burada tartışmanız gereken konu benim özgürlük anlayışım olmamalı...Ayrıca şahsımı içine çekmek istediğiniz konu daki fikirlerim ve düşüncelerim son derece net vede açıktır...

Garabet diye yazdığınız sözcüğünü "yadırganacak bir durum olması" olarak algılıyor ve bu durum içinde olduğumu ifade ediyorum...Evet yadırganacak bir durum yok.....

İyi vede sakin forumlar diliyorum....
Asla handikap içerisinde olmadım.
Kendi pencerenizden gördüğünüz herşey gerçek olmayabilir.
Merakımı celbeden başka birşey var;
Nedendir ki,yaptığımız yorumları hep kendinizle ilgili sanıp,forum kuarallarını hatırlatırsınız.
Benzer ama sizin fikrinizi destekleyen,konu dışı da olsa yorumlar pek gözünüze ilişmiyor.

Tekrarlayayım;
Başörtüsünü yasaklamak,yok saymak ne hükümetin,ne askerin ne de yargının haddinedir.İnsan hakları birilerinin tekeline ve uygun görmesine bırakılacak kadar "ucuz"değildir.İnanmak için kimseden izin almayanlar,inançlarını yaşamak için de kimseden lütuf beklemiyorlar.
Cennetin ucuz,cehennemin dahi lüzumsuz olmadığının şuurunda Müslümanlara bu engeller,davalarına sadakat ve samimiyetine vesile olacak ikramlar olur sadece.

Bu ülke 70 Milyona ait.
9 Kişinin tapulu malı değil.
Alt 11-06-2008, 03:39 PM   #74
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
Rabia; "güney" profili dediğin gibi "özgürlüğün savunucusu"....Hemde çok fena.....

İyi forumlar...
Sevgili güney: Bana göre forum'un en renkli ve olmazsa olmazlarından sınız.
Bu gün farklı bir Profil çızdiniz. Alıştığımız güneyden farklı olarak...
Bende ki profiliniz : ÖZGÜRLÜKÇÜ.........
ÖN YARGISIZ......... ve SAYGI DEĞER.
Haksızlığa uğrayan .... Dini ... Dili... Irkı ne olursa olsun...
Onların Konuşan Dili......
Gören gözü.......
Tutan eli..........
olarak kalmanız dileği ile.
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 11-06-2008, 04:03 PM   #75
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
aliÖZDEMİR´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili güney: Bana göre forum'un en renkli ve olmazsa olmazlarından sınız.
Bu gün farklı bir Profil çızdiniz. Alıştığımız güneyden farklı olarak...
Bende ki profiliniz : ÖZGÜRLÜKÇÜ.........
ÖN YARGISIZ......... ve SAYGI DEĞER.
Haksızlığa uğrayan .... Dini ... Dili... Irkı ne olursa olsun...
Onların Konuşan Dili......
Gören gözü.......
Tutan eli..........
olarak kalmanız dileği ile.
Sevgili aliözdemir;

Benin profilim hep aynı ve hep aynı kalacak...

Mümkün olduğunca "dini" konulara girmem.Zira inancın özgürlüğüne inanırım ve yargılamam..

Burada ;
keşke inancın politikası yapılmamış ve inanç bu şekilde pazarlanmamış olsaydı..

Keşke; kim daha çok, kim daha az inançlı polemikleri olmasaydı...

Keşke; ajitatif yaklaşımlarla insanların dini duyguları sömürülmeseydi....

keşke...
keşke..

Düşüncelerinizin (biri hariç) değişmemesi dileğimle....

Saygılar...İyi forumlar...
Alt 11-06-2008, 04:16 PM   #76
Super Aktif

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Alıntı:
Sevgili aliözdemir;

Benin profilim hep aynı ve hep aynı kalacak...

Mümkün olduğunca "dini" konulara girmem.Zira inancın özgürlüğüne inanırım ve yargılamam..

Burada ;
keşke inancın politikası yapılmamış ve inanç bu şekilde pazarlanmamış olsaydı..

Keşke; kim daha çok, kim daha az inançlı polemikleri olmasaydı...

Keşke; ajitatif yaklaşımlarla insanların dini duyguları sömürülmeseydi....

keşke...
keşke..

Düşüncelerinizin (biri hariç) değişmemesi dileğimle....

Saygılar...İyi forumlar...
Sevili Güney
Bu Harici- ler-i açmanızı rica etsem ??? kabalık yapmış olurmuyum...
Belki makul bir izahı vardır...:Entusiasmado:
ne dersiniz. ?
aliÖZDEMİR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-06-2008, 02:30 PM   #77
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir.J. Jenkins

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

[quote=serseriozi;100829]tabii kide türban Allahın emri bunu kim değiştire bilir sen mi ????*

ya sen hiç kuran okumadın ya sen hiç fıkı dersi almadın
Alıntı:
Peki siz Kuran-ı Kerim'i ezbere biliyormusunuz yada en azından mealinden hiç okudunuz mu? Eğer okudunuzsa saygı duyarım ama okumadığınız halde böyle yazdıysanız sizi ayıplarım.
Dinden haberin yok kadınların ellerinden ayak tırnaklarına kadar kapanmasının farz olduğunu sen hiç duymadın galiba sen bence şimdi git abdest al namaza başla ve sonra kuranı tanımaya başla ondan sonra yorum yap annenden babandan duyduğunla burada saçma sapan yorum yapma
Alıntı:
İnsanlara bu şekilde emrivaki yapamazsınız?İslam dininde zorlama yoktur.İslam dinini böyle mi sevdireceksiniz?[/
müşlümanım diyen insanların %60 nın müslümanlıkla alakası yok
Alıntı:
Neye dayanarak böyle bir yargıya vardınız?QUOTE]

bilmediğin konuda yorum yapmak zorunda değilsin yorum yapacaksanda mantıklı yapacaksın
Alıntı:
İğneyi önce kendinize batırırsanız daha iyi olur.
ayrıca DÜNYA DENİZ OLSA AĞAÇLAR KALEM YİNEDE YAZMAKLA BİTİREMESSİNİZ
KURAN'I KERİMİN İÇİNDE YAZANI

öyle iki kelime ile anlatılmaz islam ve kuran
Alıntı:
Allah Rasulü, günah olmadığı sürece muhayyer bırakıldığı iki şey arasından en kolay olanını seçerdi. (A. b. Hanbel,Müsned,6/114) Ashabından birini bir işe görevlendirirken ona, “müjdeleyin, nefret ettirmeyin,kolaylaştırın zorlaştırmayın” (Müslim, el-Cihadve’s-Siyer, 3 3/1358) talimatını verirdi.

Konu SAHARAY tarafından (12-06-2008 Saat 02:47 PM ) değiştirilmiştir.
SAHARAY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-06-2008, 02:34 PM   #78
Super Aktif

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gayet acık anlayamıyor ısen ben bunun altında baska sey ararım, ama anlamak ıstemedıgınden muhatap almayacagım senı. Senı once Allah' a sonrada yonetıcılere havale edıyorum.

Yetişkin insanlar kendi otokontrollerini kendileri sağlayabilirler.
Her daim yöneticiler sizi mi gözetecek?
Alt 12-06-2008, 09:29 PM   #79
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yetişkin insanlar kendi otokontrollerini kendileri sağlayabilirler.
Her daim yöneticiler sizi mi gözetecek?
Beylerbeyi bu forumda forum moderatör ve yanlıs hatırlamıyorsam ki karıstırmısta olabilirim adminlik yaptı.Bi kural ihlali görmese zaten forum yöneticilerini konuyu incelemeye davet etmezdi ;)
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-06-2008, 06:27 PM   #80
Super Aktif

Alıntı:
Sizin hangi ülkeden bahsettiğinizi bilmem ama, benim ülkemde başörtülü olarak okuyamıyorsun, annenin başı kapalı ise, namaz kılıyorsan, parmağında gümüş yüzük varsa subay olamıyorsun. Daha fazla saymaya gerek duymuyorum. Çünkü farklı ülkelerden bahsediyoruz. Benim ülkemde bunları görmemek için leyla olmak gerekir.

Bu iddialarınızı subay olan akrabama bugün bizzat kendim sordum Hakan2034.
Annenizin başı kapalıysa subay olabiliyorsunuz ama cemaate mensup değilseniz.
Parmağında gümüş yüzük taşıyan bir sürü subay varmış.Ve her rütbeden namaz kılan subaylar da varmış.
Bunlar cemaat mensubu olmadığı için Tsk da her türlü rütbeyle görev yapıyorlarmış.
Cemaate mensup insanlar Tsk da subay olamıyorlar.Hangi cemaat olursa olsun kural
aynıymış.
Bu yazdıklarım Tsk da görev yapan bir subayın anlattıklarından alıntıdır.

Konu SAHARAY tarafından (18-06-2008 Saat 06:33 PM ) değiştirilmiştir.
SAHARAY isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
anayasa, mahkeme, turban

Seçenekler
Stil