FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Türban Kararı İptal Edildi

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Türban Kararı İptal Edildi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sheytan ´isimli üyeden Alıntı Belki onlarda bu dünyada dolu dizgin yasamak istiyorlardır bunun dogru olduguna İNANIYORLARDIR.. Ben düsünce olarak zamanla büyüdügüme inanıyorum ama öğrenmem,bilgi dağarcığıma eklemem gereken cok sey ..."

Seçenekler Stil
Alt 08-06-2008, 01:18 AM   #41
Super Aktif

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir.J. Jenkins

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor
Cevap: Türban Kararı İptal Edildi

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Belki onlarda bu dünyada dolu dizgin yasamak istiyorlardır bunun dogru olduguna İNANIYORLARDIR..
Ben düsünce olarak zamanla büyüdügüme inanıyorum ama öğrenmem,bilgi dağarcığıma eklemem gereken cok sey oldugunu biliyorum.Ve yeni bilgileri,daha fazla bilgiyi bilgi dağarcığıma katmak icin cabalıyorum.O yüzden ben halen herseyi ögrenmek icin cabalayan kücük bir cocuk gibiyim.Ailem,arkadaşlarım,sevgilim benim bu halimden rahatsız olmuyorsa;olgunlaşmam icin,yeni bilgiler öğrenip dayatmam icin cabalıyorsa babam ben cocuklugumdan memnunum TEYZE..

Gögüsleri açmak, popoyu açmakla başörtüsünü kıyaslamanız bana çok tuhaf geldi.

Bana göre bikini iç çamaşırıyla aynıdır.İkiside aynı yerleri örttüğüne göre pek farkı yoktur.

İnancı için bayanlar örtünüyorsa kendilerini öyle ifade etmek istiyorlarsa kendileri bilirler.

Bikini giyip doludizgin yaşamak isteyenlerde yaşasınlar onlarda kendileri bilirler.

Belki de ben yanlış biliyorumdur ne dersin?
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 08-06-2008, 01:27 AM   #42
Super Aktif

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
mrs.x.ray´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayretler içerisinde okuyorum yazılanları , tartışılmayacak kadar açık ve net olan birşeyi tartışma konusu yapmak ne kadar da yanlış...
bizim kitabımız anayasa kitabı değil Kuran-ı Kerim , orada din devlet millet ayrımı yok ,
Allah'ın emir ve yasakları var ve bizler onu savunuyoruz , laiklikte neymiş , sevap ve günahlardan daha üstün bir kavram mı ??? hayır tabiki...!!!

Benimde kitabım Kuran... Ama bu ülke Kuran'la değil Anayasa Kitapçığıyla yönetiliyor.

Türkiye Cumhuriyet'i şeriatla yönetilmiş olsaydı o zaman bu dediklerinize hak verebilirdim.

Hani o laiklikte neymiş dediğiniz Laiklik var ya işte sizler böyle dediğiniz için üniversitede

genç kızlarımız başörtüsü ile okuyamıyorlar. İnanç ve din Allah'la kul arasında yaşanır.

Devletin dini olmaz. Devletin başı da örtülmez ve devletin sevabı günahı da olmaz.

Eğer öyle olsaydı şimdi ki yöneticiler dindarız diye bu devleti yönetmeye talip oldular.

Ve gelenler, gidenleri aratır oldular. Bir de size şunu sormak istiyorum.

Üniversite de başörtüsü serbest olsaydı sonra ki adım ne olacaktı? Sonra ki

beklentiniz ne olacaktı?

Sonuçta bu okuyan kızlarımız devlet dairelerinde mesleklerini icra etmek zorunda

kalacaklar.Bu soruyu o yüzden soruyorum. Yani bu özgürlük okulda kalsın mı istiyorsunuz?

Yoksa ülke genelinde tüm kurumlarda özgür mü olsun istiyorsunuz?
Alt 08-06-2008, 01:28 AM   #43
Super Aktif

Alıntı:
sipahi06´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu insanların böyle yerlerde olması ve tüm insanlık adına karar vermeleri ne acı?bu dünya geçici !!! bakalım öteki dünyada nasıl hesap verecekler insanları haklarından mahrum bırakan bu insanlar sadece laikliği başörtüsünü atmak sayan bu insanlara yazık Allahın kanunları laikliği söküp atar ama daha bunu idrak edememişler hesap günün gelecek bir gün korkularıyla başbaşa kalcaklar bakalım o zaman ne yapacaklar dinden imandan haberi olmayan bu insanlar

Başkalarının dinini ve inancını sorgulamak ne size ne de bize yakışmaz.
Alt 08-06-2008, 01:41 AM   #44
Super Aktif

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kim kazanacak ?
Kim kaybedecek ?
Bana göre,
İnsanlık kaybedecek ama kazanan olmayacak.
Bazıları, birilerinin inanç özgürlüğüne karşı bu "kalkan yumağı"na alkış tutabilir.
Ama kendisinin cenazesine sevinç çığlıkları atmakla eşdeğerdir bu alkışlar.
Birileri, "Ben Alemlerin Rabbına iman ediyorum, O ne derse ben müslüman olarak bunun gereğini yapmak istiyorum" diyor.
Ama bazıları "Hayır" diyor. "Biz ne dersek onu yapacaksın" diyor.
Peki ya sonuç ?
Dipsiz kuyuya kendisini zincirle bağlayıp tonlarca ağırlıkla bırakan misali...
"İnin beyler yerin dibine kadar inin"...

Hakan bey bana kimse bir şey demiyor. Özgürce inancımı sonuna kadar yaşıyorum.

Kimse bana oruç tutma,namaz kılma demiyor. Allah'a ve peygamberine inanma da

demiyor. Başörtüsü örtmüyorum ama örten tanıdıklarım çok var. Onlarda gayet

iyiler ve özgürce inançlarını yaşıyorlar. Ben bir şeriat devletinde yaşasaydım ve

ordaki okullarda sadece başörtüsü örtenler okumuş olsaydı. Saçım açık diye

beni okula sokmasalardı ben örtüp saçımı o okula giderdim. Çünkü nasıl Cumhuriyet'le

yönetilen devletlerin yasaları varsa, şeriatla yönetilen devletlerin de yasaları ve

kuralları vardır.Her iki yönetimde de insanlar yasalara uymakla yükümlüdür.

Saçımı örterdim ve aslanlar gibi okuyup ilim irfan sahibi olurdum.

İslam dininin ilk kelimesi oku(ikra)dır. Ne geliyorsa başımıza cahillikten geliyor.

İlim çinde bile olsa gidip bulmak lazım.İslam dini sadece başörtmekten ibaret değildir.

Bu ülkenin belli yasaları var ve Anayasa Yargıçları onlara dayanarak böyle bir

karar almıştır.Kararı veren yargıçlara beddua edenlere de şunu söylemek istiyorum.

Beddua etmeyin, ettiğiniz beddua döner dolaşır ve sonra sizi bulursa üzülürsünüz.
Alt 08-06-2008, 05:00 PM   #45
Yeni Uye

almuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayat;İman Ve Cihad!

Blog Mesajları: 7
almuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecekalmuallim pırlanta bir gelecek

Resmi dairelerdeki temizlikçi kadınlarımıza reva görülen bir özgürlük hepsi.
Başka varmı?
Devlet dairelerine giremez,girmemeli?
Neden?

Ahlaklı,
Akıllı,
Namuslu bir gerekçesini bilen varsa söylesin,
Ellerini öpeyim.
Yoksa,
Kesin!
Alt 08-06-2008, 06:34 PM   #46
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Bu konuya değerli bir psikolok olan yazarın yazısını eklemek daha doğru bir cevap olur gibi geldi bana.

Askeri rejim görünür hale geldi!

Nevzat TARHAN

Anayasa Mahkemesi çok tartışılır ve muvazaalı izlenimi uyandıran bir karar aldı. Bu karar 27 Nisan öncesi TBMM 367 çoğunluk zorunluluğu kararı gibi siyasal yönü çok belirgin bir karardır.

Kendini TBMM yerine koyan bir Anayasa Mahkemesi var önümüzde. Kendisini son karar mercii yerine koymuş tartışmalı hukuki bir uygulama ile karşı karşıyayız.

Pozitif, evrensel hukuk somut bilgi ve veri ile hareket ederken Türk AYM’si niyetle hareket etti ve karar verdi. Tıpkı savaş hukuku gibi… Adı koyulmamış düşman ise toplumun dini değerleri…

Bu kararın laiklik ile -niyet algılaması dışında- nedensellik bağı kurulamamıştır. Demokrasi ile sorunları olan ordudan sonra, demokrasi ile sorunları olan bir yargı sistemi Türkiye’nin aşması gereken bir gerçeğidir.

Elma ile armudu toplayıp ayva diye millete sunan bu karar ve Türk Milleti adına karar verecek mahkeme kamu vicdanını tatmin etmekten çok uzaktır.

Eğer toplum jüri ise herkesin zihinsel jürileri ve kalbi sezgileri vardır. Toplum jürisi buna göre son noktayı koyar. Bu karar da seçimlerden geçer.

Kararın muvazaalı olduğunu gösteren deliller

Birincisi; Genel Kurmay Başkanı dikkatle tartışmalı konularından kaçınıyordu.. Ancak bu başörtüsü kararı konusunda “Bizim için malumdur” denildi. Şunu anlayabilir miyiz? Toplumun çoğunluğunun hatta Anayasa Mahkemesi üyelerinin toplamının bile bilmediği karar için Genelkurmay Başkanı “biz biliyorduk” nasıl diyor?...

Bir insan on bir üyeden oluşan bir heyet kararını önceden nasıl bilebilir? Heyet üyeleri ile ikili ilişkileri çok güçlü ise bilir. Hukukçuların bile uzlaşmadığı bir konuda bir generalin bilimsel öngörü ile “bizim için malumdur” demesi ne kadar mümkündür?

O halde askeri vesayet hukuk üzerinde etkili olmuştur diyebiliriz.

O halde karar hukuki gerekçeden çok, askeri gerekçe ile alınmıştır diye düşünebiliriz.

O halde toplum, hukuk ve TBMM aptal yerine konulmaktadır görüşü ortaya çıkar.

Kararın muvazaalı olduğuna ikinci kanıt; CHP Genel Başkanı “Başbakan tartışmaları bıraksın hesap vermeye hazırlansın, bunu söylemekle yetiniyorum” dedi. Baykal sağlamcı ve bu konularda sonuç alabilen bir siyasetçidir. Kendisini emin olmadığı bir konuda riske etmez.

Hukuk şehit edilmiştir

İlkel toplumlarla çağdaş toplumları birbirinden ayıran şey hukukun üstünlüğüdür.

Hukuk hekimlik gibidir. Bir hekim ameliyat kararı verirken sadece vicdan ile hareket etmez tıbbi kanıtların da olması gerekir. Kanıt değeri olan verilerden hareketle karar verir.

Sezgi, korku ve kaygıları ile bir insanı ameliyat edip ölümüne sebep olursa hekim sorumlu olur.

Şimdi AYM kanıt değeri olmayan verilerle hareket etti mi diye soralım?

Kanıt eğer laiklik tanımı ise, evrensel kanıt değerlerine uymayan bir tanımla hareket edilmiştir.

Kanıt hukuk sözleşmesi ise TBMM’nin 411 oy gibi rekor sayı ile aldığı bir kararı geçersiz saymıştır. Maçın hakemi seyircilerin %70-80 inin onayladığı bir kuralı maçın ortasında değiştirmesi gibi bir durum vardır ortada. Hakem hakemlik yapamamış maçı sabote etmiştir.

Yüksek yargıçlar siyasi kaygı, korku ve beklenti ile karar vermişlerdir. Tıpkı bir hekimin tıbbi kanıtlarla değil, yeminlerine uymayan önyargıları ile karar vermesi gibidir.

Hekimin hatası bir hastayı öldürür, ama AYM’nin hatası hukuku öldürmüştür.

Demokrasi ile sorunu olanlar kimler?

Harp Akademileri Komutanlığı’nda düzenlenen “Ortadoğu” konulu sempozyumun AYM karar gününe denk gelmesi ise ilginçti!

Genelkurmay Başkanı’nın “Türkiye 'ye bir takım sıfatlar demokrasi kavramı içinde dayatılması isteniyor, yasal kurumlar buna izin vermez. Cumhuriyeti, temel ilkelerini hiçbir güç biat ettiremeyecektir.” Bu beyanat çok ilginç bir zamanlama ve içerik ihtiva ediyor.

Silahlı Kuvvetlerin demokrasi ile sorunları vardır. Çok iyi yetişmelerine karşın eğitimlerinde demokrasiye yeterince yer verilmemesi, hiyerarşik bir disiplin içinde olmaları bu sonucu doğurmaktadır.

Bir kedi yavrusunu yiyeceği zaman onu fareye benzetirmiş. Şimdi bir kısım sivil generaller demokrasinin dejenere olduğunu ima ederek yok etmeye çalışıyorlar.

Psikolojik üstünlük kimde?

22 Temmuz 2007 seçimlerinden önce psikolojik üstünlük muhalefette ve demokrasi karşıtlarındaydı. Seçimden sonra demokrasi taraftarlarının eline geçti.

Bugün ikinci rauntta hukuk manevraları ile seansı tekrar muhalefet kazandı.

Ya daha güçlü hukuki adımlar atılacak, yeni toplu anayasa değişikliği çalışmaları yapılacak, yahut halka tekrar gidilecek.

Belirsizlik en kötü karardan daha kötüdür.

Bedava, kolay ve antrenmansız maç kazanmaya alışmış olanlarla mücadele etmenin yolu daha çok antrenman yapmaktır.

AYM kararı başörtüsüne nokta değildir. Dayanağın ortadan kalkması hiç değildir. Çünkü kararın toplumsal karşılığı yoktur. Yeni yöntem arayış ve zamana ihtiyaç vardır.

Demokrasinin iki maliyeti vardır. Birincisi görünen, ikincisi ise görünmeyen maliyet... Seçim çabaları, gece gündüz gayretler görünen maliyettir. Şapkasını alıp gitmeme görünmeyen maliyettir. Mevcut siyasi kadro görünmeyen maliyeti üstlenebilecek mi? Eğer sabır, soğukkanlılık ve ümidi yüksek tutarak duruş gösterilirse emeğin karşılığını gerçek demokrasi olarak alabileceğiz.

Darbe hukukunu değiştirmekten başka çaremiz yoktur. Demokrasi rolü oynayanların gerçek yüzlerini görmeye başladık.

Hükümet için en büyük risk, riski göze almamak ve pazarlık yapmaktır. Bizden söylemesi…
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 08-06-2008, 06:58 PM   #47
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Ah benim zavallı ülkem hep "asker postalı" ile korkutulmuş ülkem....Ve bundan medet umanlar...

Köşeye sıkışınca "dikkat darbe " diyenler...

Demokrasi borazanlarını üttürüp üstüne "bak geliyor ha asker" diyenler...

Şu anda yaşanılan "güya" türban krizinden sonra beklenilen "akp kapatma" davası ardından çokta garip değil "darbe" çığırtkanlığı....

Alıştık bu oyunlara ve bu korkutma politikalarına.....

Birde tersini düşünün bakalım .....Sakın ABD nin bir piyonlaştırma süreci olmasın bu durum bu darbe hevesi....Hani sözcü ya hükümet...Gerçi orhan velinin dediği gibi;

Neler yapmadık bu vatan için
Kimimiz öldük
Kimimiz nutuk söyledik....

Bu nutukları bu aralar sıkça duyacağız.....
Alt 08-06-2008, 07:21 PM   #48
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ah benim zavallı ülkem hep "asker postalı" ile korkutulmuş ülkem....Ve bundan medet umanlar...

Köşeye sıkışınca "dikkat darbe " diyenler...

Demokrasi borazanlarını üttürüp üstüne "bak geliyor ha asker" diyenler...

Şu anda yaşanılan "güya" türban krizinden sonra beklenilen "akp kapatma" davası ardından çokta garip değil "darbe" çığırtkanlığı....

Alıştık bu oyunlara ve bu korkutma politikalarına.....

Birde tersini düşünün bakalım .....Sakın ABD nin bir piyonlaştırma süreci olmasın bu durum bu darbe hevesi....Hani sözcü ya hükümet...Gerçi orhan velinin dediği gibi;

Neler yapmadık bu vatan için
Kimimiz öldük
Kimimiz nutuk söyledik....

Bu nutukları bu aralar sıkça duyacağız.....
Güney Hanım,

Siz bildiğim kadar eğitimci birisiniz! Ama eğitimciler tarihini de bilir diye bilir idim. Bu yazınızı okuyana kadar. Ağzım hayret ile açık kaldı acaba yanlış mı okudum dedim. Tekrar okudum yazdıklarınızı ama maalesef doğru imiş.

Darbe ile korkutulan ülşke dediğiniz ülkede kaç defa darbe yapıldı biliyormusunuz?
27 Mayıs 1960
12 Mart 1971
12 Eylül 1980
28 Şubat 1997

Ve siz hala böyle kafanızdan geçenler ile yorum yapıyorsunuz.
Daha da dabreler yapılacak idi ama artık bazışeylerden insanlar çekiniyor da darbe yapamıyor.

Hem Başörtüsüile yasağı burada yermeniz gerekirken övmeniz de tuhaf Sosyal Demokrat Öğremenim.
Halide Edip'in içi kan ağlıyordur şimdi eminim.
Alt 08-06-2008, 07:35 PM   #49
SUPER MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

Blog Mesajları: 2
güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Karakarizma´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güney Hanım,

Siz bildiğim kadar eğitimci birisiniz! Ama eğitimciler tarihini de bilir diye bilir idim. Bu yazınızı okuyana kadar. Ağzım hayret ile açık kaldı acaba yanlış mı okudum dedim. Tekrar okudum yazdıklarınızı ama maalesef doğru imiş.

Darbe ile korkutulan ülşke dediğiniz ülkede kaç defa darbe yapıldı biliyormusunuz?
27 Mayıs 1960
12 Mart 1971
12 Eylül 1980
28 Şubat 1997

Ve siz hala böyle kafanızdan geçenler ile yorum yapıyorsunuz.
Daha da dabreler yapılacak idi ama artık bazışeylerden insanlar çekiniyor da darbe yapamıyor.

Hem Başörtüsüile yasağı burada yermeniz gerekirken övmeniz de tuhaf Sosyal Demokrat Öğremenim.
Halide Edip'in içi kan ağlıyordur şimdi eminim.
Öncelikle şunu belirteyim ben "sosyal demokrat " değilim...
Ayrıca bu konuda söylediklerimi tam olarak algıladığın konusundaki şüphelerimi üzülerek ifade etmek istiyorum...
Bu ülkede evet çok kişinin içi kan ağlıyor..Bşaka başka biçimlerde..

iyi forumlar...
Alt 08-06-2008, 08:08 PM   #50
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hakan bey bana kimse bir şey demiyor. Özgürce inancımı sonuna kadar yaşıyorum.

Kimse bana oruç tutma,namaz kılma demiyor. Allah'a ve peygamberine inanma da

demiyor. Başörtüsü örtmüyorum ama örten tanıdıklarım çok var. Onlarda gayet

iyiler ve özgürce inançlarını yaşıyorlar.
Dinimiz, oruç ve namazdan ibaret değil !

Alıntı:
Ben bir şeriat devletinde yaşasaydım ve

ordaki okullarda sadece başörtüsü örtenler okumuş olsaydı. Saçım açık diye

beni okula sokmasalardı ben örtüp saçımı o okula giderdim.
Tespitleriniz yanlış, kıyasınız hepten yanlış...
Size burada İslam hukukunu anlatacak değilim.
Merakınız varsa araştırınız.

Alıntı:
Çünkü nasıl Cumhuriyet'le

yönetilen devletlerin yasaları varsa, şeriatla yönetilen devletlerin de yasaları ve

kuralları vardır.Her iki yönetimde de insanlar yasalara uymakla yükümlüdür.
Hiçbir yasa hiçbir kanunun savunucuları, insanları Allah (c.c)'a isyan bayrağını çekmeye zorlayamaz. Bunun "İNSANİ" izah şekli yok !!!

Alıntı:
Saçımı örterdim ve aslanlar gibi okuyup ilim irfan sahibi olurdum.
İşte başını örtüp öğrenimine devam etmek isteyenlerin yapmak istedikleri de bu zaten.
Ama bu yasakçı zihniyetin asıl amacı kadınlarımızı, kızlarımızı cahil bırakmak...

Alıntı:
İslam dininin ilk kelimesi oku(ikra)dır. Ne geliyorsa başımıza cahillikten geliyor.

İlim çinde bile olsa gidip bulmak lazım.
Demek ki istendiği zaman çok doğru bilgiler yazılabiliyormuş...

Alıntı:
İslam dini sadece başörtmekten ibaret değildir.
Başörtmekten ibaret değildir ama, Allah (c.c)'ın istediği şekilde giyinmektir.

Alıntı:
Bu ülkenin belli yasaları var ve Anayasa Yargıçları onlara dayanarak böyle bir

karar almıştır. Kararı veren yargıçlara beddua edenlere de şunu söylemek istiyorum.

Beddua etmeyin, ettiğiniz beddua döner dolaşır ve sonra sizi bulursa üzülürsünüz.
Ülkenin belli yasaları onmilyonlarca seçmenin seçim hakkını gaspetmeye yönlendirilmemiştir.
Kendilerini ülke yasalarının üzerinde tutan ve milyonlarca insanın hakkını gasp edenler için "yaşasın cehennem" diyorum.

Etiketler
anayasa, mahkeme, turban

Seçenekler
Stil