![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Türban Kararı İptal Edildi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: carpediemcan ´isimli üyeden Alıntı dini ve imanını başörtüsüne bağlıyorsan vay senin inancına.kimsenin dinini sorgulayamassın.bir eğitimci olarak savunuyorum bu düşüncemi dizsiz bir insan olarak değil.. kimin nerde yatacağını ağzına bile ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
eğer bizler din ve imanı başörtüsüne bağlıyorsak (ki öyle bişey söz konusu bile olamaz) sizler de laikliği sadece başörtüsüne bağlıyorsunuz bu ne çelişkidir??? | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
ama insanlar rüşvete okadar alışmışlar ki kimse yaşadığı itibarı düşünemez hala gelmiş.haklarımız koruyalım iç bölünme yaşamayalım.Abd sadece bu konuyu onaylıyor bunca şeyi onaylamayanalar sence neden? | |
| | |
| | #33 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
İnşallah bu yasağı savunanlar birgün kendileri de inandıkları değer verdikleri şeylerden mahrum kalırlar. Laiklik diye bas bas bağıran arkadaşlarım emin olun sizin laklikten anladığınız DB fikirlerinden daha ileri değildir. Sizin korkularınız zaten sizi yiyip bitirecek. Ondan kork , bundan kork , şundan kork. Kafanızda yerleştirdğiniz şablonlar sizi ömrünüzün sonuna kadar bırakmayacak. Benim dayımın kızı , arkadaşımın eşi bölücü oldukları için mi taktılar acaba baş örtüsünü. ya ben salağım niyetlerini anlamıyorum yada siz aşırı zekisiniz geleceği görüyorsunuz. Yazlardan bahsetmişsin Merve ,Mini etekle gidiliyor mu okula? Evet.... Sen üniversiteye hazırlaıyorsun. Acaba okulda senin küpe takmana karşı çıksalar ne hissedersin??? Ama yok ben boşa yazıyorum. Aynı düşünmemiz mümkün değil çünkü ya siz ya ben at gözlüğü takıyoruz. Ve bişey daha diyeyim mi Bı insanların ahı yerde kalmaz. Emin olun.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #34 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
eğer bu ülkede laiklil varsa herkese vardır nedense mini etek giyenlere bir şey yok kapalı elbise giyenlere sen dur okula giremessin senin onda hakkın yok bunda hakkın yok ama unutmayın ki bikini ile gezipde sağını solunu gösterenlerin Allahın yanında isteyeceği bir hak varmı Elbette insalanlar istediği gibi giyinecekler eğer ki çarşaflı şalvarlı ayırmasına girersen bu tamamen bölücülük olur şunu seninde bilmen gerekir ki Mustafa Kemal Atatürk bile Din,dil,ırk ayrımı yapmaz iken senin bu ayrımcılığın neden ? (sheytan) Nick ismin gibi olma bence gel olduğun ve olman gerektiği gibi ol
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #35 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Ağır bir ifade kullanmışsın ozi kardeş...Müslüman hakaretvari konuşmaz.Sözlerimizde,yaşantımızda her zaman efendimizi(s.a.v.) örnek almalıyız. Biz söyleyeceğimizi en güzel şekilde söyleyelim.Fikrimizle mücadelemizi verelim.Allah gerisine kerimdir. Darılma olur mu?:)))
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #36 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
nası ki Allah var (le ilehe illallah )Dİyorsak bunu kalpden söylememiz gerekir değil mi ? tabiki hz Muhammed S.a.s efendimizin nasihatlarına uymamız gerekir keşke bizlerde onun milyonda birinin zerresi kadar olabilsek dünyanın yapılacak işleri bitti???????????? şimdi onun bunun çarşafı tübanımı mı kaldı ?AYIP herse Hz Adem ve Hz havva dan olma sakın kimse bunu unutmasın
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: | |
| | |
| | #37 | |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
nasıl yani ya?? ben de simge olarak kullanıyorum başörtümü. dinimin simgesi olarak hemde...bundan dolayı da hiçbizaman bir çelişkiye düşmedim.siz kimsenın hakkını korumuyorsunuz aksine istismar ediyorsunuz???nedir bu başörtüsünden korkunuz anlamıyorum ...evet korkunuz...bir insan birşeye şiddetle karşı çıkıyorsa bu korkunç birşey olmalı , başörtüsünü sizce korkunç kılan şey nedir? | |
| | |
| | #38 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi ülkemizde böyle bir kurumun var olması gerçekten çok sevindirici tabi ki anayasal kanunlarımızın koruma altında olması güzel bir durum bu demek olur ki ; bu ülke hiç kimsenin..sağcıların, solcuların,faşistlerin,devrimcilerin,veya illegal örgütlerin hakimiyeti altına giremez...... fakat aklıma gelen bir söz var HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR sözü peki millet T.B.M.M. si ise bu kişiler kim?(anayasa mahkemesi)atanan kişer.... demek ki birileri bu kişileri seçip buralara yerleştiriyor ve bu kişiler kararlar alabiliyorlar aldıkları kararlar sadece kendi alanları içerisinde gelişim ve oluşum göstere biliyor...asl olan yerde etkisini gösteremiyor yani insanların düşüncelerini özgürlük anlayışlarını değiştiremiyor.. türban yani tesettür gerçek adıyla dini inancı gereği örtünme her geçen yıl hızla artmaktadır ve artmayada devam ediyor hatta devam edeceğide biliniyor çünki ALLAH c.c nurunu tamam layacak... ilerde bu kişiler anayasa mahkemesine atanan kişiler olursa ve o kişilerde kanunlara göre değilde kendi düşüncelerine göre karar verirlerse böyle bir kurum bu ülke için ne kadar verimli olabilir.....? veya bu gün alınan bu tür kararlar karşısında sevinç naraları atan arkadaşlarım o zamanda böyle sevinç naraları ata bileceklermi A.C.A.B.A.... demokrasi yamaçlarında yetişse bile demokratik düşünceye hala ulaşamayan insanlar var ne acıdır ki hala var... iyi forumlar |
| | |
| | #39 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 36588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Olayı bir de şöyle ele alalım. Anayasa Mahkemesi bu yasayı onaylamış olsaydı: Adalet yerini buldu. Yargıçlar doğru karar verdi. Allah onlardan razı olsun. Yargıçlar gerçekten insanlıktan nasibini almışlar. İşte bu çifte standart oluyor.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #40 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 36588 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türban Kararı İptal Edildi Alıntı:
Bu yorum magazin konularına çok iyi yakışırmış.Ne alaka bikiniyle başörtüsü çözemedim.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anayasa, mahkeme, turban |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |