FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Polat Alemdar da bunu kullanıyor!

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Polat Alemdar da bunu kullanıyor!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Doğubank'ta ilginç dolandırılıcık..Nokia'nın henüz üretmediği telefonu Kurtlar Vadisi süsüyle 'Teknolojide son nokta' diye sattılar Nokia’nın piyasaya sürmediği bir telefonu 'İşte Nokia 8700 bu, pusulası ve 3 kamerası var' diye satan ..."

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 28-05-2008, 03:45 PM   #1
SITE ADMİN
 
YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır
 
Üyelik tarihi: Nov 2005
Nerden: Samsun/TURKEY
Yaş: 33
Mesajlar: 6.170
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet:
Rep Gücü: 444 Rep: 43476
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Polat Alemdar da bunu kullanıyor!

Doğubank'ta ilginç dolandırılıcık..Nokia'nın henüz üretmediği telefonu Kurtlar Vadisi süsüyle 'Teknolojide son nokta' diye sattılar

Nokia’nın piyasaya sürmediği bir telefonu 'İşte Nokia 8700 bu, pusulası ve 3 kamerası var' diye satan dolandırıcılar yakalandı.

Nokia'nın Türkiye temsilcisi avukat Murat Turan, polise firmasının piyasaya sürmediği bir telefonun Doğubank'ta 'Nokia'nın 8700 modeli çıktı' diye satıldığını ihbar etti. Harekete geçen ekipler, Eminönü Doğubank İşhanı'na düzenledikleri operasyonda 350 adet taklit ve faturasız cep telefonu ele geçirdi. 6 kişinin gözaltına alındığı operasyonda zanlıların sorgusunda olayla ilgili traji komik detaylar ortaya çıktı.



POLAT BUNU KULLANIYOR

Dolandırıcıların Nokia'nın üretmediği bir cep telefonunun üzerine 3 ayrı kamera ve bir adet pusula koyarak "İşte teknolojide son nokta bu, 8700 numaralı Nokia telefonu" diye sattıkları öğrenildi. Doğubank'ta bir grup esnafın pazarlama stratejileri de dikkat çekti. Zanlılar müşteri çekmek için vatandaşa "Bu telefon Kurtlar Vadisi Dizisi'nde rol alan Polat Alemdar'ın kullandığı telefon. Her türlü teknolojiye sahip" dedikleri öğrenildi.

2 BİN YTL'YE CEP

Ekipler Doğubank'taki esnafın vitrine koyduğu 2 bin YTL değerinde bir başka cep telefonunun, Telekomünikasyon Başkanlığı'ndan sorgusunu yaptırınca da telefonun çalıntı olduğunu ortaya çıkardı. Nokia marka cep telefonun Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı tarafından arandığı belirlendi. Telefonu satan işyeri hakkında çalıntı malı satın almak ve satmak suçundan işlem yapıldı. İşlemlerinin ardından savcılık talimatı üzerine telefonun sahibine teslim edileceği öğrenildi.

TURiSTLERDEN SATIN ALDIK

Emniyetteki ifadelere veren zanlıların kendilerini savunma yöntemleri de bir hayli ilginçti. Dolandırıcılar henüz piyasaya sürülmemiş telefonları yurt dışından İstanbul'a gezmeye gelen turistlerden 80 dolara satın aldıklarını söyledi. Doğubank esnafı Cuma A, Necati Ç, Aykut B, Hakan K, Yaşar F ve Abdullah D. nitelikli dolandırıcılıktan adliyeye sevk edildi.

bugun/haberturk


Bugün
__________________
İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz...
YukseLL isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 01-06-2008, 07:18 PM   #2
Yeni Kayıt
............
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Nerden: .............
Mesajlar: 1
Cinsiyet:
Rep Gücü: 1 Rep: 10
teoman6818 is on a distinguished road
Cevap: Polat Alemdar da bunu kullanıyor!

Demek böyleler,de çıkıyor
teoman6818 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
irade özgürmü kursat Kuran-ı Kerim 11 09-09-2008 01:38 PM
Polat Alemdar bu sefer ölüyor mu? YukseLL Tv Dizileri ve Programlar 0 04-02-2008 04:38 PM
Gökte Uçan Huma Kuşu doğangüneş türküler ve hikayeleri 0 06-12-2007 08:03 PM
Polat Alemdar ,Talabani ile Tarikat kardeşi cıktı YukseLL Magazin 0 15-11-2007 09:01 PM


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:57 AM .


Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.

Supermeydan.net kar amacı gütmeyen bilgi, paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız supermeydan@gmail.com email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır, Teşekkürler!


Telif haklarını ihlal eden hertürlü materyal supermeydan.net de yayınlanamaz ve dağıtılamaz.Site içeriğini Kaynak göstermek şartıyla kullanmanız serbesttir.
Okur konuları ve yorumları kişilerin kendi görüşleridir.SuperMeydan.Net konu ve yorum içeriklerini benimsememektedir

Search Engine Friendly URLs by vBSEO