FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Sarıklı türbanlı lise sınavı

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Sarıklı türbanlı lise sınavı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sarıklı türbanlı lise sınavı “Türban krizi yine hortladı”İstanbul’un Fatih ilçesindeki Çapa İlköğretim Okulu’nda açık lise sınavına türbanlı ve sarıklı öğrenciler de girdi. Sınava girenlerle ilgili herhangi bir tutanak düzenlenmedi. Milli ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-05-2008, 04:13 PM   #1
SUPER MODERATOR

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Olması gerekenler yanımda..Olması gerekipte yanımda olmayanlar kimin umurunda..

Blog Mesajları: 7
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat Sarıklı türbanlı lise sınavı

Sarıklı türbanlı lise sınavı

“Türban krizi yine hortladı”İstanbul’un Fatih ilçesindeki Çapa İlköğretim Okulu’nda açık lise sınavına türbanlı ve sarıklı öğrenciler de girdi. Sınava girenlerle ilgili herhangi bir tutanak düzenlenmedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından eğitimde Avrupa standartlarının uygulanması için pilot okul olarak seçilen Çapa İlköğretim Okulu’ndaki açık lise sınavlarına sarıklı ve türbalı öğrenciler de katıldı. NTV'nin haberine göre, açık lise 2. dönem sınavlarında öğrenciler, kimlik kontrolünün ardından sınava alındı.
Öğrencilerle ilgili bir tutanak tutulmadığı gözlendi.
Okul müdürü ise açıklama yapmaktan kaçındı. Sınavlara kıyafet yönetmeliği aykırı girenler hakkında tutanak tutulması gerekiyor.

kaynak

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 18-05-2008, 06:50 PM   #2
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Summer_Rose is on a distinguished road
Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı

ben bu haberi izledim ve bi mahsur görmedin sonuçta dışarıdan okuyolar en büyük haklarıdır diye düşünürüm ben (;
Summer_Rose isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18-05-2008, 07:16 PM   #3
1. hikaye yarışması birincisi

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Tabiki okumak herkesin hakkı ama mademki sınava girecekler öyle sarıklı falan gelmese idiler daha iyi olacaktı sanırım bakarmıısn durup dururken haber oldular veya türban konusu biraz geri plana itildi diye ben daha çok proveke diye düşünüyorum
Alt 18-05-2008, 07:52 PM   #4
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Hakikaten siz, Türkiye Cumhuriyetinde sarıklı olarak sınavlara girileceğine hiç ihtimal veriyor musunuz ?

Ben hiç ihtimal vermiyorum...
Provaka...
Evet provaka...

28 Şubat döneminde yapılanları, yapılmak istenilenleri ve başrol oyuncularının akibetini araştırma zahmetine girersek, o zaman idrak anlayışımızın kapsama boyutu konusunda daha detaylı malumat sahibi oluruz.

Ben bizzat, çarşaf giyipte sağa sola salya akıtan erkek !! müsveddelerine şahit oldum...
Ama dışarıdan baktığınız zaman olayın gerçek boyutunu göremiyoruz maalesef......
Alt 19-05-2008, 12:48 AM   #5
Super Aktif

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-05-2008, 08:34 AM   #6
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Kardeşim,Sanki bir cinayetin zanlısını tesbit etmiş edasında yayınladığınız bu fotoğraflardan ulaşmak istediğiniz amaç nedir? Anlayamadım...

Sizler değilmisiniz bu ülkede başörtüsünden daha önmeli sorunlar var diyen...Öyleyse bırakın,uğraşmayın baş örtümüzle...Siz hiç sınava girerken başınızdaki örtünüzü okul kapısı önünde açmanın ezikliğini yaşadınız mı? Allah aşkına...Biz sadece inancımızı özgürce yaşama ve özgürce eğitim alma hakkımızı istiyoruz.Bu ülkenin vatandaşlarıyıız bizler de...

Hakan2034 kardeşimin de dediği gibi paravakatörlerin oyunlarına gelmeyelim.
Alt 19-05-2008, 11:48 AM   #7
Super Aktif

Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

hakan2034 kardesinin mesajından dolayı yayınladım..Aynı yerde,aynı zamanda bu kadar çok provakatör var mıdır acaba?
Alt 19-05-2008, 12:12 PM   #8
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 4
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hakan2034 kardesinin mesajından dolayı yayınladım..Aynı yerde,aynı zamanda bu kadar çok provakatör var mıdır acaba?

Sizin için başörtüsü ile derse ya da sınava girmemiz ne gibi bir tehlike arz etmektedir?

Pravakatörler kimlerdir biliyor musunuz? Başımızdaki örtüyü,beynimizdeki düşünceyi ,zıt fikirlerimizi kullanarak bizleri birbirimizle çatışır hale getiren, ve bu çatışmaları bir köşeden sessizce izleyerek,halimize gülenlerdir.
Alt 19-05-2008, 01:20 PM   #9
Aktif Uye

aliÖZDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BEN KENİMİ BEĞENMİYORUM.... BENİ BEĞENENLERİDE BEĞENMİYORUM......

Blog Mesajları: 17
aliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyoraliÖZDEMİR çok gurur duyuyor

Menfaat üzeri dönen siyset canavardır. R.N.K

Kaidesinin dışında kalan Açıklık yada Kapalılıkla uğraşmak ne kadar olgunluğun ve hoş görünün ifadesi olabilir......... Şekillerle uğraşmak yerine FİKİRLERLE uğraşmak icab etmezmi ?????? Eğer öyle değilsek bu forum da ne işimiz var.......... Hele hele Maksatlı olrak ortalığı karıştırmak istiyenlere karşı Ağır olmamız icap etmezmi ?????
aliÖZDEMİR isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 19-05-2008, 02:34 PM   #10
Super Aktif

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin için başörtüsü ile derse ya da sınava girmemiz ne gibi bir tehlike arz etmektedir?

Pravakatörler kimlerdir biliyor musunuz? Başımızdaki örtüyü,beynimizdeki düşünceyi ,zıt fikirlerimizi kullanarak bizleri birbirimizle çatışır hale getiren, ve bu çatışmaları bir köşeden sessizce izleyerek,halimize gülenlerdir.
Bakın hanımefendi açık liselerde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlıdır.Açık liseye giren türbanın normal bir liseye girmesinden farkı yoktur.Zemin hazırladıklarının farkındayız.Ama izin vermeyeceğiz!!

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:15 PM .