![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Sarıklı türbanlı lise sınavı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: sheytan ´isimli üyeden Alıntı Bakın hanımefendi açık liselerde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlıdır.Açık liseye giren türbanın normal bir liseye girmesinden farkı yoktur.Zemin hazırladıklarının farkındayız.Ama izin vermeyeceğiz!! Türbanın liseye girmesi ne ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı Alıntı:
24 senedir Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşıyorum.Yaşadığım sürece asla devletime zarar verecek hiçbirşeyim olmamıştır. İZİN VERMEYECEKSİNİZ ÖYLE Mİ? Benim en temel hakkım olan eğitim hakkımı elimden alacaksınız öyle mi? Pardon siz kimsiniz hanımefendi? Biz neyin zeminini hazırlıyormuşuz ? Başörtülülere aslında hiç de haketmedikleri bir misyon yüklüyorsunuz,rejimi ve devleti yoketme misyonu...Biliniz ki okul kapıları önündeki ağlayışlarımızı,özgürlüğü ve hakları yalnızca kendinize yontmanızın hesabı mahşerde sorulacaktır. Yazık...Hergün biz kardeşiz nutukları boşuna atılıyormuş... Yine de ben her kişinin değil erkişinin yaptığı yapıp bizleri ayrımcılığa tabi tutanlara da uzaydan gelmiş insan muamelesi yapanlara da ''kardeşim'' demeye devam edeceğim,bütün samimiyetimle...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... Konu RABİA tarafından (19-05-2008 Saat 04:01 PM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı Ali bey ağır olmaktan kastınız ne onu anlamadım ama ben herzaman vurguladığım gibi hoşgörüden yanayım üniversite okumak için rabia arkadaşımın da dedigi gibi okul önlerinde başını açmak çok zor olsa gerek ben açık gezen bir insanım bana okul önünde deselerki başını kapatıp öyle gireceksin okula çok zorlanırım ben hatta ötrtünemem bile hani ne demişler önce igneyi kendimize batıralım sonra cuvaldızı başkasına kşi başını açsa bile ama bu üniversitede ama diger alanlarda ya ALLAH aşkına beyninin içindekilerini nasıl yok edecesiniz bu şık neden düşünülmüyo açık gezen öyle kşiler varki 5 vakit namaz kılan ibadet eden ne olur artık insanları kendi düşüncelerinde özgür olsunlar nasıl giyinirse giyinsin yeter artık bu düşünce ayrılığı kardeşiz biz bunu asla unutmayalım..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı Değerli arkadaşım SELİNAM: Anlıyorum ki sizinle çok ortak yanlarımız var. onun özüde şu olsa gerek. Karşındakinin düşüncelerine ve öz değerlerine saygılı olmak. Ne kadarmı ? En az kendi öz değerlerine beklediğin kadar saygı duymak gerektiğini düşünüyorum. Ağır olmak ise: Tahriklere kapılmadan teenni ile YAPICI olmak için tartışabilmektir. yanlış anlaşıldı isem özür dilerim. Yani RABİA' nın yaptığı gibi yapmak.......... nasılmı ? .... yapmanıza etmenize müsade etmeyeceğiz gibi tahrik dolu sözlere karşı saygıda kusur etmemesi. diye düşünüyorun. |
| | |
| | #14 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı Alıntı:
Kusura bakmayın ama bir devletin devamlılıgı icin kuralları vardır ve bu kurallara uymak gerekir.Siz değil miydiniz 1 Mayıs'ta izin verilmeyen yerlere gittikleri için işçileri suçlayan?O zaman kurallara uymak zorundasınız.Simdi egitim hakkımız diyorsunuz.O zaman kurallara uyabilirsiniz.Koyu renkli cümlenize gelince..Mrs.x.ray Fatih Sultan Mehmet'in hazırlattıgı kanunnamedeki hükmünü yazmıstı Deniz Gezmiş'ler bölümüne..Bende size yazayım.Umarım ne demek istediğimi anlarsınız: "Devletin bekası için kardeş katli vaciptir." | |
| | |
| | #15 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 586 Rep: 58391 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı Alıntı:
Hiçbir işçiyi hiçbirşekilde suçlamadım... Ve bizlere Allah'ın emrini yerine getirmemizden ötürü katlimizi vacip görenlere Allah'ın da reva göreceği şeyler elbet vardır.Sizi ilahi adalete havale ediyorum.Şu anda klavyeme damlayan gözyaşlarımın da ,alınan haklarımızn da hesabını Adil-i Mutlak soracaktır. Ne denebilir ki daha size...Koskoca bir YAZIK...Koskoca bir EYVAHH Kimse bu sözlerimin altına duygu sömürüsü diye birşeyler karalamaya çalışmasın...Zira sömürülen benim...bizleriz...
__________________ ağaç olsam hüzün dökülüyor yapraklarımdan yağmura koşsam hüzün boşanıyor üstüme ... | |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 329 Rep: 32695 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı RABİA kardeşim : Sizin gibi sirf inancı gereği... fıtratının gereğı olarak huzur bulduğunuz için örtündüğünüze inanıyorum ve sizi destekliyorum...... Karşı fikirdeki arkadaşlarımıza da sizin onlara gösterdiğiniz saygının 10 da 1 ini size göstermeye davet ediyorum....... |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı saolun paylasımalr ıcın arkadaslar |
| | |
| | #18 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 28183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sarıklı türbanlı lise sınavı Hoşgörü ve sevginin gitgide yok olduğu şu sıralarda, bilerek veya bilmeyerek bir değil birkaç kalp birden kırıyoruz ve kırmaya da devam ediyoruz. Çoğu zaman da kendimizi haklı çıkarıyoruz Kendisi ile barışık olmayan bir insandan hoşgörü beklemek, gecenin karanlığında güneşi aramak kadar imkânsızdır aslında ağlayan gözler dökülen gözyaşları seni üzmesin ne mutlu o gözlereki rabbinin rızasını kazanmak için dökülüyor
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |