![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Bir Tek Atmak Artık Yasak!.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Alkollü içki satışını düzenleyen ve yarın yürürlüğe girecek 5752 sayılı yasa, uygulama tebliğleri çıkarılmadığı için kargaşa yaratacak. Yasa, alkollü içkilerin orjinal ambalajları dışında bölünerek satışını engelliyor. Bu nedenle, restoranlarda rakı, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 120 Rep: 11692 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alkollü içki satışını düzenleyen ve yarın yürürlüğe girecek 5752 sayılı yasa, uygulama tebliğleri çıkarılmadığı için kargaşa yaratacak. Yasa, alkollü içkilerin orjinal ambalajları dışında bölünerek satışını engelliyor. Bu nedenle, restoranlarda rakı, şarap viski gibi alkollü içki içmek isteyenlerin birer şişe satın almaları gerekecek. Uymayan işletme 10 bin YTL’ye kadar ceza yiyecek.:)) Aslında olduğu gibi yasak olsa:) Sigara ve alkole olduğu gibi karşıyım:) Alıntı ben yazmadım:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Tek Atmak Artık Yasak!.. yani bir kadeğ içemeyecekmiyiz....... illede içeceksek 70 likmi almamız gerekecek.... ben bu kanunu protosto ediyorum bu içki tüketimini azaltıcağına artdırır sanıyorum.... içki kötülüklerin anasıdır....... allah herkesi içki sarhoşluhundan ve haram günah sarhoşluğundan muhafaza etsin türkiyede içki üretimi yasak olması dileğim ile iyi forumlar
__________________ |
| | |
| | |