![]() |
| |||||||
| Haberler teknoloji, spor, ekonomi, sağlık, siyaset, kültür sanat, magazin, türkiye ve dünyadan enson haberler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti Antrenmanda kaza geçiren 2007 Süpersport Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi Sinan Sofuoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Beyin kanaması geçiren Sofuoğlu'nun boynunun da kırıldığı bildirildi. Sofuoğlu, ilk müdahale yapıldıktan sonra ameliyata alınmıştı. Edinilen bilgiye göre, Sinan Sofuoğlu, Körfez Yarış Pisti'nde idman yaparken kaza geçirdi. Virajı alamayarak takla atan Sofuoğlu, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. ![]() Burada yapılan ilk müdahalede Sofuoğlu'nun beyin kanaması geçirdiği, boynunun kırıldığı ve akciğerinin darbe aldığı bildirildi. Hastanede doktorlar tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra Sofuoğlu ameliyata alındı. Akşam saatlerinde hastaneden yapılan açıklamada Sinan Sofuoğlu'nun tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi. Olayı duyan arkadaşları ve ailesi hastaneye akın etti. ![]() stargazete.com
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... Konu SGOR tarafından (11-05-2008 Saat 12:04 AM ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti
__________________ Cesaretin yoksa binmeye izle ve dinle .. 3?? km/h !!! |
| |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 269 Rep: 26033 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Dünyanın en güzel memleketinin bir şehrinde
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 71 Rep: 6659 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti İnanamıyorum ya. Ölüm muhakkak ki Allah'ın emri ama çok üzüldüm. Ailesine başsağlığı dilemkten başka diyebileceğim birşey yok. Kenan ağabeyine ne kadar üzülmüştür kim bilir! Allah Rahmet Eylesin
__________________ "Hattı müdafa yoktur,sattı müdafa vardır.O satıh bütün bir vatandır!" Atatürk |
| |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti ALLAH rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.. |
| |
| | #7 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti Dostlar sağolsun .. Allah razı olsun..
| |
| | #8 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Sinan Sofuoğlu hayatını kaybetti
| |
| | |