![]() |
| |||||||
| Haberler teknoloji, spor, ekonomi, sağlık, siyaset, kültür sanat, magazin, türkiye ve dünyadan enson haberler |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 191 Rep: 18745 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tansu Çiller geri dönüyor.. Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, dün yayınlanan Haber3.com’da röportajında “Çiller dönmek isterse, başımızın üstünde yeri var” demişti. İkili arasındaki yakınlık dün ve bugün Ankara kulislerinden gelen bilgilerle daha da netleşti.. Soylu, Haber3.com’dan Onur Özer’in sorularına şu yanıtları vermişti: - Tansu Çiller’in “Ana-oğul birlikte çalışacağız” sözünü biliyoruz. Tansu Hanım’ın yeniden siyasete döneceği iddiaları sürekli taze duruyor. Çiller’le bir ortaklığınız var mıydı yada var mı? Biz Sayın Çiller’le birlikte çalıştık. Ve bu kongre öncesinde de Sayın Çiller özellikle gençlerin siyasette rol almalarına yönelik bir isteğini bana da kamuoyuna da defalarca söyledi. Elbetteki Sayın Çiller’in bizimle olan diyalogu dün de bugün de olumludur. Yarın da olumlu olacaktır. Tabii Türkiye’de siyaset zemini, şartları, konjonktürü sürekli değişiyor. Bir kere “emanetçilik” yaklaşımı benim açımdan incitici oluyor. Sayın Çiller kendi bilgisini becerisini ortaya koymak isterse bunu bize söyler zaten. Başımızın üzerinde vardır. Ben Türkiye’nin bugünkü kaos ve kavga görüntüsünden şikayetçiyim. Kendim o kavga görüntüsünün içinde olmam. Sayın Çiller’le bu meseleleri en iyi konuşacak adam benim. - Çiller geri dönmek isterse, “parti için, millet için bir adım geri atarım” gibi bir yaklaşımınız olur mu? Ben bunu söylüyorum; Sayın Çiller gelmek isterse başımızın üzerinde yeri vardır. Ben onu söylüyorum zaten.. Bir parti genel başkanının söyleyebileceği en ileri söz budur. Çünkü ben bir kurum idare ediyorum. Türkiye’nin en köklü siyasi geleneğini bana teslim eden kongredir. Ama elbetteki bu ülkede başbakanlık yapmış, partimizin gelen başkanlığını yapmış, Sayın Çiller’in “ben dönmek istiyorum” dedikten sonra başımızın üzerinde yer var. Çok açık, yani net. ”BİRLİKTE YÜRÜTME” KARARI !” Röportajda Çiller’e yönelik sıcak mesajlar veren Soylu’nun önceki gün Tansu Çiller ile araya geldiği öğrenildi. Siyasete geri dönme planları yapan Çiller, Soylu’yla görüştü ve ikili bu süreci birlikte götürme, gelişmelere birlikte tavır alma kararı aldı. Çiller’in çıkış noktası ve istekleri: - DP’nin yeniden iktidar alternatifi olabilmesi (Çiller ile Soylu birlikte Türkiye’nin sorunlarına çözüm önerileri içeren kapsamlı bir program hazırlığında..) - Merkez sağda bütünleşme (Çiller’in DP ile Anavatan Partisi arasındaki birleşme sürecini çok önemsediğine işaret ediliyor..) Haber3.com
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Tansu Çiller geri dönüyor.. Vahhhh başımıza gelenler... ![]() tarih tekerrürden ibaretmiş....Yine bu hanım hortlarsa şayet.... ![]() bu ülke iflahh olmaz..!!!
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| demokrat parti, tansu ciller |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |