![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Dikkat ! Bu mesaja inanmayın" başlıklı konu görüntüleniyor, "Turkcell'den gönderildiği iddia edilen mesaj da şöyle deniliyor. "TURKCELL'den 2. Bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dikkat ! Bu mesaja inanmayın Turkcell'den gönderildiği iddia edilen mesaj da şöyle deniliyor. "TURKCELL'den 2. Bahar kampanyası. Bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan. 5 mesajdan sonrası bedava. Daha çok gönder daha çok kazan" Bu mesaj, yeni bir kampanya başladığını zanneden aboneler arasında hızla yayılıyor. Ancak Turkcell yetkilileri böyle bir kampanyaları bulunmadığı söylüyor. Zaten Turkcell'in resmi sitesinden yaplımış bir duyuru da yok. ŞANLIURFA'DA 66 KONTÖR DOLANDIRICISI YAKALANDI Şanlıurfa Polisi Tarafından "Kontör Yolla" Adı Verilen Operasyonla Gözaltına Alınan 66 Kişiden 10'u Tutuklandı. Şanlıurfa polisi tarafından "Kontör Yolla" adı verilen operasyonla gözaltına alınan 66 kişiden 10'u tutuklandı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kontör Yolla" kod adlı operasyonla gözaltına alınan 65 kişiden 54'ü, tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 14'ü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, hakim karşısına çıkan 10 kişi ise kontör dolandırıcılığı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Nöbetçi mahkemede yargılanan 44 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. www.haber3.com
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 57 Rep: 5505 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dikkat ! Bu mesaja inanmayın Maalesef ülkemizde her duyduğunun arkasından zıplayan sazan sayısı az değil... Hatta böyle dolandırıcıları duyduğu halde "bir deneyelim" diyen kekliklere zaman zaman rastlıyoruz... Ne diyelim... Allah art niyetlilere fırsat vermesin....
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: İZMİR Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dikkat ! Bu mesaja inanmayın Akşam bu mesajdan banada geldi.Ve mesajı gönderen kişiyi arayıp durumu anlattım..... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dikkat ! Bu mesaja inanmayın turkcell adlı kurum kelıme oyunlarıyla zaten dolandırıcılık yaparken bırde bu cete mı cıktı sımdı de altı ustu konusuyoruz japonyayı aramadım cıinde de akrabam yok :) on gunluk faturam 200 ytl olmus dakıka bızden su kadar kazandınız yok alo120 den b kadar kazandınız derken ıyı bır kazık yedım ![]() |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dikkat ! Bu mesaja inanmayın bana o kadar çok geldiki hiç sormayın ne kadar keklik arkadaşlarım var imiş bu mesajlara inanan afferim verddim hepsine tek tek............bugünde arayarak güldüm hepsine |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: İZMİR Yaş: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Dikkat ! Bu mesaja inanmayın Amcam kapıkule Gümrük Kapısında Müfettiş.Tam sınırda yani.Uyanık Turkcell amcamın yurt dışı dolanımınıı açmış, amcam edirneden konuşsa bile bulgaristandan konuşuyomuş gibi faturaya yansımış.Zaten ayda 1000 ytl civarı fatura ödüyordu.O aralar, 1800 ytl fatura ödediği olmuştu. |
| | |
| | |