FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında" başlıklı konu görüntüleniyor, "VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Bursa'da 9 Ocak 2003 tarihinde Nilüfer Evlendirme Dairesi'nde, kendisinden 50 yaş küçük hafız Ayşe ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-04-2008, 02:08 PM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 20
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Video VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında

VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Bursa'da 9 Ocak 2003 tarihinde Nilüfer Evlendirme Dairesi'nde, kendisinden 50 yaş küçük hafız Ayşe Yılmaz'la nikah masasına oturan ve uzun süredir aşırı dinci Vakit Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki kıza tecavüz ettiği ihbarı üzerine dün 23.30 sıralarında Mudanya'da gözaltına alındı. İnegöl İlçesi'nde oturan 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddia edilen Hüseyin Üzmez'le birlikte küçük kızın annesi ve babasının da Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Katıldığı televizyon programlarında kavgacı uslubuyla tanınan Hüseyin Üzmez'in sorgusu devam ederken, bugün Mudanya Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

KARISI DA KENDİSİNDEN 50 YAŞ KÜÇÜK
Hüseyin Üzmez'in 5 yıl önce Bursa'da nikah kıydığı kendinden 50 yaş küçük Ayşe Yılmaz'ın ailesi bu evliliğe karşı çıkmış ve nikaha gitmemişti.

Bursa'nın Arabayatağı Mahallesi'nde kuruyemişçilik yapan kayınpeder Mustafa Yılmaz sonradan bu evliliği onayladıklarını, “Peygamber Efendimiz de Ayşe anamız 9 yaşındayken evlenmişti. Kızımın evlenmesine ilk zamanlar karşıydım ama sonradan normal karşıladım” demişti.

İLK SİLAHLI SAĞ EYLEMCİ
Malatyalı olan Hüseyin Üzmez, 1952 yılında henüz lise öğrencisiyle gazeteci Ahmet Emin Yalman'a suikast girişiminde bulundu. ‘İlk sağ eylemci' olarak bilinen Hüseyin Üzmez, Ahmet Emin Yalman'ı öldürmeye teşebbüs suçundan mahkum oldu ve 10 yıl hapis yattı.

Cezaevinden çıktıktan sonra yarıda bıraktığı liseyi, ardından da Hukuk Fakültesi'ni bitiren Hüseyin Üzmez, bir dönem Turgut Özal Hükümeti'nde Sağlık Bakanı Mehmet Aydın'ın özel danışmanı olarak görev yaptı. Hüseyin Üzmez, bazı sağ partilerde görev almış ve MÇP'de genel başkan adayı olmuştu.

kaynak

Sponsored Links
Alt 26-04-2008, 03:02 PM   #2
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında

PEDOFİLİ NEDİR
Ergenlik yaşı öncesindeki bir kız veya erkek çocuğa yönlendirilmiş cinsel davranışlarda bulunma durumuna pedofili adı verilir.

Pedofillerin genel özellikleri şunlardır;

Bazı pedofiller kızlar yerine erkekleri tercih ederler, bazıları ise her iki cinsi tercih ederler. Hem çocukları, hem yetişkinleri taciz eden durumda olabilirler. Pedofil cinsel ilişkiyi çocukla da denemek ister. Bazı Pedofiller normal görünmelerine rağmen cinsel tercihini çocuktan yana yapmış olanlardır. Asla bu eğiliminden söz etmez ve eğilimini açıkça sergilemezler. Bu tarz pedofili bütün sosyo-kültürel çevrelerde ve sosyal sınıflarda meydana gelebilir. Bu tür Pedofiller, gözlerden uzak, karanlıkta avını yakalamaya çalışan kimseler değildir. Aksine, bu kişi herhangi birinin çok iyi bildiği arkadaşı, topluma iyi entegre olmuş, şüphe uyandırmayan biri olabilir.

Pedofili vakalarının gerçek sayısına, aile içi pedofili olaylarının örtülü kalması nedeniyle asla ulaşılamaz. Aile içindeki bu gerçeğin bir sorun ve hastalık olarak kabul edilmemesi, diğer aile fertlerinin de travma sonrası stres bozukluğu, kişilik bölünmesi, paranoya gibi farklı psikolojik hastalıklarına neden olabilir. Çok nadir sayıda kişi kendisi ve ailesine ait bu problemi sağlıklı bir görüşle ele alıp doğru yolda mücadele etmeyi seçer. Gerçeği ortaya koyduğunda karşılaşacağı problemler gerçekten çok büyük ve çok yönlüdür çünkü. Bu problemlerin ağırlığı nedeniyle gösterilen tepkisizlik, susma, örtme, saklama, kabul etmeme gibi psikolojik kaçınma tepkileri ruhsal hastalıklar içinde en ağır tabloları yaratır.

Aile içi bu durumun saklanması ile nesilden nesile geçen sağlıksız psikolojik yapı, toplumun içinde dibi görünmeyen gizli bir buzdağına dönüşür ve bu durum psikolojik rahatsızlıkların en vahim tablosudur. Gelişmiş ülkeler bu sorunu kabullenme ve mücadele konusunda açıklığa dayalı davranış biçimlerini az gelişmiş ya da gelişmekte olan ülkelere göre daha fazla geliştirdiklerinden kanun, tedavi ve korunma yöntemleri aşamasında pozitif ilerlemeler göstermişlerdir. Ne yazık ki çeşitli tabular, eğitimsizlik, korku, yasaklar, yetersiz hukuk yapısı ve özellikle kadının ekonomik ve sosyal olarak kendi ayakları üzerinde duramıyor olması ülkemizde bu sorunu, sessiz bir çığ gibi görünmeden büyüyen bir duruma getirmiştir.

Bilinen ve kabul edilen taciz kriterlerinden çok daha farklı davranış biçimleri ile gözlemlenebilen pedofili davranışların, kelimelerle anlatılma aşamasına gelmesinde ciddi zorluklar yaşanır. İşi bu olan doktorlar bile yazılı raporlarında tam olarak gerçekleşen fiili dile getirmekte zorlanırlar. Sağlıklı beyin ve ruhun kabul etmek istemediği korkunç gerçekler özellikle ülkemizde uzun yıllardır üzeri örtülmesi nedeniyle korkunç rakamlara ulaşmıştır. Çok açık bir taciz gibi görünmeyen birtakım pedofilik davranışlar, mağdurun psikolojisine pek de farkına varılmayan izler bırakır.

Mücadele etmenin pek kabullenilmeyip susma yolunun seçilmesi ile bu izler, genel toplumsal psikolojik yapımıza yıllardır ciddi oranda zarar vermiştir. Henüz kişiliği oluşmamış çocukların pedofilik davranışlara maruz kalması ruhlarında onarılmaz derin yaralar bırakır ve cinsel kimlik oluşması konusunda kendi gerçekleriyle toplumsal gerçeklerin arasında sıkışıp kalırlar. Rutin toplumsal kurallar gereği evlilik yapma durumunda kalan ve tedavi edilmeyen bu tür vakalar, kendine yapılan sapkın eylemleri yine kendi yakınlarına uygulamaya devam ederek toplumsal bir zincir şekline dönüştürebilirler. Olması gerekenle kendi gerçeği arasında sıkışıp kalan kişilikleri bölünmeler yaşar ve ciddi ruhsal rahatsızlıkların kurbanı olurlar.

Bu rahatsızlıkların tedavisi aşamasında pedofili gerçeği çoğunlukla su üstüne çıkarılmaz ve tedavi gerçek anlamda başarılamaz. Görünen raporlarda paranoid nevroz, kişilik bölünmesi, şizofreni, panik atak gibi yüzeysel isimler yer alır genellikle ve bu kısır döngü sürüp gider.

Her vakada farklı eylem ve durum sergileyen pedofili rahatsızlığı olan her bir hasta farklı derecede iç görü taşır. Yaptığı sapkınlığı doğru kabul edip savunanlar olduğu gibi, bunun kendisine ait bir yanlış olduğunu kabullenenler arasında ciddi tedavi farklılıkları görülür. Durumunu haklı sayıp saldırganlaşanlar olduğu gibi, az da olsa hala iç görüsünü kaybetmemiş olanlar arasında görülen fark, tedavi aşamasında çeşitlilik gösterir. Bazı vakalarda sapkınlık artık kemikleşmiş ve sabitleşmiştir. Gelişmiş ülkelerde bu tür kişilere hadım etme, cinsel fonksiyonlarının tıbbi olarak engellenmesi gibi yaptırım ve cezalar uygulanmaktadır.

Henüz iç görüsünü kaybetmemiş vakalar için doğru davranılabilirse tedavi mümkün olabilir ya da en azından yakın kontrol ile engellemeler sağlanabilir. Bunun sağlanması için hukuk, devlet, aile, toplum ve tıp el ele vermelidir.

Üç maymunu oynadığımız bu toplumsal yara, acı tablolarıyla son yıllarda ve özellikle son aylarda bir patlama yaşamaktadır. Gerçek anlamda pskiyatrik araştırmasının bile pek yapılmadığı, yapılsa da topluma ulaştırılamadığı, dile getirilmekten korkulduğu ve tabular ardında kaldığı gerçeğinin artık kabul edip, PEDOFİLİ kelimesinden kaçmadan mücadele edilmelidir. Aksi takdirde çocukların, hatta bebeklerin canlarının yandığına, annelerin ve sağlıklı ebeveynlerin korkunç acı içinde kaldığına tanık olmaya devam edeceğiz.

alıntı...
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 26-04-2008, 05:32 PM   #3
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
PEDOFİLİ NEDİR

..
sevgili güney tamam bizler için bir araştırma yapıp bizi bilgilendirme amaçlı şu yukarıdaki okunulan kelimeleri kopyala yapıştır yapmışsın fakat bence boşa zahmet çekmişsin buradaki haberlerle senin kopyala yapıştır yaptıhın kelimeler arasında bir bağlantı kuramadım

şimde tek kelimeyle NE ALAKA yazsam saygısız paylaşımcı ben bir saat uğraştım sizler için sen sadece NE ALAKA deyip geçiyorsun emeğin hiçmi değeri yok diyeceksin

inanki en ufak bir bağlantı kura bilsem 459 sayfa yorum yazabilirim ama hiç bir alakası yok

başka bir konu açta istersen orada yayınla bu kopyala yapıştırları hadi bakalım.....

sevgiyle kalman dileğimle

iyi forumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 26-04-2008, 07:13 PM   #4
SITE ADMİN

YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sevgili güney tamam bizler için bir araştırma yapıp bizi bilgilendirme amaçlı şu yukarıdaki okunulan kelimeleri kopyala yapıştır yapmışsın fakat bence boşa zahmet çekmişsin buradaki haberlerle senin kopyala yapıştır yaptıhın kelimeler arasında bir bağlantı kuramadım

şimde tek kelimeyle NE ALAKA yazsam saygısız paylaşımcı ben bir saat uğraştım sizler için sen sadece NE ALAKA deyip geçiyorsun emeğin hiçmi değeri yok diyeceksin

inanki en ufak bir bağlantı kura bilsem 459 sayfa yorum yazabilirim ama hiç bir alakası yok

başka bir konu açta istersen orada yayınla bu kopyala yapıştırları hadi bakalım.....

sevgiyle kalman dileğimle

iyi forumlar

Atmaca neyazık ki senin yorumunda da ben konuyla alakalı birsey bulamadım. Hatta son zamanlarda yaptığın diğer yorumlar gibi .
İsmi lazım değil bir uyenin yaptığı yorumlara benzemeye başladı yorum diye yazdıkların.

Butip yazılar Sbet ,Geyik bolumunde daha çok rağbet görür, o bölüme yaz istersen.
Alt 26-04-2008, 07:39 PM   #5
Banned

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Atmaca neyazık ki senin yorumunda da ben konuyla alakalı birsey bulamadım. Hatta son zamanlarda yaptığın diğer yorumlar gibi .
İsmi lazım değil bir uyenin yaptığı yorumlara benzemeye başladı yorum diye yazdıkların.

Butip yazılar Sbet ,Geyik bolumunde daha çok rağbet görür, o bölüme yaz istersen.
evet yüksel bey yorumsuz paylaşılan haberlere nasıl yorum yapılır ?

sürekli anlatmaya çalıştığım bir durum sanırım bakın sizde aynı dediğim gibi

SEVDEDİ GÖZLERİM der gibi bir yazı bulmuşsunuz yorumsuz paylaşmışsınız şimdi siz söyleyin bu habere yorum nasıl yapılır

bence herkes her ne konusu olursa olsun konun içeriği hakkında bir kaç kelime yazmalı

siz dahi yazmıyorsanız hepberaber sbet geyik bölümü oluşturalım beraber yazalım istersen...

daha güzel paylaşımlar dileğimle

iyi forumlar
Alt 26-04-2008, 07:49 PM   #6
SITE ADMİN

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evet yüksel bey yorumsuz paylaşılan haberlere nasıl yorum yapılır ?

sürekli anlatmaya çalıştığım bir durum sanırım bakın sizde aynı dediğim gibi

SEVDEDİ GÖZLERİM der gibi bir yazı bulmuşsunuz yorumsuz paylaşmışsınız şimdi siz söyleyin bu habere yorum nasıl yapılır

bence herkes her ne konusu olursa olsun konun içeriği hakkında bir kaç kelime yazmalı

siz dahi yazmıyorsanız hepberaber sbet geyik bölümü oluşturalım beraber yazalım istersen...

daha güzel paylaşımlar dileğimle

iyi forumlar
Polemik olan konularda yoneticilerin (taraf olmamak adına ) yorum yapması yasaktır,bu yasağı defalarca çeşitli başlıklarda dile getirdik takrar yazalım,yazmakla birşey kaybetmeyiz.

Bizim (yoneticilerin) tarafı supermeydan forumudur. Yoneticiler Başka Hiçbir konuda taraf olamaz,taraf tutamazlar. Biz taraf olursak bu forum bukadar renkli olmaz,biz taraf olursak taraflardan biri bu forumda olmaz,biz taraf olursak Atmaca34 veya Güney hanım bu forumda olmaz.
Bilmem anlatabildim mi?
Alt 26-04-2008, 07:57 PM   #7
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Hüseyin ÜZMEZ'i siz ne kadar tanırsınız bilmem ama ben çok iyi tanırım.
Hüseyin ÜZMEZ için adam öldürmeye teşebbüs etmiş, hatta adam öldürmüş deseniz "OLABİLİR" derim.

"Ama bir çocuğun ırzına geçmiş" derseniz, o zaman, dur bakalım !... derim...
Hele hele Hüseyin ÜZMEZ'le Hürriyet gazetesinin münasebetini, aralarındaki gerginliği bilmeden ortaya atılan bu "iddia"ya gözü kapalı olarak inanırsak o zaman vay halimize!... derim...
Alt 26-04-2008, 08:09 PM   #8
Banned

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Polemik olan konularda yoneticilerin (taraf olmamak adına ) yorum yapması yasaktır,bu yasağı defalarca çeşitli başlıklarda dile getirdik takrar yazalım,yazmakla birşey kaybetmeyiz.

Bizim (yoneticilerin) tarafı supermeydan forumudur. Yoneticiler Başka Hiçbir konuda taraf olamazlar,Biz taraf olursak bu forum bukadar renkli olmaz,biz taraf olursak taraflardan biri bu forumda olmaz,biz taraf olursak Atmaca34 veya Güney hanım bu forumda olmaz.
Bilmem anlatabildim mi?

ben süpermeydanın bir kez dahi taraf olduğunu söylediğimi hatırlamıyorum

ve taraf dahi olsa bunu yazma hakkını kendimde bulmuyorum

ben sevgili güneye yazılarından dolayı bir yorum yaptım onun yazsıından anladığım

sayın üzmez beyin bir hasta olduğunu anlatmaya çalışmasıdır

peki ben bu veya bunun gibi haberler karşısında yanlış anlaşılmasın güneyin yorumlarını daha öncede belitdiğim gibi zevkle okuyorum

daha ciddi bir uslupla sen benim sevdiğim bir insana böyle sözleri nasıl söylesin gibi bir yorumla gelsem bizim aramızda bir dostluk oluşumu

siz daha önceden konularınızda mahkemeye intikaleden konular tartışılmaz dediğinizi hatırlıyorsunuz sanırım

ben buradaki bir çok arkadaşımın benim uslubuma kırıldıklarını sanmıyorum

illaki daha yapıcı daha sürükleyici yorumlar olmalı fakat burası sanal alem burda

kaynaşmak zor anlaşmak çok zor fakat kopup uzaklaşmak çok kolay siz şimdi tüm üyelerinizin veya arkadaşlarımızın cidi bir uslupla birbirlerini tanıyacaklarına inanıyormusunuz

benim dümyamda forumlar evimden bağçeye bakan bir pencere gibidir ben bu pencereden

doğayı doğadaki kültürü seyrederim
her dala ayrı bir kuş konar her kuşun renginin farklı olduğunu öğrenirim

her ağaç farklı meyve verir her meyvenin renginin farklı olduğunu öğrenirim

her çiçek farklı kokar ........................

neyse siz yine bu konular sbet bölümünde çok dersiniz en iyisi fazla yazmiyim

ama şunu unutmayın ben bu meydanı ve bu meydandaki tüm arkadaşlarımı renkleri ne olursa olsun seviyorum

daha renkli forumlar dileğimle

iyi forumlar
Alt 27-04-2008, 08:41 AM   #9
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Her insan suçu ispatlanana kadar masumdur. Lütfen kimse yargısız infaz yapmasın.
Olayın adli sonucundan sonra olayı yorumlarsanız daha yerinde olur.
Alt 27-04-2008, 08:49 AM   #10
FORUM MODERATOR

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Hüseyin Üzmez, Tutuklandı

Bursa'nın Mudanya İlçesinde Düzenlenen Bir Operasyonda, 'Çocuğa Cinsel İstismar' İddiasıyla Gözaltına Alınan Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez ve Cinsel İstismara Uğradığı Öne Sürülen 14 Yaşındaki Kız Çocuğunun Annesi Tutuklandı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde düzenlenen bir operasyonda, ''Çocuğa Cinsel İstismar'' iddiasıyla gözaltına alınan Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez ve cinsel istismara uğradığı öne sürülen 14 yaşındaki kız çocuğunun annesi tutuklandı.
Livaze Ç'nin fuhuş yaptığı ve 14 yaşındaki kızı B.Ç'yi ''cinsel istismar amaçlı'' kullandığı yönündeki ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Livaze Ç'yi takibe aldı.

Güvenlik güçleri, yaklaşık bir ay süren takip sonucunda, Livaze Ç'yi, kızı B.Ç. ile Mudanya'da Hasanbey Mahallesindeki bir evden çıkarken gözaltına aldı.

Mudanya Emniyet Müdürlüğüne kızıyla birlikte götürülen kadının ifadeleri doğrultusunda, evde oturduğu tespit edilen Vakit Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez de, küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gece yarısı gözaltına alındı.

Livaze Ç'nin eşi Bekir Ç. ise İnegöl ilçesindeki evinden alınarak Mudanya'ya getirildi.

Hüseyin Üzmez ve Livaze Ç, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilirken, Bekir Ç, Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alındıktan sonra ''Çocuğa Cinsel İstismar'' suçundan tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Hüseyin Üzmez ve Livaze Ç, tutuklandı.

Tutuklama kararının ardından ceza evine götürülmeden önce parmak izinin alınması ve fotoğraf çekimi için Bursa Emniyet Müdürlüğüne getirilen Üzmez, Emniyet Müdürlüğü binasına girerken, ''Olayla ilgili ne diyeceksiniz'' diye soran gazetecilere, ''Mahkeme sonuna kadar bekleyeceksiniz. Bu, büyük bir komplodur'' dedi.

Livaze Ç'nin sorgusunda, babasının bir süre Ankara'da Hüseyin Üzmez'in yanında kapıcılık yaptığını, bu nedenle Üzmez'i uzun süredir tanıdığını söylediği öğrenildi.

Annesiyle birlikte getirildiği Mudanya Emniyet Müdürlüğünde ifadesine başvurulan 14 yaşındaki B.Ç'nin işlemlerin tamamlanmasının ardından Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındığı bildirildi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, devlet koruması altına alınan kız çocuğunun yurda yerleştirildiğini, gereken her şeyin yapılacağını bildirdiler.
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
gazete, huseyin uzmez, musluman, pedofili, vakit

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:50 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8