![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: hakan2034 ´isimli üyeden Alıntı Pekiii... Olay bir "komplo" ise kartel medyası ve infazcılar tükürdüklerini yalayacaklar mı ? yoksa onlara başkası mı yalattıracak ? Kartel medyası "olay" dan ziyade "İslam" ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
Sana bir sorum olacak izin verirsen tabi? Bu derece iftira boyuntunda olduğunu düşünmene sebebiyet veren sadece ''islam'a' saldırı (senin tabirinle )niyeti mi?(Ki öyle bir niyet asla yok yargıya intikal etmiş bir konu) Yoksa bu kişiyi yakınen tanıyor musunuz? sevgiyle kal..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Zaten olay yargıya intikal etti ve tutuklama kararı çıktı...Her şey göründüğü kadar masum değil...Yada bu bir provakasyon değil....haberi iyi okuyun.... |
| | |
| | #23 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
Güney tutuklandığını biliyorum. Böyle tutuklamaları biz çok gördük. Önemli olan mahkeme sonucudur. Geçende kızıyla kendini nette pazarladığı iddia edilen kadına da neler söylendi.Sonra iftira olduğu ortaya çıktı. Allah bile insanları bu dünyada yargılamazken,biz kim oluyoruz da insanları yargılamaya çalışıyoruz bunu anlayamıyorum.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #24 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 43 Rep: 4251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında ortada verilmiş bir karar var güney..... suç unsuru kanıtlanmış olsa gerek ki tutuklanma kararı çıkmış olsa gerek...........siyasetçi yakalanır provakkasyon...din adamı yakalanır provakasyon...........görüş açımıza göre değilde var olan gerçeklere göre değerlendirme yapamayacağımız aşina olmaya başladı |
| | |
| | #25 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
| |
| | |
| | #26 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
Güney çok ilginç bir insansınız. Siyasetle bu olayın ne alakası var anlamadım. Ve ikincisi de size açıkça siyasi görüşümü yazdığımı düşünüyorum. Ama siz ısrarla benim siyasi çelişkilerim olduğunu idda ediyorsunuz. Benim siyasi görüşüm Atatürk Milliyetçiliğidir ve tanımıda aşağıdadır. Atatürk'ün Milliyetçiliği Atatürk'ün bize bıraktığı en önemli fikri miras, milliyetçiliktir. Bu milliyetçilik, Ziya Gökalp'in "hars milliyetçiliği" kavr***** dayanır. Buna göre bu topraklar yüce Türk Milleti'nin topraklarıdır. Türk Milletini var eden ve yaşatan unsur ise hars, yani kültürdür. Dolayısıyla Türk Milleti'nin bir parçası olmak için, etnik olarak Türk olmak şart değildir. Türk harsını benimseyen ve kendisini Türk addeden herkes bu milletin bir parçasıdır. Atatürk milliyetçiliği, Anadolu toprağını vatan bilen ve "Türküm" diyen her ferdi, hangi ırk veya etnik kökenden olursa olsun bir çatı altında birleştirmiştir. Burada Atatürk'ün Türk milliyetçiliğinin Türkiye sınırlarını da aşan bir Türklük bilincine dayandığını söylemeliyiz. Büyük Önder, Türkiye sınırları dışında yaşayan Türkler'e her zaman önem vermiş, hatta gelecekte bir "Türk Birliği" kurulmasının özlemini duymuştur. Atatürk milliyetçiliği, Anadolu toprağını vatan belleyen ve "Türküm" diyen her ferdi, hangi ırk veya etnik kökenden olursa olsun bir çatı altında birleştirmiştir. Milliyetçilik, temelde, birlik ve beraberlik ortamının tam manasıyla sağlanmasını amaçlayan kilit bir Atatürkçülük ilkesidir. Atatürk milliyetçiliği, Türk Milleti'ne mensup olmakla övünmeyi, Türk Milleti'ne inanmayı ve güvenmeyi esas alır. O, bu konudaki görüşünü şöyle özetlemiştir: Türk milliyetçiliği, ilerleme ve gelişme yolunda ve milletlerarası temas ve ilişkilerde, bütün çağdaş milletlere paralel ve onlarla uyum içinde yürümekle beraber, Türk toplumunun özel karakterini ve başlı başına bağımsız kimliğini korumaktır. Alıntı
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. | |
| | |
| | #27 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 136 Rep: 13404 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
Bu adam bir gazete yazarı ve o gazetenin siyasi duruşu malum..... neyse bu konuda polemiklere girmek istemiyorum...çookkk sevdiğim bir yırtıcı arkadaşımında dediği gibi "gereksiz"..... | |
| | |
| | #28 | |
Sonsuz sabır ve tahammül diliyorum.... | |
| | |
| | #29 | |
Ben bu forumda iki nick kullanmıyorum Güney hanım. Sadece Saharay ismiyle yazıyorum. Neden erkeklerin dört evlilik yaptığını biliyorum. Bu adam dediğin Hüseyin Üzmez'in konuşmalarını çok dinledim. Güney Hanım bu adam dediğiniz insanın bir ismi var farkındamısınız bilmiyorum. Hüseyin Üzmez bir yazar ve yazdığı gazeteyi de biliyorum. Ben insanları siyasi görüşlerine göre değerlendirmem. Hepimizin farklı siyasi görüşleri var.Ama öncelikle hepimiz özümüzde insanız. Hüseyin Üzmez böyle bir şey yaptıysa er geç oraya çıkar ve mahkeme cezasını verir. Ne yani Hüseyin üzmez böyle bir olayı yaptığı kesinleşirse o siyasi görüşe sahip herkesi suçlayacakmısınız? Solcu devrimci bir gazetenin solcu yazarı 14 yaşında bir kıza tecavüzden tutuklansaydı. O zaman da böyle mi yazacaktınız çok merak ediyorum. Ve şunu da eklemek istiyorum.Eğer solcu bir gazetenin solcu devrimci bir yazarının başına böyle bir olay gelmiş olsa ben yine aynı cümleleri yazardım. Haklısınız bende sizinle bu gereksiz tartışmayı devam ettirmek istemiyorum. İyi Forumlar
| | |
| | #30 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5986 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
Suçlama çok ağır... Ben bu tip suçlamayla suçlanan kişinin ideolojisine asla bakmam... Ama bazıları o kişinin mensup olduğu "din" ile ilgilenmeye pek hevesli... Söylediğim gibi, suçlama çok ağır!!!... Farzedelim ki bu insan ve ya herhangi bir insan (ki kim olursa olsun insan insandır) o fiiili yapmış olsa...(Ama mahkeme sonuçlandıktan sonra) O zaman o kişinin psikolojik, sosyolojik, fiziksel v.s.....v.s... yönlerini masaya yatırabilirsiniz. Ama bazı aklı evvellerin hedef gösterdiği İslam dinini, bazı patavatsız köşe yazarlarının (!) yaptığı gibi salya akıtma yarışına girmesi "asla olmamalı" !!...
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. | |
| | |
| | |