FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: hakan2034 ´isimli üyeden Alıntı Pekiii... Olay bir "komplo" ise kartel medyası ve infazcılar tükürdüklerini yalayacaklar mı ? yoksa onlara başkası mı yalattıracak ? Kartel medyası "olay" dan ziyade "İslam" ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-04-2008, 01:03 PM   #21
Uye

k.mutluluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.

k.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyork.mutluluk çok gurur duyuyor
Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında

Alıntı:
hakan2034´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pekiii...
Olay bir "komplo" ise kartel medyası ve infazcılar tükürdüklerini yalayacaklar mı ? yoksa onlara başkası mı yalattıracak ?

Kartel medyası "olay"dan ziyade "İslam"ı hedef almıştır.
Bazı gazetelerin ve yorumcularının haddini aşarak "işi" kişisellikten çıkararak "islam"ı hedef alan açıklamalarını üzülerek takip ediyoruz.

"İftira"- "infaz" kelimelerini "ispat" kelimesine gerek duymadan hayatımızın seyrine yerleştirmeye kalkarsak "yalamak" kaçınılmaz olur !!!...

Konuyu bir yerden alıntı yaparak paylaşıma açmak, ayrı şeydir.
Konu hakkında yeterli bilgi ve kanıt olmadan işkembeden atarak yorum yapmak ayrı şeydir.
Birincisine bir şey dediğimiz yok !...
Ama ikincisi için çok şey söylenebilir...
Merhaba Hakan kardeş;
Sana bir sorum olacak izin verirsen tabi?
Bu derece iftira boyuntunda olduğunu düşünmene sebebiyet veren sadece ''islam'a' saldırı (senin tabirinle )niyeti mi?(Ki öyle bir niyet asla yok yargıya intikal etmiş bir konu)

Yoksa bu kişiyi yakınen tanıyor musunuz?

sevgiyle kal..
Sponsored Links
Alt 27-04-2008, 01:03 PM   #22
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
SAHARAY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Madem biz insanlar suç işleyenleri kendi kendimize bu kadar kolay
yargılayacaksak o zaman neden mahkemeler var?
Zaten olay yargıya intikal etti ve tutuklama kararı çıktı...Her şey göründüğü kadar masum değil...Yada bu bir provakasyon değil....haberi iyi okuyun....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 27-04-2008, 01:10 PM   #23
Aktif Uye

SAHARAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
En uzak mesafe,iki kafa arasındaki mesafedir,birbirini anlamayan.C.Y.

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten olay yargıya intikal etti ve tutuklama kararı çıktı...Her şey göründüğü kadar masum değil...Yada bu bir provakasyon değil....haberi iyi okuyun....

Güney tutuklandığını biliyorum. Böyle tutuklamaları biz çok gördük.
Önemli olan mahkeme sonucudur. Geçende kızıyla kendini nette
pazarladığı iddia edilen kadına da neler söylendi.Sonra iftira olduğu ortaya çıktı.
Allah bile insanları bu dünyada yargılamazken,biz kim oluyoruz da
insanları yargılamaya çalışıyoruz bunu anlayamıyorum.
Alt 27-04-2008, 01:12 PM   #24
Uye

yavuz01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YAVUZ01 YAVUZ01

yavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyoryavuz01 çok gurur duyuyor

ortada verilmiş bir karar var güney..... suç unsuru kanıtlanmış olsa gerek ki tutuklanma kararı çıkmış olsa gerek...........siyasetçi yakalanır provakkasyon...din adamı yakalanır provakasyon...........görüş açımıza göre değilde var olan gerçeklere göre değerlendirme yapamayacağımız aşina olmaya başladı
yavuz01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 27-04-2008, 01:17 PM   #25
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
Güney tutuklandığını biliyorum. Böyle tutuklamaları biz çok gördük.
Önemli olan mahkeme sonucudur. Geçende kızıyla kendini nette
pazarladığı iddia edilen kadına da neler söylendi.Sonra iftira olduğu ortaya çıktı.
Allah bile insanları bu dünyada yargılamazken,biz kim oluyoruz da
insanları yargılamaya çalışıyoruz bunu anlayamıyorum.
Size "siyasi çelişkileriniz var" derken haklı olduğumu görüyorum...Bakın ben bu konuda hiç yorum yapmadım ve ısrarla sizler beni yorum yapmaya zorluyorsunuz...Ben sadece "pedofoli" başlığıyla bunun bir hastalık olduğunu ifade etmeye çalıştım... Ve lütfen bu olayı sakın öyle sıradan bir olay gibi değerlendirmeyin,bunun altında üzgünümki sizin anlayamayacağınız derinlikler var....
Alt 27-04-2008, 01:25 PM   #26
Aktif Uye

SAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyorSAHARAY çok gurur duyuyor

Alıntı:
Size "siyasi çelişkileriniz var" derken haklı olduğumu görüyorum...Bakın ben bu konuda hiç yorum yapmadım ve ısrarla sizler beni yorum yapmaya zorluyorsunuz...Ben sadece "pedofoli" başlığıyla bunun bir hastalık olduğunu ifade etmeye çalıştım... Ve lütfen bu olayı sakın öyle sıradan bir olay gibi değerlendirmeyin,bunun altında üzgünümki sizin anlayamayacağınız derinlikler var....

Güney çok ilginç bir insansınız. Siyasetle bu olayın ne alakası var anlamadım.
Ve ikincisi de size açıkça siyasi görüşümü yazdığımı düşünüyorum.
Ama siz ısrarla benim siyasi çelişkilerim olduğunu idda ediyorsunuz.
Benim siyasi görüşüm Atatürk Milliyetçiliğidir ve tanımıda aşağıdadır.

Atatürk'ün Milliyetçiliği

Atatürk'ün bize bıraktığı en önemli fikri miras, milliyetçiliktir. Bu milliyetçilik, Ziya Gökalp'in "hars milliyetçiliği" kavr***** dayanır. Buna göre bu topraklar yüce Türk Milleti'nin topraklarıdır. Türk Milletini var eden ve yaşatan unsur ise hars, yani kültürdür. Dolayısıyla Türk Milleti'nin bir parçası olmak için, etnik olarak Türk olmak şart değildir. Türk harsını benimseyen ve kendisini Türk addeden herkes bu milletin bir parçasıdır.

Atatürk milliyetçiliği, Anadolu toprağını vatan bilen ve "Türküm" diyen her ferdi, hangi ırk veya etnik kökenden olursa olsun bir çatı altında birleştirmiştir.
Burada Atatürk'ün Türk milliyetçiliğinin Türkiye sınırlarını da aşan bir Türklük bilincine dayandığını söylemeliyiz. Büyük Önder, Türkiye sınırları dışında yaşayan Türkler'e her zaman önem vermiş, hatta gelecekte bir "Türk Birliği" kurulmasının özlemini duymuştur.

Atatürk milliyetçiliği, Anadolu toprağını vatan belleyen ve "Türküm" diyen her ferdi, hangi ırk veya etnik kökenden olursa olsun bir çatı altında birleştirmiştir. Milliyetçilik, temelde, birlik ve beraberlik ortamının tam manasıyla sağlanmasını amaçlayan kilit bir Atatürkçülük ilkesidir.

Atatürk milliyetçiliği, Türk Milleti'ne mensup olmakla övünmeyi, Türk Milleti'ne inanmayı ve güvenmeyi esas alır. O, bu konudaki görüşünü şöyle özetlemiştir:

Türk milliyetçiliği, ilerleme ve gelişme yolunda ve milletlerarası temas ve ilişkilerde, bütün çağdaş milletlere paralel ve onlarla uyum içinde yürümekle beraber, Türk toplumunun özel karakterini ve başlı başına bağımsız kimliğini korumaktır.

Alıntı
Alt 27-04-2008, 02:01 PM   #27
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
Güney çok ilginç bir insansınız. Siyasetle bu olayın ne alakası var anlamadım.
Ve ikincisi de size açıkça siyasi görüşümü yazdığımı düşünüyorum.
Ama siz ısrarla benim siyasi çelişkilerim olduğunu idda ediyorsunuz.
Benim siyasi görüşüm Atatürk Milliyetçiliğidir ve tanımıda aşağıdadır.

Atatürk'ün Milliyetçiliği

Atatürk'ün bize bıraktığı en önemli fikri miras, milliyetçiliktir. Bu milliyetçilik, Ziya Gökalp'in "hars milliyetçiliği" kavr***** dayanır. Buna göre bu topraklar yüce Türk Milleti'nin topraklarıdır. Türk Milletini var eden ve yaşatan unsur ise hars, yani kültürdür. Dolayısıyla Türk Milleti'nin bir parçası olmak için, etnik olarak Türk olmak şart değildir. Türk harsını benimseyen ve kendisini Türk addeden herkes bu milletin bir parçasıdır.

Atatürk milliyetçiliği, Anadolu toprağını vatan bilen ve "Türküm" diyen her ferdi, hangi ırk veya etnik kökenden olursa olsun bir çatı altında birleştirmiştir.
Burada Atatürk'ün Türk milliyetçiliğinin Türkiye sınırlarını da aşan bir Türklük bilincine dayandığını söylemeliyiz. Büyük Önder, Türkiye sınırları dışında yaşayan Türkler'e her zaman önem vermiş, hatta gelecekte bir "Türk Birliği" kurulmasının özlemini duymuştur.

Atatürk milliyetçiliği, Anadolu toprağını vatan belleyen ve "Türküm" diyen her ferdi, hangi ırk veya etnik kökenden olursa olsun bir çatı altında birleştirmiştir. Milliyetçilik, temelde, birlik ve beraberlik ortamının tam manasıyla sağlanmasını amaçlayan kilit bir Atatürkçülük ilkesidir.

Atatürk milliyetçiliği, Türk Milleti'ne mensup olmakla övünmeyi, Türk Milleti'ne inanmayı ve güvenmeyi esas alır. O, bu konudaki görüşünü şöyle özetlemiştir:

Türk milliyetçiliği, ilerleme ve gelişme yolunda ve milletlerarası temas ve ilişkilerde, bütün çağdaş milletlere paralel ve onlarla uyum içinde yürümekle beraber, Türk toplumunun özel karakterini ve başlı başına bağımsız kimliğini korumaktır.

Alıntı
saharay yada inci; bu adamların neden dört evlilik yaptığını biliyormusun, bu adamın hiç tv lerdeki konuşmalarını izledinmi?

Bu adam bir gazete yazarı ve o gazetenin siyasi duruşu malum.....

neyse bu konuda polemiklere girmek istemiyorum...çookkk sevdiğim bir yırtıcı arkadaşımında dediği gibi "gereksiz".....
Alt 27-04-2008, 02:19 PM   #28
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
YukseLL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Maalesef açamam, Önceleri daha ciddi yorumlar yapıp son günlerde laylaylom yazılar yazan herkez üzerine alınabilir.(Siz dahil)

Forumda sbet de yapılır geyik de , ben bunlara karşı değilim zaten bunun için katogorimiz mevcut, Beni cok ciddi konuların alaya alınması,saptırılması rahatsız etti ve tepkimi bu şekilde ortaya koydum.
Hiç üstüme alınmıyorum sayın admin zira bu konuda "laylaylom" tabiri benim ne siyasi kimliğime nede şahsi duruşuma uyar... Sadece "ironi" anlamında bir soruydu,zira sizden "ismi lazım değil" açıklaması gelmemiş olsaydı böyle bir soruda olmayacaktı....

Sonsuz sabır ve tahammül diliyorum....
Alt 27-04-2008, 02:35 PM   #29
Aktif Uye

Alıntı:
saharay yada inci; bu adamların neden dört evlilik yaptığını biliyormusun, bu adamın hiç tv lerdeki konuşmalarını izledinmi?

Bu adam bir gazete yazarı ve o gazetenin siyasi duruşu malum.....

neyse bu konuda polemiklere girmek istemiyorum...çookkk sevdiğim bir yırtıcı arkadaşımında dediği gibi "gereksiz".....

Ben bu forumda iki nick kullanmıyorum Güney hanım. Sadece Saharay
ismiyle yazıyorum. Neden erkeklerin dört evlilik yaptığını biliyorum.
Bu adam dediğin Hüseyin Üzmez'in konuşmalarını çok dinledim.
Güney Hanım bu adam dediğiniz insanın bir ismi var farkındamısınız bilmiyorum.
Hüseyin Üzmez bir yazar ve yazdığı gazeteyi de biliyorum.

Ben insanları siyasi görüşlerine göre değerlendirmem.
Hepimizin farklı siyasi görüşleri var.Ama öncelikle hepimiz özümüzde insanız.
Hüseyin Üzmez böyle bir şey yaptıysa er geç oraya çıkar ve mahkeme cezasını verir.
Ne yani Hüseyin üzmez böyle bir olayı yaptığı kesinleşirse o siyasi görüşe sahip
herkesi suçlayacakmısınız?

Solcu devrimci bir gazetenin solcu yazarı 14 yaşında bir kıza tecavüzden tutuklansaydı.
O zaman da böyle mi yazacaktınız çok merak ediyorum.
Ve şunu da eklemek istiyorum.Eğer solcu bir gazetenin solcu devrimci bir yazarının
başına böyle bir olay gelmiş olsa ben yine aynı cümleleri yazardım.

Haklısınız bende sizinle bu gereksiz tartışmayı devam ettirmek istemiyorum.

İyi Forumlar
Alt 27-04-2008, 03:22 PM   #30
Uye

hakan2034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Atalarının Dindarlığıyla Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesiyle Doyacağını Zannedenler Gibidir

hakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyorhakan2034 çok gurur duyuyor

Alıntı:
k.mutluluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Hakan kardeş;
Sana bir sorum olacak izin verirsen tabi?
Bu derece iftira boyuntunda olduğunu düşünmene sebebiyet veren sadece ''islam'a' saldırı (senin tabirinle )niyeti mi?(Ki öyle bir niyet asla yok yargıya intikal etmiş bir konu)

Yoksa bu kişiyi yakınen tanıyor musunuz?

sevgiyle kal..
Bu kişiyi sadece yazılarından iyi tanırım, şahsi olarak tanımam...
Suçlama çok ağır...
Ben bu tip suçlamayla suçlanan kişinin ideolojisine asla bakmam...
Ama bazıları o kişinin mensup olduğu "din" ile ilgilenmeye pek hevesli...
Söylediğim gibi, suçlama çok ağır!!!...
Farzedelim ki bu insan ve ya herhangi bir insan (ki kim olursa olsun insan insandır) o fiiili yapmış olsa...(Ama mahkeme sonuçlandıktan sonra)

O zaman o kişinin psikolojik, sosyolojik, fiziksel v.s.....v.s... yönlerini masaya yatırabilirsiniz. Ama bazı aklı evvellerin hedef gösterdiği İslam dinini, bazı patavatsız köşe yazarlarının (!) yaptığı gibi salya akıtma yarışına girmesi "asla olmamalı" !!...

Etiketler
gazete, huseyin uzmez, musluman, pedofili, vakit

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:46 AM .