![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Benim bu habere yorum yapmamam zannedersem eleştiri konusu; böyle bir habere ancak böyle yorum yapılır yada "güney" bunu yapar...Böyle bir rezalete "ay ne kötü,utanmaz adam ,bak sen aymaza" diye bir ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 236 Rep: 23290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Benim bu habere yorum yapmamam zannedersem eleştiri konusu; böyle bir habere ancak böyle yorum yapılır yada "güney" bunu yapar...Böyle bir rezalete "ay ne kötü,utanmaz adam ,bak sen aymaza" diye bir şeyler yazacağımı sanıyorsanız üzgünüm hayal kırıklığına uğratırım sizi...Ben bu konuya eğer yorum yazmış olsaydım "dilimin ayarı" kaçar işler daha kötü hale gelirdi...sadece şunu söyleyebilirim "midem bulandı".... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 12 ![]() | Bu Zihniyetin %90 ının çocuklara Ilgisi Var...artık Kabul Edin...başımızdakiler 14 Yaşında çocuklar Ile Evlenirse Bunlar Ne Yapsın...iğrenç |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 236 Rep: 23290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Daha önce yayınlarında 6-7 yaşlarındaki küçük bir kız çocuğunun giydiği bale kıyafetini "tahrik edici" bulduğundan mozaik yaparak sansürleyen Vakit Gazetesi ve çevresi Halkın Sesi Gazetesi’nde ‘pedofili vakti’ yazısıyla eleştirilmişti Vakit 6-7 yaşındaki küçük bir kızın giydiği bale kıyafetini tahrik edici bulup, sansürlemişti Başı örtülmüş masum bir çocuğun karanlık ellere teslim olmasını örnek bir davranış gibi gösteren ve henüz erişkin olmayanların Kuran Kursu'na gitmesinin yasaklanmasını eleştiren Vakit, 6-7 yaşlarındaki küçük bir kızın giydiği bale kıyafetini okuyucularının bu küçük kıza bakıp da cinsel iştahları kabarmasın diye, ‘cinsel açıdan tahrik edici’ bulduğundan dolayı mozaik yaparak sansürlemişti. kaynak Milliyet-halkın sesi |
| | |
| | #14 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 236 Rep: 23290 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
"İsmi lazım değil bir uyenin yaptığı yorumlara" sözünüzü biraz açarsanız mutlu olurum zira bence buda ayrı bir polemik yaratnasın...Üstüme alınmammı lazım açıkçası anlamadım...... teşekkür ederim... | |
| | |
| | #15 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 335 Rep: 32711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
Forumda sohbet de yapılır geyik de , ben bunlara karşı değilim zaten bunun için katogorimiz mevcut, Beni cok ciddi konuların alaya alınması,saptırılması rahatsız etti ve tepkimi bu şekilde ortaya koydum.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında ateş olmayan yerden duman çıkmadığına göre fazla yapılacak bir yorum yok ..........bekleyip göreceğiz adalet gerekeni gerektiği şekilde uygulayacak....... suç kanıtlanmadığı sürece suçlu diyemem Konu yavuz01 tarafından (27-04-2008 Saat 12:47 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 235 Rep: 23200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında bizede anlatsanızda saklımız gizlimiz olmasa?!yüksel beyin adaletini tartışmıyorum ama şifreli konuşmalara karşıyım. |
| | |
| | #18 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
carpediem ben hüseyin üzmez hakkında sözlerim şifrelerle alakam yok......... Konu yavuz01 tarafından (27-04-2008 Saat 01:06 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #19 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 248 Rep: 24534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Alıntı:
Madem biz insanlar suç işleyen insanları kendi kendimize bu kadar kolay yargılayacaksak o zaman neden mahkemeler var?
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES Konu SAHARAY tarafından (27-04-2008 Saat 01:01 PM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #20 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında Pekiii... Olay bir "komplo" ise kartel medyası ve infazcılar tükürdüklerini yalayacaklar mı ? yoksa onlara başkası mı yalattıracak ? Kartel medyası "olay"dan ziyade "İslam"ı hedef almıştır. Bazı gazetelerin ve yorumcularının haddini aşarak "işi" kişisellikten çıkararak "islam"ı hedef alan açıklamalarını üzülerek takip ediyoruz. "İftira"- "infaz" kelimelerini "ispat" kelimesine gerek duymadan hayatımızın seyrine yerleştirmeye kalkarsak "yalamak" kaçınılmaz olur !!!... Konuyu bir yerden alıntı yaparak paylaşıma açmak, ayrı şeydir. Konu hakkında yeterli bilgi ve kanıt olmadan işkembeden atarak yorum yapmak ayrı şeydir. Birincisine bir şey dediğimiz yok !... Ama ikincisi için çok şey söylenebilir...
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. |
| | |
| | |