![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "3 karım var, kime ne?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Defilesiyle gündem yaratan tesettür modacısı 3 karısı olduğunu itiraf etti. "Hepsiyle aynı evde yaşıyorum, mutluyum" dedi. Ahmet Hakan dün "Tesettür tüccarına 2 soru" başlıklı bir yazı yazdı. 'Tesettür tüccarı' dediği, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 520 Rep: 50987 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Defilesiyle gündem yaratan tesettür modacısı 3 karısı olduğunu itiraf etti. "Hepsiyle aynı evde yaşıyorum, mutluyum" dedi. Ahmet Hakan dün "Tesettür tüccarına 2 soru" başlıklı bir yazı yazdı. 'Tesettür tüccarı' dediği, ünlü mankenlerle tesettür defilesi yapan Tekbir Giyim'in sahibi Mustafa Karaduman... Sorduğu soru ise "Sizin biri resmi nikáhlı, üçü imam nikáhlı olmak üzere toplam dört eşiniz olduğuna dair güçlü bir tevatür var... Doğru mu bu?" Mehmet Karaduman bugün Vatan Gazetesi'nden Yusuf Demir'e cevap verdi. Karaduman 3 eşli olduğunu tüm eşleri ve çocuklarıyla birlikte aynı evde yaşadıklarını doğruladı. BENİM İNANCIMDA BUNLAR YASAK DEĞİL Karaduman "Bir aradayız, çocuklarımız yanımızda. Çocuklarımın hepsi benim üzerime kayıtlı. Türkiye Cumhuriyeti ne şey yapıyor bilemiyorum. Benim gizlim de yok. Yani aile içinde gizli birşeyimiz yok bizim Allah’a şükür. Ben evliyim çocuklarım var. Türkiye Cumhuriyeti’nin şeyi de çocuklarıma “Babası Mustafa Karaduman, annesi falandır” diye kimlik vermiş. Gerisi benim şeyim değil. Benim inancımda da bunlar yasak şeyler değil. Çocuklarım aynı okulda, bir problemleri de yok Allah’a şükür. Bugüne kadar da hiçbir yasal sorun yaşamadım" dedi. İMAM NİKAHLIYIM DEMİYOR Karaduman önemli olanın çocuklarının resmen kendi üzerine kayıtlı olmasını olduğunu söylüyor, "ben evliyim" diyor ama ağzından "imam nikahı" lafı çıkmıyor. Hatta "imam nikahı bizim dinimizde, inancımızda var mı bilmiyorum" diyerek kendini kanunlar karşısında suçlu duruma düşmekten kurtarıyor. Kaynak
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6890 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 karım var, kime ne? Alıntı:
güzel bir haber paylaşılmaya değer en azından öğrenmemiz gereken bilgiler olduğunu düşünüyorum bir yazar kendi aklından yaratmak kelimesi kullanıyor tuhaf acayip yazarlar var neyse doğangüneş yazılanlar okadarda kötü değil bence bir erkek dört metresli yaşayacağına dört eşli yaşasa daha güzel olur bence tabi aynı evde olmamaları daha güzel olur burda bir yanlışlık vardır .......diyorum. iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #3 | |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 karım var, kime ne? Alıntı:
Ben bu olayda erkekten çok başka eşlere evet diyen kadınlara kızıyorum. ![]() Bu kadınların kıskançlık duyguları ayıklanmış sanırım. Şahsen ben sevdiğim insanı değil üç bir kişiyle bile paylaşmam.Kadınlar haklarını aramadıkça erkekler İslam da böyle diyerek işlerine geldiği gibi yaşayacaklar. Benim sevdiğim böyle bir şey yapsın oyarım onu valla.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6890 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 karım var, kime ne? sevmek herşeyden vaz geçmek değilmidir hem ...yarım diyeceksin hemde sevdiğini söyleyeceksin haklarını aramakmı herkesin evlenme hakkı yokmu kadının evlendiği biriyle başka kadınında evlenme hakkı olamazmı hem kadın hakları diyeceksin hemde erkeği o sadece bana ayittir diye diyerlerinin hakkından mahrum ediceksin tuhaf gerçekten tuhaf....
__________________ Konu atmaca34 tarafından (26-04-2008 Saat 12:24 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 264 Rep: 26173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 karım var, kime ne? Alıntı:
Bakacağın yüze, utanılacak söz söyleme demişler.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES Konu SAHARAY tarafından (26-04-2008 Saat 12:28 AM ) değiştirilmiştir. | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6890 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: 3 karım var, kime ne? bir erkek on kadınla yatsa doğan çocuğun anasıda babasıda belli olur ama bir kadın iki tane erkekle yatsa babası belli olurmu sence o yüzden kadınların böyle bir hakkı yok acaba bir bayan olarak açıklaya bilirmisiniz aynı gece iki kişiyle birlikte olan bir kadın :bu çocuğun babası sensin diyebileceği erkeği seçebilirmi bir düşün istersen...
__________________ Konu atmaca34 tarafından (26-04-2008 Saat 12:26 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #7 | |
Atmaca kelimelerini iki kere düşün bir kere yaz.Yazdığın kelimelerin nereye gittiğine de dikkat et!!!!! Örnek veriyorsan başka türlü ver beni neden örnek veriyorsun? Bu soruna cevap vermiyorum. ![]() ![]() Ne zaman saygılı seviyeli yazmayı başarırsan o zaman cevaplarım sorularını.
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |