![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Ağabeyinden ikizi oldu" başlıklı konu görüntüleniyor, "ANTALYA'da 17 yaşındaki M.P., kendisinden 3 yaş büyük ağabeyi A.P'den ikiz bebek dünyaya getirdi. İkiz bebekler aile tarafından iki aileye evlatlık olarak verildi. M.P.'nin doğum yapması üzerine ortaya çıkan olay ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() | Ağabeyinden ikizi oldu ANTALYA'da 17 yaşındaki M.P., kendisinden 3 yaş büyük ağabeyi A.P'den ikiz bebek dünyaya getirdi. İkiz bebekler aile tarafından iki aileye evlatlık olarak verildi. M.P.'nin doğum yapması üzerine ortaya çıkan olay sonrası tutuklanan ağabeyi A.P., yargılandığı Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde suçunu kabul etti. Mahkemede sürekli gülen A.P., evli insanların yaptıklarını taklit etmek istediklerini söyledi. M.P. de duruşmada benzer ifadeler verirken, iki kardeşin ilişkisinden dünyaya gelen ikiz bebeklerin ailenin kararı ile iki ayrı aileye evlatlık verildiği ortaya çıktı. Mahkeme, akli dengesinin yerinde olup olmadığı ve kemik yaşının belirlenmesi için M.P.'yi Adli Tıp Kurumu'na sevk ederken, DNA testi sonuçlarının da beklenmesine karar verdi. İkiz bebekler, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından verildikleri ailelerden alınacak. Hurriyet
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 125 Rep: 12218 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağabeyinden ikizi oldu evcilik -doktorculuk oyunu gibi bisey olmus, komsu kizi olsa tamam da , evin icnde abi kardes inanilmaz , ![]() |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağabeyinden ikizi oldu Kızın yaşı 17 ağabey demek istemiyorum insan müsfettesi 3 yaş büyük olduğuna göre 20 dir.Ya kimi kandırıyor.Sanki 7-8 yaşındalar.Evcili oyunu değil bu sapıklık oyunu olmuş.Allah ıslah etsin. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağabeyinden ikizi oldu Söyleyecek bir şey bulamıyorum. ![]()
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ağabeyinden ikizi oldu kıyamet yaklaşıyor,kimi öz oğluyla evleniyor,kimi öz kardeşinden çocuk doğuruyor,Allah sonumuzu hayır etsin... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ağabeyinden ikizi oldu hehe bu kadar olur yaa bide 20 yasındaki bi insanın evli insanları TAKLİT etme olayına hiç bir yorum yapamıyorum memleket safçık dolu bizede gülmek düşer ![]() ![]() |
| | |
| | |