![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Devlet Memuru Kadından Fuhuş İlanı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Zonguldak'ta, sanal ortam aracılığıyla fuhuş yaptığı iddiasıyla, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünde çalışan kadın memur hakkında soruşturma başlatıldı. İddiaya göre, sanal ortamda kendisinin ve kızı H.D'nin (18) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Devlet Memuru Kadından Fuhuş İlanı Zonguldak'ta, sanal ortam aracılığıyla fuhuş yaptığı iddiasıyla, İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğünde çalışan kadın memur hakkında soruşturma başlatıldı. İddiaya göre, sanal ortamda kendisinin ve kızı H.D'nin (18) resmini koyan N.D. (38), sayfa girişine “Zonguldak'ta yaşıyorum ve yalnızım. Benim gibi yalnız olan kişilerle tanışmak istiyorum” notunu yazdı. N.D'nin, cep ve evinin yanı sıra iş yerinin telefon numarasını da verdiği, çağrısına cevap vermek için iş yerinin telefonlarının sürekli aranması üzerine şüphelenen idarenin söz konusu ilana ulaştığı öne sürüldü. N.D'nin eşinden boşandığı ve rapor alarak işe gelmediği öğrenildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Dursun Aydoğan, iddia üzerine N.D. hakkında soruşturma açıldığını kaydetti. AA
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet Memuru Kadından Fuhuş İlanı Bu olayda benim dikkatimi bir şey çekti. Hiç bir kadın nette çalıştığı yerin telefon numarasını vermez bence. Belki bu işte başka şeyler vardır. Ne bileyim biri intikam için nete bayanın telefon numaralarını vermiş olabilir. Olay iyice netleşmeden kimse yargıya varmamalı diye düşünüyorum.
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet Memuru Kadından Fuhuş İlanı Burası Türkiye canım her an herşey olabiliyo ama soruşturma açıldığına göre elbet bi doğruluk payı vardır diye düşünüyorum.
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 122 Rep: 12081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet Memuru Kadından Fuhuş İlanı VALİ: SORUŞTURMA AÇTIK Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, internette bir arkadaşlık sitesine verdiği ilan ile fuhuş yaptığı ileri sürülen devlet memuru N.D. ile ilgili olarak, “Hafta içinde memurun yaptığı işi tespit ettik. Anında olaya müdahale ederek hakkında soruşturma açtık” dedi. Bu arada N.D.'nin, 5- 6 yıl önce Zonguldak Valiliği'nde bir vali yardımcısının sekreterliğini yaptığı, yine hakkında çıkan bu tür iddialar nedeniyle İl Özel İdaresi'nde görevlendirildiği belirtildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Dursun Aydoğan, iddialar üzerine N.D hakkında soruşturma açıldığını kaydetti. N.D.: KOMPLO KURULDU İnternetteki bir arkadaşlık sitesinde yayınlanan ilan nedeniyle hakkında fuhuş soruşturması açılan N.D.'yi DHA muhabiri ulaştı. Sinirlerinin çok bozulduğunu söyleyerek görüşme talebini geri çeviren N.D. soruları telefonlayanıtladı. Kendisine komplo kurulduğunu söyleyen N.D., “Böyle birşey doğru olabilir mi? Bu bir komplodur. Bunu yapanlar hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağım. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Görüşmek de istemiyorum” dedi. “ANNEMİN ESKİ ARKADAŞLARI YAPTI” N.D.’nin kızı H.D. de telefonda DHA muhabirine yaptığı açıklamada, annesi ile babasının 3 yıl önce boşandığını söyledi. İnternete annesi adına mesaj bırakıp fotoğraflarını koyanların annesinin eski arkadaşları olduğunu ileri süren H.D., “Annemle aralarındaki sorun yüzünden böyle bir şey yaptılar. Zaten bir süredir bizi rahatsız ediyorlardı. Annem bunu yapanlar hakkında gerekli hukuki işlemi başlatacak” diye konuştu. Hürriyet
__________________ Şiddet göstermeme,inancımın birinci maddesidir.Aynı zamanda o,benim itikatımın da son maddesidir. M.G. |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet Memuru Kadından Fuhuş İlanı inanılmaz bişey insan kime güvenecegini bilmiyor arkadaşım dosttum dedigin kşi gün geliyor kendi menfaatı için seni arkandan vurabiliyor ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11661 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet Memuru Kadından Fuhuş İlanı Turkiyede alim gucunu dusuren dusunceler utansin,satanlar utansin, zam yaparak elinizdeki herseyi vergiye baglayanlar,Isgucunuzun karsiligindan bile vergi alanlar Turk kadinin sokak fiyati 10-15 ytl yerlerini soylememe gerek yok,5000ytl maas kazandiriyoruz diyen gazetelerdeki ilanlar telefonda alo seks hatti(evinizden para kazanma) Cok zor duruma kalinca acligin imani olmaz. 1 tencere fiyatina. bunda ayip yok, rusya da romanyada boyleydi utanilacak yok(onlar akillandi).utanmasi gerekenler halk degil. Insanlar nasil olunmasi isteniyorsa onu yapiyor. Ac kalan insanin karni aciktigini herkes bilir.Herkes olsem de yapmam diyecektir .Karni tokken , mahsur kalan madenciler olen arkadaslarinin etini yiyerek, ayakkabilarini yiyerek maden altinda yasayabilmistir. Ona sorsalar yer miydin ? hic arkadas arkadasi yer mi, bir gun bu sistem memnun olanlari da mutsuz edecek sadece uzak gorunuyor,Dusunenler akillar disari kaciyor ,Turkiye itibarini kaybediyor. yurt Icinden degil yurt disindan bakin , Dunya yine de donuyor, bence Konu orkuorkun tarafından (20-04-2008 Saat 10:58 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | |