FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Tarikatlar okullarda buluşuyor

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Tarikatlar okullarda buluşuyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "Eğitim-Sen Genel Başkanı: "Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde okullar bulunmamalı" Eğitim-Sen Genel Başkanı Alaaddin Dinçer, ''Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullar bulunmamalıdır'' dedi. Dinçer, yaptığı yazılı açıklamada, ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-04-2008, 11:38 AM   #1
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Tarikatlar okullarda buluşuyor

Eğitim-Sen Genel Başkanı: "Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde okullar bulunmamalı"

Eğitim-Sen Genel Başkanı Alaaddin Dinçer, ''Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okullar bulunmamalıdır'' dedi.

Dinçer, yaptığı yazılı açıklamada, ''her alanda dinselleştirme faaliyetlerinin gözle görünür hale geldiğini'' öne sürerek, şunları kaydetti:

''Eğitim ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar da bu dindarlaştırma projesinin dışında tutulmamış, aksine merkezi haline getirilmek istenmiştir.

Bu sürecin son yıllarda önemli uzantılarından birisi de Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yaygın-örgün eğitim öğretim kurumlarının da yer alması ve okullarda bu etkinliklerin gerçekleştirilmesinin merkezi olarak teşvik edilmesidir.

Söz konusu etkinliklerin Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda yürütülmesinin sakıncaları geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkmıştır. Bu doğrultuda, okulların Kutlu Doğum Haftası aracılığıyla çeşitli tarikat yapılanmalarının buluşma ve örgütlenme alanı haline getirilmesi uygulamasına derhal son verilmesi bir zorunluluktur.''

''Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullar bulunmamalıdır'' diyen Dinçer, bu konuda bakanlığa başvurduklarını da ifade etti.

kaynak
Sponsored Links
Alt 17-04-2008, 12:17 PM   #2
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Tarikatlar okullarda buluşuyor

Bu örgütlenmenin en önemli ayağı ilköğretim...ve bu yüzden de bütün kaynaklar itinalı bir şekilde değrlendiriliyor.AKP din devleti kurma çalışmalarında minik beyinleri acımasızca kullanıyor...yazık oluyor ülkeme.....
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 17-04-2008, 01:46 PM   #3
Banned

İNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyorİNCİ çok gurur duyuyor
Cevap: Tarikatlar okullarda buluşuyor

Kısa bir süre gönüllü olarak bir okulda çalışmıştım. Okulda okuyan yetim çocuklar için para toplamak istedim. Bayramda çocukları giydirebilmek için. Hiç bir öğrenci velisinden 5 kuruş bile alamadım.
Kiminle konuşsam biz Fethullah Gülen cemaatine verdik ramazan fitremizi dediler. Sonunda isyan ettim.
Çok mu fakir Fethullah efendi Amerika'da gül gibi geçinip gidiyor,siz böyle yapmaya devam edin dedim.
Koskoca 1500 kişilik okuldan tek kuruş para çıkarıp veren olmadı.
Ben bu projeyi kendi tanıdıklarımdan yardım isteyerek gerçekleştirdim.
Bu yaşadığım olay beni gerçekten çok üzdü. Bu olayları öğretmenler dahil herkes biliyor ama
kimse bir şey yapamıyor.
İNCİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:57 PM .