![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer" başlıklı konu görüntüleniyor, "ya şu seriat veya dinden veya dini yaşamaktan neden bukadar korkuyorsunuz anlamıyorum şeriat bu kadar kötümü yok herşeyi allah dan beklemeyelim yok şöyle yok böyle önce şeri ati tanıyalım diyoruzki ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer ya şu seriat veya dinden veya dini yaşamaktan neden bukadar korkuyorsunuz anlamıyorum şeriat bu kadar kötümü yok herşeyi allah dan beklemeyelim yok şöyle yok böyle önce şeri ati tanıyalım diyoruzki iman ettim yarap iman nedemek?iman tükçe mana güven demek tir allaha iman etdiysen allaha güveneceksin sonra sen benim rabbımsın yarab diyeceksin peki rab nedemek ?terbiye eden düzen leyen allahı rab olarak seçiyorsan onun terbiye etdiği gibi yaşayacaksın bir düşünün ya kainatın rabbı yani kainatı düzenliyen kışın senin vucudunun vitamin kaybettiğini bildiği için kışın vitamin dolu meyveleri yaratıyor sadece senin çiğerlerin çürümesin diye yazın vucudun su kaybettiğinden kavun karpuz gibi yiyecekleri yaratıyor senin böbreklerin çürümesin diye daha milyonlarca örnekler var sen ne yapıyorsun sana iman etdim yarap ama senin kanunların yetersiz diyorsun bizim kanunlarımız konunun özü gibi iki kilo pirincin bile hakından gelemez ken onun kanunuyla yağan yağmur dünyaya hersene aynı düşüyor bence tekrar düşünün arkadaşlar iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | |