![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı biraz bulgur yesek .. sanki bu sözü tiye alır gibiyiz ewet bulgur yesek ne olacak ki onu bulamayan o kadar fakir varki .. Helal sana ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer Helal sana Selinamm bulguru bile bu işe alet ettin burdaki tartıştığımız konu mecazi anlamda gıda fiyatlarındaki artıştı!Senin lanse etmek istediğin veya anladığın kadarıyla bu gidişle Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan'da olacaz merak etme!
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer |
| | |
| | #13 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer Bay x bende olaya başka bir perspektiften bakmaya çalıştım bunu bu kadar sorun yapacak ne var dı anlamadım ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (15-04-2008 Saat 11:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #14 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer tamam benim kapasitem yok bay x siz buyrun konuşu la havle velaaa
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #15 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer Kendin pişir kendin ye hesabı hem konuşuyor hemde kızıyorsun kullandığın hitap yanlış belirtmek isterim ayrıca forum kurallarınca flood yapmış bulunmaktasın ard arda2 mesaj atmışsın herhalde aklına geldikçe yazıyorsun!
__________________ |
| | |
| | #16 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer Alıntı:
Bay x ben bulguru falan alet etmedim aynı şeyleri söylüyoruz aslında ama ne demek istedigimi anlamak istemediniz ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! Konu Selinamm tarafından (16-04-2008 Saat 01:30 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #17 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer Arkadaslar kendi üretimimizi kendimiz fazlasıyla yapabiliriz..Büyük güçler var Türkiye'nin üstünde ve o güçler üretimi aza indirip kendi ülkelerini zengilleştirmek icin habire bize bişeyler satıyorlar..Bu derin mevzuyu bende bilmiyordum coğrafya öğretmenimizle konustuk ondan sonra öğrendim..:s |
| | |
| | #18 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer Alıntı:
Moda diye convers midir ne halttır omu giyersen İşin gücün yok amerikan zübbelerine benzemeye kalkarsan onlar daha cok kısalar bizden cooooooooook | |
| | |
| | #19 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer Ben amerikancılığa karşıyken nasıl olurda o bahsettiklerini kullanırım ki?Ben emparyalizme, amerikancılığa,şeriata karşıyım!! |
| | |
| | #20 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer Alıntı:
Gerçekten Amerikalıcılıga karşıysan amenna ve sadekana ama şu bir gerçek amerikacılıgın karşısındaki tek güç şeriatcılıktır.Ama siz bu şeriatı farklı anımsadıgınız için olay farklı sizin bildiginiz şeriatcılıgı ben de istemem çünkü bu saptırmadır.Ama gerçek şeriatcılık o zaman................................Anti amerika Lütven avmerikalaşmayalım. | |
| | |
| | |