FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Selinamm ´isimli üyeden Alıntı biraz bulgur yesek .. sanki bu sözü tiye alır gibiyiz ewet bulgur yesek ne olacak ki onu bulamayan o kadar fakir varki .. Helal sana ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-04-2008, 11:19 PM   #11
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Cevap: Biraz bulgur yersek fiyatlar düşer

Alıntı:
Selinamm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biraz bulgur yesek .. sanki bu sözü tiye alır gibiyiz ewet bulgur yesek ne olacak ki onu bulamayan o kadar fakir varki ..
Helal sana Selinamm bulguru bile bu işe alet ettin burdaki tartıştığımız konu mecazi anlamda gıda fiyatlarındaki artıştı!Senin lanse etmek istediğin veya anladığın kadarıyla bu gidişle Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan'da olacaz merak etme!

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 15-04-2008, 11:21 PM   #12
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
Yeme atmaca al 2 klio pirinç aaaaaaaaaa :)))))))))))

tamam ya süpermeydan arkadaşlarım kızıyorsa yarın bulgur aliyim bari
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 15-04-2008, 11:21 PM   #13
Super Aktif

Selinamm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

Bay x bende olaya başka bir perspektiften bakmaya çalıştım bunu bu kadar sorun yapacak ne var dı anlamadım ..

Konu Selinamm tarafından (15-04-2008 Saat 11:53 PM ) değiştirilmiştir..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 15-04-2008, 11:22 PM   #14
Super Aktif

SUPERMEYDAN

Selinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyorSelinamm çok gurur duyuyor

tamam benim kapasitem yok bay x siz buyrun konuşu la havle velaaa
Alt 15-04-2008, 11:26 PM   #15
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

Alıntı:
tamam benim kapasitem yok bay x siz buyrun konuşu la havle velaaa
Kendin pişir kendin ye hesabı hem konuşuyor hemde kızıyorsun kullandığın hitap yanlış belirtmek isterim ayrıca forum kurallarınca flood yapmış bulunmaktasın ard arda2 mesaj atmışsın herhalde aklına geldikçe yazıyorsun!

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 12:20 AM   #16
Super Aktif

SUPERMEYDAN

Alıntı:
Bay X´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Helal sana Selinamm bulguru bile bu işe alet ettin burdaki tartıştığımız konu mecazi anlamda gıda fiyatlarındaki artıştı!Senin lanse etmek istediğin veya anladığın kadarıyla bu gidişle Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan'da olacaz merak etme!

Bay x ben bulguru falan alet etmedim aynı şeyleri söylüyoruz aslında ama ne demek istedigimi anlamak istemediniz ..

Konu Selinamm tarafından (16-04-2008 Saat 01:30 AM ) değiştirilmiştir..
Selinamm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 02:33 PM   #17
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Arkadaslar kendi üretimimizi kendimiz fazlasıyla yapabiliriz..Büyük güçler var Türkiye'nin üstünde ve o güçler üretimi aza indirip kendi ülkelerini zengilleştirmek icin habire bize bişeyler satıyorlar..Bu derin mevzuyu bende bilmiyordum coğrafya öğretmenimizle konustuk ondan sonra öğrendim..:s
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 02:41 PM   #18
Yeni Uye

samedi765 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

samedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taş

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar kendi üretimimizi kendimiz fazlasıyla yapabiliriz..Büyük güçler var Türkiye'nin üstünde ve o güçler üretimi aza indirip kendi ülkelerini zengilleştirmek icin habire bize bişeyler satıyorlar..Bu derin mevzuyu bende bilmiyordum coğrafya öğretmenimizle konustuk ondan sonra öğrendim..:s
Zannımca olayları yavaş yavaş anlamaya başlıyorsun.Tabi Bu söylecegim sözleri üstüne alınma.Sen gidip Türk kahvesi yerine nescafe içersen
Moda diye convers midir ne halttır omu giyersen
İşin gücün yok amerikan zübbelerine benzemeye kalkarsan
onlar daha cok kısalar bizden cooooooooook
samedi765 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 02:43 PM   #19
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

Ben amerikancılığa karşıyken nasıl olurda o bahsettiklerini kullanırım ki?Ben emparyalizme, amerikancılığa,şeriata karşıyım!!
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 16-04-2008, 02:47 PM   #20
Yeni Uye

samedi765 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SUPERMEYDAN

samedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taşsamedi765 kıymetli bir taş

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben amerikancılığa karşıyken nasıl olurda o bahsettiklerini kullanırım ki?Ben emparyalizme, amerikancılığa,şeriata karşıyım!!

Gerçekten Amerikalıcılıga karşıysan amenna ve sadekana ama şu bir gerçek amerikacılıgın karşısındaki tek güç şeriatcılıktır.Ama siz bu şeriatı farklı anımsadıgınız için olay farklı sizin bildiginiz şeriatcılıgı ben de istemem çünkü bu saptırmadır.Ama gerçek şeriatcılık o zaman................................Anti amerika

Lütven avmerikalaşmayalım.
samedi765 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:44 AM .