![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Ormana TOKİ girdi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Adana'daki toplu konutları, TBMM gündemine taşındı. Yüreğir ilçesi Boynuyoğun Köyü'nde inşa edilip vatandaşa satılan 1200 konutun orman kadastrosu içinde kalan arazide yapıldığını belirten CHP Adana Milletvekili ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ormana TOKİ girdi Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Adana'daki toplu konutları, TBMM gündemine taşındı. Yüreğir ilçesi Boynuyoğun Köyü'nde inşa edilip vatandaşa satılan 1200 konutun orman kadastrosu içinde kalan arazide yapıldığını belirten CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi. 6831 Sayılı Orman Kanunu'nun 17'nci maddesine göre orman alanlarında her çeşit bina ve tesis yapılması, tarla açılması ve yerleşilmesinin yasak olduğunu hatırlatan Seyhan, "Orman alanına yapılan 1200 konutun belediye tarafından projesi onaylanmış mıdır? İmar ve iskân ruhsatları verilmiş midir? TOKİ'nin orman alanına inşaat yaparken yaptığı araştırma var mıdır? Bu yatırımı neye göre yapmıştır? TOKİ hakkında açılmış soruşturma var mıdır?" diye sordu. DHA
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ormana TOKİ girdi YAZIK NE DENİR BİLMİYORUM (ALLAHA)a BIRAKIYORUM HABER İÇİN ÇOK TŞK. LER. DOĞRU BİR TANEDİR...... |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 40 Rep: 3970 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ormana TOKİ girdi oo siz daha durun milliyetçi dediğimiz bir başkanımız var kendileri istanbulda yaşar adam gelmiş adanadan arsaları yok pahasına almış sonrada çıkmış vatan gitti....herşeye zam olurmu diyen bir zatı muhterem ....adı milliyetçi gözü aç....bir adanalı olarak öğrendiklerim bu e şimdi elimde belge olmadığı için isim yok.artık siz tahmin edin |
| | |
| | #4 | |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ormana TOKİ girdi Alıntı:
Bunda şaşılacak bir şey yok ki! Memleketin satmadıkları yeri kalmadı. Heryer bitti şimdi ormanlık alanları talan ediyorlar.O güzelim doğayı mahvediyorlar. Eğer bir işin arkasında yanlışda olsa, Akp varsa o iş mübahdır. Mesela aynı şeyi başka itidar partisi yapmış olsa bu ülkede kızılca kıyamet kopardı. Ama şimdi iktidarda Akp var ve onlar ne yaparsa caizdir öyle değil mi? ![]() | |
| | |
| | |