![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hz. Muhammed'in doğum yıl dönümü dolayısıyla başlatılan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde türbanlı minikler dikkat çekti. Hollanda'nIn başkenti Amsterdam'daki ünlü Arena Stadı'nda dün bambaşka bir atmosfer vardı. Eyüp Sultan, Fatih, Hacı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 339 Rep: 33581 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Hz. Muhammed'in doğum yıl dönümü dolayısıyla başlatılan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde türbanlı minikler dikkat çekti. Hollanda'nIn başkenti Amsterdam'daki ünlü Arena Stadı'nda dün bambaşka bir atmosfer vardı. Eyüp Sultan, Fatih, Hacı Bayram, Kuba ve Emir Sultan camilerinin ortaklaşa düzenlediği Kutlu Doğum Haftası progr***** 3 bin kişi katıldı. Önce Kur'an-ı Kerim ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Hz. Muhammed'in yaşamı anlatıldı. Kutlamada türbanlı minikler de ilahiler ve şiirler okudu. İstanbul'da Mustafaz-Der'in dün yapmayı planladığı Kutlu Doğum etkinliğine Valilik izin vermedi. Derneğin geçen yıl Şanlıurfa'da düzenlediği gecede türbanlı küçük kızların sahneye çıkarılması tepki çekmiş, Genelkurmay bildirisinde bile konu edilmişti ![]() kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf ben bu fotoğrafı seviyorum
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Kendi istekleri dışında ve henüz seçme şansları olmadan; çocuklarını kapatan anne-babalara dair acı tablo örneği.. İşte bu antilaiklik örneği..Dayatmacılık.... Bir tercih yapılacaksa bu gençlerin belli bir yaşa geldikten sonra kendi rızaları ile yapacakları tercih olmalıdır..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! Konu k.mutluluk tarafından (15-04-2008 Saat 05:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Alıntı:
seninde hiç bir şeye tahammülün yok be k mutluluk aynı şirinler köyündeki her şeyden nefret eden şirin varya onun gibi sin ![]() kendine bile tahammülün yok diycem hakaret sayarsın şimdi onun için demiyorum iyi forumlar
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 2115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Bu fotoğrafa bakınca aklıma nedense İran geldi. Bence bu resim zaten genelkurmay kızsın diye çekilmiştir. Hani maksat askerle halkın arasına soğukluk sokmak değil mi? Geçen hangi gazetede olduğunu unuttum komutan yaşlı kadının başını açtırdı diye bir haber çıkmıştı. Haberin geneline baktım ve tüm resimleri inceledim. Meğerse komutan yaşlı bir teyzeye eğilip hatır sormuş. Dediğim gibi maksat askerle halkın arasına kin ve nefret tohumları ekip, halkı askere düşman etmek. İstedikleri kadar uğraşşınlar halkın en güvendiği kurumlar sıralamasında TSK birinci geliyor. Neden acaba böyle bir düşünmek lazım. Konu İNCİ tarafından (15-04-2008 Saat 09:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 | |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 54 Rep: 5326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf elde malzeme kalmadı nede olsa.......sağ-sol......kürt-türk..........alevi-sünni şimdi ülkenin en sağlam temelinde sıra pişir pişir sür ortaya ya tutarsa |
| | |
| | #8 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 71 ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Alıntı:
beynimdekilerin başka ağızlardan yazılmış olması nedeni ile söylenesi pek fazla birşey olduğunu düşünmüyor arkadaşa katılıyorum ... | |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 66 Rep: 6419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Dinleri afyon olarak kabul eden zihniyetin bu çocukların kapanmasından rahatsız olmasını çok doğal kabul ediyorum. İslam dinini kabul eden ailelerin, çocuklarını da İslami terbiye içerinde yetiştirmesini aynı şekilde çok doğal kabul ediyorum.
__________________ Atalarının Dindarlığı İle Kurtulacağını Sananlar Babalarının Yemesi İle Doyacağını Zannedenler Gibidir. |
| | |
| | #10 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 391 Rep: 38846 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Alıntı:
Aynen katılıyorum...İslami terbiye ile yetiştirmek,cocuğa yapılabilecek en büyük iyiliktir.
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
| | |