![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: hakan2034 ´isimli üyeden Alıntı [size="2"]Dinleri afyon olarak kabul eden zihniyetin bu çocukların kapanmasından rahatsız olmasını çok doğal kabul ediyorum. İslam dinini kabul eden ailelerin, çocuklarını da İslami terbiye içerinde ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf o dayatmacı büyüyen ailelerdeki cocukların arkadaslarına nasıl özendiklerini ben kendi cevremden görüyorum..Ailelerinin yanında basını kapatıp arkadaslarıyla bulusmaya giderken dinleri afyon olarak kabul eden zihniyete sahip ailelerin cocukların daha dekolte giydiklerine coook sahit oldum ;) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Alıntı:
Yayadan cıkmış ok gibi Sözler bazen hazine bazen dermansız dert tipi Geçmişligimden,bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından şikayetciyiz biz. Aklımın ipinin ucunda kalmış Timsahlar tireleri başaltsın Bir iki damla içti ersiz Üzülme kaderin pençesinde Bir dev namlı dersiz. | |
| | |
| | #13 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf sizler sürekli uyuyan o gözlerinizi bi açın da bakın etrafa bakında görün aymazlığı biz söleyince arsız oluyoruz ama sizler görmemeyi erdem den sayıyorsunuz nasıl iş anlamadım.. |
| | |
| | #14 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Alıntı:
İslamiyet akıl ve mantık dinidir.İslamiyette her ebeveynin çocukları üzerinde,çocukların da ebeveynleri üzerinde hak ve yükümlülükleri vardır.Anne-baba küçük yaşlardan itibaren çocuklarına dininin emir ve yasaklarını öğretmekle mükelleftir.Hadisi şerifte de belirtildiği üzere ''Her çocuk doğarken islam fıtratı üzerine doğar.Anne babaya düşen en asli vazife bu fıtratı muhafaza ettirmektir.İslam dini dayatmacı değildir.En büyük mesele bilinçli olabilmektir.
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER | |
| | |
| | #15 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf İslam dayatmacı değil ama aileler dayatmacı neden bu aileler okuma konusunda değilde din konusunda dayatmacı oluyorlar?Bir fikriniz var mı?Yoksa ilimle cocuklarının din yolundan sapacağını mı düsünüyorlar? Konu sheytan tarafından (16-04-2008 Saat 10:44 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #16 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: Konya
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 345 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Genelkurmayı Kızdıracak Fotoğraf Alıntı:
Gerçegi degil gerçegin ötesinide görürüz, Seher vakti herkez uyurken biz İçli içli aglamaktayız Bu sözler bana aiitdir Patenti benim | |
| | |
| | |