![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "yeni chp adayı" başlıklı konu görüntüleniyor, "CHP Genel Başkan Adayı Haluk Koç: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Adayı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Partilerinde Liderlik Uygulamasının Halkla Buluşmadığını, Kendisinin de Bunu Değiştirmek İçin Yola Çıktığını ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeni chp adayı CHP Genel Başkan Adayı Haluk Koç: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Adayı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, Partilerinde Liderlik Uygulamasının Halkla Buluşmadığını, Kendisinin de Bunu Değiştirmek İçin Yola Çıktığını Söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Adayı ve Samsun Milletvekili Haluk Koç, partilerinde liderlik uygulamasının halkla buluşmadığını, kendisinin de bunu değiştirmek için yola çıktığını söyledi. Malatya'ya gelerek genel kurul çalışmalarında bulunan ve CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret edeN Koç, burada bir basın toplantısı düzenledi. Haluk Koç, "Demokrasi dışında arayışlarda bulunanlar, demokrasi tıkandığı zaman düdük çalmaya, perde indirmeye hevesli olanlar, demokrasiyi koruma görevini hep beraber taşımak zorundayız. Eğer öyle bir süreç olursa, bunun bedelini hep demokratlar ödemiştir, bunun bedelini hep devrimciler ödemiştir, hep bağımsızlıkçılar ödemiştir. Bu bedeli ödeyenler 12 Mart'ta ödemişlerdir, bu bedeli ödeyenler 12 Eylül'ler de ödemişlerdir. Değerli arkadaşlarım; onun için CHP'yi güçlü kılmak zorundayız. Onun için CHP'yi seçenek yapmak zorundayız. Onun için CHP'yi 'Ben muhalefet görevinden bıktım, ben iktidar istiyorum' diye iddialı bir programla, bir karşı koyuş partisi haline getirmek zorundayız. Bir heyecan yaratmak zorundayız. Bir umut koymak zorundayız. Bir ışık yakmak zorundayız" diye konuştu. zorundayız ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | |