FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

Barış gelini öldürüldü!

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Barış gelini öldürüldü!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: İNCİ ´isimli üyeden Alıntı Arkadaşlar benim için sorun yok neden konuyu uzattığınızı anlamıyorum. İki konu da aynı forumda birleşti ve böyle güzel oldu. İçerik farklı ama konu aynı olsun ..."

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-04-2008, 10:02 PM   #11
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 2
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor
Cevap: Dünya barışı için geldi Ölüsü çıktı

Alıntı:
İNCİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar benim için sorun yok neden konuyu uzattığınızı anlamıyorum.
İki konu da aynı forumda birleşti ve böyle güzel oldu.
İçerik farklı ama konu aynı olsun benim için farketmez.
Arkadaşım kimsenin konuyu uzattığı yok şöyle bir arkana yaslan ve düşün sonra bu sayfayı baştan aşağı bir daha oku yazdıklarınla çelişen bir tavrın var ve kendini küçük düşürüyorsun maksadın anasayfada popüler olmakmı o halde konuyu kilitliyorum bu konu hakkında başka yorum yapılmaması daha iyi son imzayıda ben atmış olayım herkes okusun bu trajedik vakayı?
(Bu yazıyı okuyan herkes kimin konuyu uzattığını gayet iyi idrak edecektir fakat bu arkadaşımız tartışma konusu yaptığı bu haberin sarı renkle altını çizdiğim kelimeleri bile kendisiyle çelişmekte ve bize akıl teorisi yapmaktan geri kalmıyor..)bu arkadaşımızın yazmış olduğu diğer mesajına ait cümleleri aşağıya not aldım bir okuyun bu ne yaman çelişki Böyle?

Alıntı:
Sonuçta iki konu aynı değil mi? Farklı bir haber olsaydı anlardım ama haber aynı haber. Merak etmeyin çok dikkatliyimdir ve iki metnide okudum.
Konu Kilitlenmiştir..

Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ...

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:16 PM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0 RC8