![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Barış gelini öldürüldü!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: İNCİ ´isimli üyeden Alıntı Arkadaşlar benim için sorun yok neden konuyu uzattığınızı anlamıyorum. İki konu da aynı forumda birleşti ve böyle güzel oldu. İçerik farklı ama konu aynı olsun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Dünya barışı için geldi Ölüsü çıktı Alıntı:
(Bu yazıyı okuyan herkes kimin konuyu uzattığını gayet iyi idrak edecektir fakat bu arkadaşımız tartışma konusu yaptığı bu haberin sarı renkle altını çizdiğim kelimeleri bile kendisiyle çelişmekte ve bize akıl teorisi yapmaktan geri kalmıyor..)bu arkadaşımızın yazmış olduğu diğer mesajına ait cümleleri aşağıya not aldım bir okuyun bu ne yaman çelişki Böyle? Alıntı:
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | ||
| |
| Sponsored Links |
| | |