![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Parti kapatma davası AKP'ye desteği düşürdü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Halka göre gerginliğin sorumlusu AKP ve CHP İSTANBUL - AKP'ye açılan kapatma davasının 'Avrupa Birliği'ne desteği artırdığını' ortaya çıkaran A&G şirketinin Kanal D Haber için yaptığı anketin ikinci bölümünde de ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 499 Rep: 48958 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Halka göre gerginliğin sorumlusu AKP ve CHP İSTANBUL - AKP'ye açılan kapatma davasının 'Avrupa Birliği'ne desteği artırdığını' ortaya çıkaran A&G şirketinin Kanal D Haber için yaptığı anketin ikinci bölümünde de ilginç sonuçlar çıktı. Ankete göre, AKP'nin oyu düştü. Diğer bir sonuca göre halk 'gerginlik'ten AKP ve CHP'yi sorumlu tutuyor. A&G Araştırma şirketi tarafından 5-6 Nisan tarihleri arasında yapılan araştırma, 26 il, 68 ilçede 1453 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapıldı. Kanal D Haber'in ilk bölümünü önceki akşam verdiği anketin ikinci bölümündeki bazı sonuçlar şöyle: # 'Gerilimin sebebi kim' sorusuna yüzde 41.7'si AKP, yüzde 35.2'si CHP yanıtını verdi. Yüzde 20.6'sı 'türbana serbestlik verilmesi' derken, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olması diyenlerin oranı yüzde 6.1 oldu. # 'Parti kapatmayı zorlaştıran Anayasa değişikliği yapılmasını' yüzde 43.5'i doğru bulurken, yüzde 48.8'i 'yapılmamalı' dedi. # 'Parti kapatmayla ilgili' referandum olursa, yüzde 42.3'ü destekleyeceğini, yüzde 36.5'i karşı çıkacağını söyledi. # 'Bugün seçim olsa, oy kime' sorusunun yanıtı ocak ayıyla birlikte kararsızlar da dağıtılarak verildi. Ocak'ta AKP'nin oy oranı yüzde 54.2 iken, bu oran yüzde 44.6'ya düştü. # 'AKP kapatılırsa ve Erdoğan'a yasak gelirse oy kime' sorusuna yüzde 31.5 AKP yerine kurulacak parti,yüzde 14.3 CHP, yüzde 11.2 MHP cevabı verdi. kaynak
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Parti kapatma davası AKP'ye desteği düşürdü Keşke oy verecek vatandaşlar bu tarz destekler yerine en iyi yapana oy verseler veya en iyiyi yapacağına inananlara. Ben de çok üzülüyorum bu kapatma davası dolayısı ile ve inanıyorum ki Türkiye'de şu an basında abartıldığı gibi bir gelirim kesinlikle yok. Artık insanlar daha akıllı,mantıklı ve daha hoşgörülüler. Herkes artık birbirini daha fazla dinliyor (liderler hariç). Zaten bakın göreceksiniz liderler kaybedecek en yakın zamanda.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |