![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Recep Tayyip, Bilal ve Emine" başlıklı konu görüntüleniyor, "İnşaat işçisi üçüzlerine bu isimleri koydu. Şimdi 3 çocuk öneren Başbakan'dan yardım bekliyor Gaziantep'te inşaat işçisi 26 yaşındaki Cuma Basınç ile eşi 22 yaşındaki Elif Basınç'ın ikisi erkek, üçüz bebekleri ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 444 Rep: 43476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Recep Tayyip, Bilal ve Emine İnşaat işçisi üçüzlerine bu isimleri koydu. Şimdi 3 çocuk öneren Başbakan'dan yardım bekliyor Gaziantep'te inşaat işçisi 26 yaşındaki Cuma Basınç ile eşi 22 yaşındaki Elif Basınç'ın ikisi erkek, üçüz bebekleri dünyaya geldi. Üçüzlerine Recep Tayyip, Bilal, Emine adını veren Basınç Ailesi, ailelere 3 çocuk öneren Başbakan'dan yardım bekliyor. Nurdağı İlçesi'nde oturan Cuma Basınç ile evlenen Elif Basınç, hamilelik döneminde kontrole gidince doktorlar ikiz bebekleri olacağını söyledi. Ancak genç kadın dün Gaziantep 75. Yıl Kadın Doğum Hastanesi'nde ikisi erkek, üçüz bebek dünyaya getirdi. Solunum yetmezliği olduğu belirlenen bebeklerden ikisi aynı, diğeri başka bir kuvöze kondu. İki bebeklerine nasıl bakacaklarını düşünürken üçüzle şoke olan Cuma ve Elif Basınç çifti, çaresiz kaldıklarını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, `Üç çocuk yapın' çağrısını hatırlatan baba Cuma Basınç, "Üç çocuğumuz oldu. Peki şimdi bunlara nasıl bakacağız? Çocuklarıma destek için Recep Tayyip, Bilal ve Emine adlarını verdim. Ailelere sık sık `3 çocuk yapın' diye öneren Başbakan'dan destek göremezsem çocuklarımı ya burada bırakacağım, ya da yuvaya teslim edeceğim. Çünkü, devlet benden daha iyi bakar. Benim kazandığım zaten eşimle beni bile zor geçindiriyor. Çocukların bez, mama gibi masraflarını karşılayacak gücüm yok" dedi. Yeşil Kart ile tedaviye alınan bebeklerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken anne Elif Basınç da tedavileri için yardım istedi. VATAN
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Recep Tayyip, Bilal ve Emine onlarada bir yadım bulur sanırım gerçi yeşil kart vermekte bir yardım sayılır ama yeterli değil bence üç cocuklu herkese 1500 ytl maaş kanunu çıksın |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Recep Tayyip, Bilal ve Emine adamın sucu yok olay kazyla olmus 50x3= 150 ytl emzırme parası almaya hak kazandı artık bozdurup bozdurup harcar |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Recep Tayyip, Bilal ve Emine Tayyip Erdoğan bu lafı söylediğine pişman olacak gibi görünüyor.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 52 ![]() | Cevap: Recep Tayyip, Bilal ve Emine Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |