![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "Devlet gözetiminde 8 ay boyunca tecavüz!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yetiştirme yurdunda kalan 16 yaşındaki kıza aralarında gazetecilerin, askerin ve siyasetçi yakınlarının olduğu 10 kişi 8 ay boyunca tecavüz etti. Kars’ta yurtta kalan bir kıza, aralarında askerlerin de bulunduğu 10 ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 444 Rep: 43476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yetiştirme yurdunda kalan 16 yaşındaki kıza aralarında gazetecilerin, askerin ve siyasetçi yakınlarının olduğu 10 kişi 8 ay boyunca tecavüz etti. Kars’ta yurtta kalan bir kıza, aralarında askerlerin de bulunduğu 10 kişi 8 ay boyunca tecavüz etti. 8 kişi tutuklandı, 2 kişi ise aranıyor Kars, yetiştirme yurdunda kalan lise öğrencisi 16 yaşındaki kıza tecavüz olayıyla çalkalanıyor. Trabzon Vakfıkebir’den koruma amaçlı olarak gönderildiği Kars’ta bir yetiştirme yurduna yerleştirilen N.K.’ye, aralarında siyasetçi yakınları, gazeteci ve askerlerin de bulunduğu 10 kişi 8 ay boyunca tecavüz etti. Tecavüzü kameraya çeken bir gazetecinin de aralarında bulunduğu zanlılardan 8’i tutuklandı. Öğretmenlerine anlattı 2007 yılının ağustos ayında başlayan tecavüzler 2 Nisan 2008 tarihinde N.K.’nin arkadaşıyla buluşmaya gittiği sırada zorla bir otomobile bindirilerek götürülmek istenmesiyle ortaya çıktı. Yaşadığı olaylara dayanamayan N.K., otomobilden atlayıp kaçarak yurda döndükten sonra başından geçenleri öğretmenlerine anlattı. Öğretmenler de durumu polise bildirdi. Kaldığı Halime-Arslan Yıldız Kız Yurdu’ndan alınıp Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülen N.K. başından geçenleri anlattı. HABERİN DEVAMI...
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet gözetiminde 8 ay boyunca tecavüz! yazıklar olsun umarımki hak etdikleri cezayı en kısa zamanda alırlar onlara söyliycek kelime bulamıyorum yazıklar olsun |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Cinsiyet: Rep Gücü: 123 Rep: 12282 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet gözetiminde 8 ay boyunca tecavüz! Gizli kapaklı bu tür işler yapılıyor malesef,ama ne önlem alınıyor nede ilgileniliyor gibi geliyor bana o kadar çok sorun varki biz nelerle uğraşıyorz..gerçekten yazık çok yazık. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet gözetiminde 8 ay boyunca tecavüz! Birkez daha erkeklerin, ciddi eğitim eksikliğinin ve kadına karşı yanlış terbiye edildiğinin bir kanıtı. Bu haberleri daha çooook okuyacaz malesef. |
| | |
| | #7 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 211 Rep: 21087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
niye erkekler diyerek genelleme yapıosun 3 yada 5 tane cinsi bozuk tecavüzcü yüzünden bizdemi suçlu olduk ne egitim eksikligi var nede terbiye her toplumda oldugu gibi bizim toplumuzdada tecavüzcüler mevcud kadınların yaptıkları hatalarıda türkiyedeki kadınlara mal delim öyleyse ![]() önemsenmeyek kadar küçük bi kitlenin yaptıklarını erkek ve kadınlar diyerek bizlere mal etmek dogru deil tecavüzcüler cezalarını nası olsa cekeler önlemeye nekadr çalıssalarda bu tip olayları,her dönemde oldu bu dönemdede var,bundan sonrada olucaktır bi insanın vijdanı körelmis insanlıktan çıkmıssa (sütü bozuksa) ona yapcak bisi yoktur saygılarımla | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet gözetiminde 8 ay boyunca tecavüz! Önemsenmeyecek kadar az mı ? Siz Türkiye'de bütün kadınların tacize uğradıklarını biliyor musunuz ? Genelleme yapıyorum. Bütün bayanlar erkekler tarafından tacize uğruyor. Erkek çocukları yanlış yetiştiriyoruz efendim. Saygılar. |
| | |
| | #9 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 211 Rep: 21087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
siz hangi ülkeden bahsediyosunuz hindistandaki guru kabilesinden söz ediyosanız dedikleriniz dogrudur yok eger türkiyeden söz ediyosanız, kendi cinsinizi bu kadar kötüleme sebebinizi anlayabilmis deilim kendim ve cevrem adına konusuyorum izmir gibi milyonluk bi sehirde yasıorum, sık sık gezip dolasmama karsın aylardır bi tek taciz olayına rastlamış deilim, her erkek taciz ediyoda nedemek ![]() ben kimseye taciz etmiyorum etmemde, benim gibi milyonlarca erkekte etmez 2008 yılındayız efenim, ve müslüman bi ülkede yasıyoruz sizin o dedikleriniz ancak 2500 lü yıllarda olur, ama özgürlesme denilen yalan sistem bu kadar hızla yayılırsa ilerki yıllarda durum dahada olumsuzlasıp sizin dediginiz sekli bi ihtimal alabilir erkekleri küçük düsürüp küçükmsemeyin ben erkek olmaktan gayet memnunum, ancak sizde aynısını göremiyorum erkek çocukları gayet güzel yetistirilio ve tüm bayanlarda tacize ugramıo sanal alemde fazla dolasmayın, tespitleri genellemeleri bile yanlıs yorumlar olmussunuz... | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 14 Rep: 1308 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Devlet gözetiminde 8 ay boyunca tecavüz! Evet haklısınız. Herşey güllük gülistanlık. Hatta bu ülkede her üç kadından biri şiddet falan da görmüyor. Hepsi yalan değil mi ? Ben bütün haksızlıkların karşısındayım. Erkek olmam memleketteki penis diktatörlüğünü faşizmini görememe engel değil. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |