FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek" başlıklı konu görüntüleniyor, "RADİKAL - ANKARA- Kapatılan Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan hakkındaki ev hapsine Saadet Partisi'nden(SP)  tepki geldi. SP Genel Başkanı Recai Kutan, "Erbakan ömrünü ülkesine ve insanlığa adamış bir devlet adamıdır. Ona ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2008, 07:59 AM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek

RADİKAL - ANKARA- Kapatılan Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan hakkındaki ev hapsine Saadet Partisi'nden(SP)  tepki geldi. SP Genel Başkanı Recai Kutan, "Erbakan ömrünü ülkesine ve insanlığa adamış bir devlet adamıdır. Ona reva görülen muameleyi ve bu muamele karşısında sessiz kalanları tarih yargılayacaktır" dedi.
Kutan, partisinin Mahalli İdareler Hamle Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, hakkında kapatma davası açılan AKP'ye destek vererek, 'demokrasiye sahip çıkalım' çağrısı yaptı. Kutan, 'Oyum, çobanın oyuyla bir olmamalı' diyen manken Aysun Kayacı'yı 'Bu zihniyetin arzuladığı seçkinci demokrasiden vazgeçilmesi gerekir' diyerek eleştirdi.

kaynak

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 06-04-2008, 08:42 AM   #2
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek

""Erbakan ömrünü ülkesine ve insanlığa adamış bir devlet adamıdır. Ona reva görülen muameleyi ve bu muamele karşısında sessiz kalanları tarih yargılayacaktır" dedi.""

Tam bir komedi fırtınası esiyor......Ve ben gülüyorum,gülüyorum....Gülüyoruz....Yargıla beni tarih......
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-04-2008, 01:40 PM   #3
Uye

atmaca34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

insanlar bazen haksızlığa uğredıklarını düşündüğünde ve karşısındakilerin fikirlerini bildiğinde söyledikleri kelimedir çünki her insanın tarihte gelecek nesillerden bir beklentisi vardır

gelecek nesiller daha objektif görüşlü olacağı düşünülmüştür

örneğin adnan mendres tarih sizden hesap soracak demiştir ve tarih sormuştur.
veya iskilipli atıf hoca tarih sizden hesap soracak demiştir ve tarih sormuştur
birde mahkemede kendini savunmaya çalışan birinin şu sözleride
Alıntı:
Hakli olarak belirtiyorum; iddia makamini muhatap olarak almiyorum ve mahkemeyi bagimsiz yargi organi olarak kabul etmiyorum. Karanlik günler yasadigimiz Erim iktidari döneminde sözlerimizin halktan gizlenecegini biliyorum. Fakat, hürriyetlerimizin alindigi bu ortamda, konusma firsati bulmak dahi önemlidir. Cezamizin baska organlar tarafindan verilecegini de çok iyi biliyorum.

Cumhuriyet tarihinde ilk defa 20 genç idam talebiyle yargilaniyor.

... Erim iktidari 3 aylik politikasi ile; sanayiciler ve büyük tüccarlar hariç, Türkiye halkini; açligin ve sefaletin esigine getirmistir. Bu tehlikeli uygulamayi örtbas etmek için 20 genci topun agzina sürmek yetmeyecektir!

Tarih, asil suçlulari affetmeyecektir!

Asil suçlular kurtulsa dahi onlari koruyanlar tarih önünde er geç hesap vereceklerdir.

Bu mahkemenin sonucu adli bir skandal olabilir. Fakat, mahkemenin sonucu ne olursa olsun dediklerimiz gerçeklesecektir!

tabi bazen öyle insanlar çıkarki kendilerine de karşılarındakilerede tahammülü olmaz ve şöyle seslenir YARGILA BENİ EY TARİH

bu sözler karşısında inanıyorumki yukarıda söz edilen
adnan menderes.
iskilipli atıf hoca
deniz gezmiş

ve adı unutulan bir çok kişi yargıla beni ey tarih diyenleri yargılayacaktır

aslında yukarıda adı geçenler ben çok gülüyorum yargıla beni ey tarih diyen nesillerin geleceğini bilselerdi son sözleri şöyle olurdu sanıyorum
bir fıkrayla anlatiyim.

temeli bir suçtan dolayı idam edeceklerken son sözün nedir diye sorarlar
tem de : ha bu idam bana bir ders olsun bir daha böyle hata yapmamayım der

ve insanlar bu gün temelin son sözlerine gülerler

bende son söz olarak yargıla beni ey tarih demiyor ve o insanlara saygı duyuyorum.

çünki ben o insanların geleceğini tahmin etdikleri her konuya objektif bakan bir nesilim
ve bunula da gurur duyuyorum
Alt 06-04-2008, 01:43 PM   #4
SUPER MODERATOR

orkuorkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
going means,going far. Going far means Returning

orkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyororkuorkun çok gurur duyuyor

ben siyaseti sevmem politikayi da sadece bir vatandas olarak hakkimi elimden almalarina kizarim' bu iktidar partisi basta olsa bile tepkim yanlis sistemedir. o kadar yapilacak cok sey varken hizmet siralamalarini yanlis yaparlar nedense. cikarlarini korurlar her insan gibi

yesinler yemesinler demiyoruz ama cok yemesinler. avrupa topluluguna girince milletvekillerinin harcadigi hesaplar da faturayla istenir. nereden buldun derler adama.yurtdisina geziyi can sikintisina yapamazlar. inanmazlar adami kontrol ederler.kendi cebinden zorla odetirler
simdi biz mi avrupa topluluguna girmek istemiyoruz (parasiz halk) yoksa yuksekteki kesim mi

Bulgarlar avrupa topluluguna girdi, milletvekilleri cebine soktu parayi AB parayi ne yaptin dedi, cebinden zorla cikardilar soktuklari gibi, bazilari harcamis geri satti malvarliklarini.zarar ettiler , enspektorler mufettisler geldi, akrabalarina tapulu yer aldiranlar mi istemezssin her cebe sokulan paralar geri verildi . bir kismini istifa ettirdiler

avrupa birligi kimin isine yaramaz simdi siz dusunun, parasiz vatandasa mi yoksa baskalarina mi , onun icin pistir, siyonisttir,kapitalisttir'hristiyan toplulugudur.turkun turkten baska dostu yoktur. onlarin normlarini alirsak benzin ucuzlayacak,ekmek ucuzlayacak'devlet her ferdine is bulmak zorunlulugu yukumlulunde bulunacak'is bulamazssa gercekten issizlik maasi odeyecek. once halkina deger vereceksin diyorlar.
herkese ucretsiz saglik sigortasi hizmeti vericek.

erbakan in en takdir ettigim sahsiyeti, bugune kadar gelen politikacilarin icinde Turkiyede pancar motor adi altinda bir makine yapmistir Turk sanayisine kazandirmistir. belki taklit belkide kendi tasarimi ama olsun bir basbakan Birseyler kesfetmis imal etmistir.
yerli fabrikalar acmistir.

Bugun bircok Turk gemisindeki can kurtarma filikasi*kayik*botu ve koylerdeki su pompalarinda Pancar motor halen calismaktadir Pancar motor deriz hem guleriz hemde calistiririz sesi aynen soyle Pat pat pat diye calsir .
keske butun basbakanlar bisey icat edip turk ekonomisine kazandirsa, ama malesef zaman degismis bu firma zamanla uretimini durdurmustur.
orkuorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-04-2008, 01:51 PM   #5
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor

Alıntı:
atmaca34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
insanlar bazen haksızlığa uğredıklarını düşündüğünde ve karşısındakilerin fikirlerini bildiğinde söyledikleri kelimedir çünki her insanın tarihte gelecek nesillerden bir beklentisi vardır

gelecek nesiller daha objektif görüşlü olacağı düşünülmüştür

örneğin adnan mendres tarih sizden hesap soracak demiştir ve tarih sormuştur.
veya iskilipli atıf hoca tarih sizden hesap soracak demiştir ve tarih sormuştur
birde mahkemede kendini savunmaya çalışan birinin şu sözleride

tabi bazen öyle insanlar çıkarki kendilerine de karşılarındakilerede tahammülü olmaz ve şöyle seslenir YARGILA BENİ EY TARİH

bu sözler karşısında inanıyorumki yukarıda söz edilen
adnan menderes.
iskilipli atıf hoca
deniz gezmiş

ve adı unutulan bir çok kişi yargıla beni ey tarih diyenleri yargılayacaktır

aslında yukarıda adı geçenler ben çok gülüyorum yargıla beni ey tarih diyen nesillerin geleceğini bilselerdi son sözleri şöyle olurdu sanıyorum
bir fıkrayla anlatiyim.

temeli bir suçtan dolayı idam edeceklerken son sözün nedir diye sorarlar
tem de : ha bu idam bana bir ders olsun bir daha böyle hata yapmamayım der

ve insanlar bu gün temelin son sözlerine gülerler

bende son söz olarak yargıla beni ey tarih demiyor ve o insanlara saygı duyuyorum.

çünki ben o insanların geleceğini tahmin etdikleri her konuya objektif bakan bir nesilim
ve bunula da gurur duyuyorum

Sen bu aralar baya usturuplu yazılar yazıyorsun atmaca hayırdır? Kimden yardım alıyorsun bakalım....
atmaca cığım tarih eğer beni "erbakan"ın yediği trilyonlar için yargılayacaksa yargılasın hazırım....hiç dert değil...Bence bu işe şaklabanlık edenleri tarih değil yakın zaman yargılayacak merak etme sen....Objektif olmak ve sen sakın... güldürme beni....
Alt 06-04-2008, 02:11 PM   #6
Uye

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
....Objektif olmak ve sen sakın... güldürme beni....
ne oldu sinirlendiniz galiba güney ciğim bence bana bir özür borcun var ne dersin
bu sözünü bir hakaret olarak algılıyorum gerçi senin lisanında hakaretin derecesi ne bilmiyorum ama bu sözler benim lisanınmda hiçte hoş değil istersen bir düşünde benden özür dile hem bu şekilde süper meydan paylaşımcılarıda abjektif olup olmadığını öğrensinler ne dersin

bekliyorum forum kurallarıda bunu gerektiriyor sanıyorum

demokrasi yamaçlarında yetiş se bile demokratik düşünceye ulaşamayan insanların var olduğunu bilmek beni üzüyor
Alt 06-04-2008, 02:56 PM   #7
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
ne oldu sinirlendiniz galiba güney ciğim bence bana bir özür borcun var ne dersin
bu sözünü bir hakaret olarak algılıyorum gerçi senin lisanında hakaretin derecesi ne bilmiyorum ama bu sözler benim lisanınmda hiçte hoş değil istersen bir düşünde benden özür dile hem bu şekilde süper meydan paylaşımcılarıda abjektif olup olmadığını öğrensinler ne dersin

bekliyorum forum kurallarıda bunu gerektiriyor sanıyorum

demokrasi yamaçlarında yetiş se bile demokratik düşünceye ulaşamayan insanların var olduğunu bilmek beni üzüyor
sevgili atmaca;

"objektif"sözcüğünü bence bir araştır,anlamını öğren,sonra özür bekle...benim literatürümde çok sözcük vardır,kiminin hakaret kiminin ise iltifat kabul ettiği sözcük yogunluğum mevcuttur...Ben ce sen özür bekleme benden....ne için özür dileyeceğim anlamadım zaten....
Alt 06-04-2008, 03:41 PM   #8
Uye

Alıntı:
sevgili atmaca;

"objektif"sözcüğünü bence bir araştır,anlamını öğren,sonra özür bekle...benim literatürümde çok sözcük vardır,kiminin hakaret kiminin ise iltifat kabul ettiği sözcük yogunluğum mevcuttur...Ben ce sen özür bekleme benden....ne için özür dileyeceğim anlamadım zaten....

hani bazı insanlar vardır bir hakarete uğradıklarında yağmur yağdığını zannederler

veya insanlar kendilerine güldühünde onlarla beraber gülerler

onlar için bu tür olaylar hakaret sayılmaz sevgili güney seninde aynı düşüncede olduğu düşünmediğimden özür dilemeni bekledim ama demekki sende yağmur yağdığını düşünenlerden sin diyecem senin seviyene inmek istemediğimden demiyorum
istersen yazdıklarını
Alıntı:
....Objektif olmak ve sen sakın... güldürme beni....
bir kez daha oku da her lafı yağmur yağıyor sanma derim sevgili güney
Alt 06-04-2008, 03:55 PM   #9
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
hani bazı insanlar vardır bir hakarete uğradıklarında yağmur yağdığını zannederler

veya insanlar kendilerine güldühünde onlarla beraber gülerler

onlar için bu tür olaylar hakaret sayılmaz sevgili güney seninde aynı düşüncede olduğu düşünmediğimden özür dilemeni bekledim ama demekki sende yağmur yağdığını düşünenlerden sin diyecem senin seviyene inmek istemediğimden demiyorum
istersen yazdıklarını

bir kez daha oku da her lafı yağmur yağıyor sanma derim sevgili güney
Kuzum senin başka işin yokmu??

inanki seninle uğraşma niyetinde değilm hele o mod da hiç değilim...Hadi canım hadi başkalarına.....

Benimle bir derdin varsa ayrıca konu aç ,konuyu kirletme....sana abla tavsiyesi.....
Alt 06-04-2008, 04:28 PM   #10
Uye

Alıntı:
Kuzum senin başka işin yokmu??

inanki seninle uğraşma niyetinde değilm hele o mod da hiç değilim...Hadi canım hadi başkalarına.....

Benimle bir derdin varsa ayrıca konu aç ,konuyu kirletme....sana abla tavsiyesi.....

ha.ha.ha.benim kendimden küçüklerle ne derdim olurki sadece onları biraz daha bilinçlendirmekten başka
benden de sana bir ABİ tavsiyesi kelimeleri kirletme demiyimde
hadi kardeşim hadi sende başkalarına diim bari.

kardeşim

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:04 AM .