![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek" başlıklı konu görüntüleniyor, "RADİKAL - ANKARA- Kapatılan Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan hakkındaki ev hapsine Saadet Partisi'nden(SP) tepki geldi. SP Genel Başkanı Recai Kutan, "Erbakan ömrünü ülkesine ve insanlığa adamış bir devlet adamıdır. Ona ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | RADİKAL - ANKARA- Kapatılan Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan hakkındaki ev hapsine Saadet Partisi'nden(SP) tepki geldi. SP Genel Başkanı Recai Kutan, "Erbakan ömrünü ülkesine ve insanlığa adamış bir devlet adamıdır. Ona reva görülen muameleyi ve bu muamele karşısında sessiz kalanları tarih yargılayacaktır" dedi. Kutan, partisinin Mahalli İdareler Hamle Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, hakkında kapatma davası açılan AKP'ye destek vererek, 'demokrasiye sahip çıkalım' çağrısı yaptı. Kutan, 'Oyum, çobanın oyuyla bir olmamalı' diyen manken Aysun Kayacı'yı 'Bu zihniyetin arzuladığı seçkinci demokrasiden vazgeçilmesi gerekir' diyerek eleştirdi. kaynak
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek ""Erbakan ömrünü ülkesine ve insanlığa adamış bir devlet adamıdır. Ona reva görülen muameleyi ve bu muamele karşısında sessiz kalanları tarih yargılayacaktır" dedi."" Tam bir komedi fırtınası esiyor......Ve ben gülüyorum,gülüyorum....Gülüyoruz....Yargıla beni tarih...... |
| | |
| | #3 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek insanlar bazen haksızlığa uğredıklarını düşündüğünde ve karşısındakilerin fikirlerini bildiğinde söyledikleri kelimedir çünki her insanın tarihte gelecek nesillerden bir beklentisi vardır gelecek nesiller daha objektif görüşlü olacağı düşünülmüştür örneğin adnan mendres tarih sizden hesap soracak demiştir ve tarih sormuştur. veya iskilipli atıf hoca tarih sizden hesap soracak demiştir ve tarih sormuştur birde mahkemede kendini savunmaya çalışan birinin şu sözleride Alıntı:
tabi bazen öyle insanlar çıkarki kendilerine de karşılarındakilerede tahammülü olmaz ve şöyle seslenir YARGILA BENİ EY TARİH bu sözler karşısında inanıyorumki yukarıda söz edilen adnan menderes. iskilipli atıf hoca deniz gezmiş ve adı unutulan bir çok kişi yargıla beni ey tarih diyenleri yargılayacaktır aslında yukarıda adı geçenler ben çok gülüyorum yargıla beni ey tarih diyen nesillerin geleceğini bilselerdi son sözleri şöyle olurdu sanıyorum bir fıkrayla anlatiyim. temeli bir suçtan dolayı idam edeceklerken son sözün nedir diye sorarlar tem de : ha bu idam bana bir ders olsun bir daha böyle hata yapmamayım der ve insanlar bu gün temelin son sözlerine gülerler bende son söz olarak yargıla beni ey tarih demiyor ve o insanlara saygı duyuyorum. çünki ben o insanların geleceğini tahmin etdikleri her konuya objektif bakan bir nesilim ve bunula da gurur duyuyorum
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA
Cinsiyet: Rep Gücü: 186 Rep: 18302 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek ben siyaseti sevmem politikayi da sadece bir vatandas olarak hakkimi elimden almalarina kizarim' bu iktidar partisi basta olsa bile tepkim yanlis sistemedir. o kadar yapilacak cok sey varken hizmet siralamalarini yanlis yaparlar nedense. cikarlarini korurlar her insan gibi yesinler yemesinler demiyoruz ama cok yemesinler. avrupa topluluguna girince milletvekillerinin harcadigi hesaplar da faturayla istenir. nereden buldun derler adama.yurtdisina geziyi can sikintisina yapamazlar. inanmazlar adami kontrol ederler.kendi cebinden zorla odetirler simdi biz mi avrupa topluluguna girmek istemiyoruz (parasiz halk) yoksa yuksekteki kesim mi Bulgarlar avrupa topluluguna girdi, milletvekilleri cebine soktu parayi AB parayi ne yaptin dedi, cebinden zorla cikardilar soktuklari gibi, bazilari harcamis geri satti malvarliklarini.zarar ettiler , enspektorler mufettisler geldi, akrabalarina tapulu yer aldiranlar mi istemezssin her cebe sokulan paralar geri verildi . bir kismini istifa ettirdiler avrupa birligi kimin isine yaramaz simdi siz dusunun, parasiz vatandasa mi yoksa baskalarina mi , onun icin pistir, siyonisttir,kapitalisttir'hristiyan toplulugudur.turkun turkten baska dostu yoktur. onlarin normlarini alirsak benzin ucuzlayacak,ekmek ucuzlayacak'devlet her ferdine is bulmak zorunlulugu yukumlulunde bulunacak'is bulamazssa gercekten issizlik maasi odeyecek. once halkina deger vereceksin diyorlar. herkese ucretsiz saglik sigortasi hizmeti vericek. erbakan in en takdir ettigim sahsiyeti, bugune kadar gelen politikacilarin icinde Turkiyede pancar motor adi altinda bir makine yapmistir Turk sanayisine kazandirmistir. belki taklit belkide kendi tasarimi ama olsun bir basbakan Birseyler kesfetmis imal etmistir. yerli fabrikalar acmistir. Bugun bircok Turk gemisindeki can kurtarma filikasi*kayik*botu ve koylerdeki su pompalarinda Pancar motor halen calismaktadir Pancar motor deriz hem guleriz hemde calistiririz sesi aynen soyle Pat pat pat diye calsir . keske butun basbakanlar bisey icat edip turk ekonomisine kazandirsa, ama malesef zaman degismis bu firma zamanla uretimini durdurmustur. |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek Alıntı:
Sen bu aralar baya usturuplu yazılar yazıyorsun atmaca hayırdır? Kimden yardım alıyorsun bakalım.... atmaca cığım tarih eğer beni "erbakan"ın yediği trilyonlar için yargılayacaksa yargılasın hazırım....hiç dert değil...Bence bu işe şaklabanlık edenleri tarih değil yakın zaman yargılayacak merak etme sen....Objektif olmak ve sen sakın... güldürme beni.... | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek ne oldu sinirlendiniz galiba güney ciğim bence bana bir özür borcun var ne dersin bu sözünü bir hakaret olarak algılıyorum gerçi senin lisanında hakaretin derecesi ne bilmiyorum ama bu sözler benim lisanınmda hiçte hoş değil istersen bir düşünde benden özür dile hem bu şekilde süper meydan paylaşımcılarıda abjektif olup olmadığını öğrensinler ne dersin bekliyorum forum kurallarıda bunu gerektiriyor sanıyorum demokrasi yamaçlarında yetiş se bile demokratik düşünceye ulaşamayan insanların var olduğunu bilmek beni üzüyor
__________________ |
| | |
| | #7 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 195 Rep: 19229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek Alıntı:
"objektif"sözcüğünü bence bir araştır,anlamını öğren,sonra özür bekle...benim literatürümde çok sözcük vardır,kiminin hakaret kiminin ise iltifat kabul ettiği sözcük yogunluğum mevcuttur...Ben ce sen özür bekleme benden....ne için özür dileyeceğim anlamadım zaten.... | |
| | |
| | #8 | ||
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek Alıntı:
hani bazı insanlar vardır bir hakarete uğradıklarında yağmur yağdığını zannederler veya insanlar kendilerine güldühünde onlarla beraber gülerler onlar için bu tür olaylar hakaret sayılmaz sevgili güney seninde aynı düşüncede olduğu düşünmediğimden özür dilemeni bekledim ama demekki sende yağmur yağdığını düşünenlerden sin diyecem senin seviyene inmek istemediğimden demiyorum istersen yazdıklarını Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #9 | |
inanki seninle uğraşma niyetinde değilm hele o mod da hiç değilim...Hadi canım hadi başkalarına..... Benimle bir derdin varsa ayrıca konu aç ,konuyu kirletme....sana abla tavsiyesi..... | |
| | |
| | #10 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek Alıntı:
ha.ha.ha. benim kendimden küçüklerle ne derdim olurki sadece onları biraz daha bilinçlendirmekten başka benden de sana bir ABİ tavsiyesi kelimeleri kirletme demiyimde hadi kardeşim hadi sende başkalarına diim bari. kardeşim
__________________ | |
| | |
| | |