![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu kadar da olmaz artık ben mi yedim o kadar pararyı sayın hoca .. Tarih yalnızca Güneyi değil beni de yargıla......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: Aslen Mersin/Silifke'li olup Ankara'da oyuruyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 55 ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek Bu kadar da olmaz artık ben mi yedim o kadar pararyı sayın hoca .. Tarih yalnızca Güneyi değil beni de yargıla... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: Aslen Mersin/Silifke'li olup Ankara'da oyuruyorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 55 ![]() | Cevap: SP: Erbakan'ı unutanı tarih affetmeyecek Objektif olmak senin gözünde taraf tutmak gibi kalıyor sevgili atmaca...evet tarih birilerini affetmeyecek ,banka hortumcularını bu ülkeyi geriye götürmeye çalısanları ve bu ınsanları destekleyen beyni sulanmıs kısılerı üzülerek ifade ediyorum ki sen objektif degilsin ve ileride ismin gazete yazılarında olmasa bile yargılanacaksın... |
| | |
| | |