FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > GİRİŞ > Haberler

İstanbulun simgesi?????

GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: TaYFuNN ´isimli üyeden Alıntı Arkadaşım bir şeyler anlatmaya çalışmışsın dilin döndüğünce fakat düşük kelimeler kullanıyorsun bu yüzden yanımda sözlük getirdim seni anlayabilmek için; bu cümlede yaptığınız harf hatası cümlenin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2008, 12:42 AM   #61
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: İstanbulun simgesi?????

Alıntı:
TaYFuNN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım bir şeyler anlatmaya çalışmışsın dilin döndüğünce fakat düşük kelimeler kullanıyorsun bu yüzden yanımda sözlük getirdim seni anlayabilmek için;

bu cümlede yaptığınız harf hatası cümlenin boyutunu farklı bir anlama taşıyor aynı sizin izlediğiniz rota gibi..

Aydınlık bizim içimizde bizler dünya'ya karanlıktan bakmıyoruz siz en iyisi yakın bir ampul aydınlatın her yeri her zamanki yaptığınız gibi!Kendinizi ifade edemediğiniz anlarda klişeleşmiş laf oyununuza başlıyorsunuz, sizin gibi birinden daha efektif açıklama beklerdim ancak kullandığınız deyimler sizi ifade ediyor.

Hava karardı her yer karanlık içinde nasıl aydınlanabiliriz ,gözlerimizdeki parıltıyı ve ışığı kullanacaz tabiiki yeterki zihnimiz kararmasın size tavsiyem sarfiyatsız tasarruflu ampul kullanmanız daha uzun ömürlü oluyorlar sizinkide her an patlayabilir?

Aklı olmayana neylesin sakal, kayışı tarladan götürür çakal?

Sakın yanlış anlamayın bu atasözünü çakal demek istediğimi sanma tarlaya sahip çıkın demek istedim!
İt ürür kervan yürür gözüm sen sakın alınma sana değil sözüm, buda atalardan bir söz işte! Sanırım aklın başka yerlerde buda sana işlemez zahir. kelime değil harflere takılacağına aklındaki eskileri temizle. İyi forumlar.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 20-04-2008, 04:52 PM   #62
Banned
SUPERMEYDAN

TaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biri

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İt ürür kervan yürür gözüm sen sakın alınma sana değil sözüm, buda atalardan bir söz işte! Sanırım aklın başka yerlerde buda sana işlemez zahir. kelime değil harflere takılacağına aklındaki eskileri temizle. İyi forumlar.
Benim hiç değilse aklım var sende o da yok forumda olduğunu unuttun bu sefer sana daha anlamlı konuştuğun lisandan konuşacam nede olsa bu dilden anlıyorsun provakatör sensin zoruna giden konuları sineye çekemiyor hoşuna giden taraflı bir mesaj buldumu yağ gibi akıyorsun.İşte bu sensin içindeki karamsarlığı söküp atamıyor her konuya zehirli sarmaşık gibi dolanıyorsun dikkat et de birisi sana dolanmasın?Voltajın çok yükselmiş yaktığın ampuller kısa devre yapmaya başladı kofradan patlayacaksın sana bir adet şalter takmak lazım!

Dediğin gibi atalarımız ne güzel söylemiş:"Adam bildim esegi, altina serdim dösegi."

Ha sana bir söz daha:"Aga diyeyim sana, yagin bulassin bana."

Eğerki seninle aynı dilde konuşsak farklı olacak ama ben kendi yolumu bulabiliyorum gerçekleride görüyorum sen ise aynadan yansıyanları görüyorsun ben karanlıkta yolumu bulmak için Meşale yakıyorum sen ise ampul yakarsın aramızdaki fark bu işte bana sataşcağına gitte karanlık olan yerleri aydınlat yorum yaptığım her konuya sazan gibi zıplama yerinde otur yoksa oltaya takılırsın!

Atasözlerini çok seven biri olarak size son sözüm:"Al sana bir kaya, nerene dayarsan daya."
TaYFuNN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 23-04-2008, 12:37 AM   #63
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
Benim hiç değilse aklım var sende o da yok forumda olduğunu unuttun bu sefer sana daha anlamlı konuştuğun lisandan konuşacam nede olsa bu dilden anlıyorsun provakatör sensin zoruna giden konuları sineye çekemiyor hoşuna giden taraflı bir mesaj buldumu yağ gibi akıyorsun.İşte bu sensin içindeki karamsarlığı söküp atamıyor her konuya zehirli sarmaşık gibi dolanıyorsun dikkat et de birisi sana dolanmasın?Voltajın çok yükselmiş yaktığın ampuller kısa devre yapmaya başladı kofradan patlayacaksın sana bir adet şalter takmak lazım!

Dediğin gibi atalarımız ne güzel söylemiş:"Adam bildim esegi, altina serdim dösegi."

Ha sana bir söz daha:"Aga diyeyim sana, yagin bulassin bana."

Eğerki seninle aynı dilde konuşsak farklı olacak ama ben kendi yolumu bulabiliyorum gerçekleride görüyorum sen ise aynadan yansıyanları görüyorsun ben karanlıkta yolumu bulmak için Meşale yakıyorum sen ise ampul yakarsın aramızdaki fark bu işte bana sataşcağına gitte karanlık olan yerleri aydınlat yorum yaptığım her konuya sazan gibi zıplama yerinde otur yoksa oltaya takılırsın!

Atasözlerini çok seven biri olarak size son sözüm:"Al sana bir kaya, nerene dayarsan daya."

İki kelimeye o kadar çok ıkınmışsın ki? görende dağ doğurdun sanacak, adam gibi yorumlara dönelim istersen de, sukut ile konuların özünde varsa bir derdin derinden ve ölçülü gidelim, yok kaldıramam dersen yolun, bahtı'ın varsa açık olsun, Bu arada akıl konusuna girme sendeki gibi kuzu aklını ben severim aslında, benden ırak ol. Beni cami duvarı yapma. iyi forumlar.
Alt 23-04-2008, 11:03 PM   #64
Banned
SUPERMEYDAN

TaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biriTaYFuNN gözlemlemek için görkemli biri

Alıntı:
İki kelimeye o kadar çok ıkınmışsın ki? görende dağ doğurdun sanacak, adam gibi yorumlara dönelim istersen de, sukut ile konuların özünde varsa bir derdin derinden ve ölçülü gidelim, yok kaldıramam dersen yolun, bahtı'ın varsa açık olsun, Bu arada akıl konusuna girme sendeki gibi kuzu aklını ben severim aslında, benden ırak ol. Beni cami duvarı yapma. iyi forumlar.

Ancak gülüyorum ve yüzümdeki gülümseyiş bu cümleleri dökerken bile devam ediyordu bilesin? Neye gebe kaldın?Anlamadığın konuları anlamlandırmayı seviyorsun bir yere gittiğim yok daha seninle karpuz kesecez. İnsiyatifi elden bırakmıyorsun hoşuma gitti tutumun!Ben ölçülü gitmeyi sever ve ölçümü metrik sisteme göre alırım tabi boy ölçüsü almayıda iyi bilirim.
fazla derinlere inmeye gerek yok şayet sondaj yapmak benim işim değil sondanın ucu kimde oda belli değil artık yüzeyden gitmeye başlayabiliriz ve memnun olurum?
Alt 23-04-2008, 11:32 PM   #65
Aktif Uye

Alıntı:
Ancak gülüyorum ve...?
Seni ciddiye almalımıyım! hayır, paça seviyesindeki canlılarıda, cansız bulaşanlarıda sevmem, ırak ol dedim ama, illada pişkinlikle güldüğünü söylemişsin ve işte aynı anda forumdayız buyur adı gibi cismi olmayan havadan meydana gelmiş şey, benim gebeliğim mümkün değil anlaman için havsalan yetmez ama bir ip ucu vereyim nickimden bari anla o kadarcık beynin varsa.

Konu ile alakası olmayan boyuta getirdiğin için cevabımdan dolayı diğer üyelerden özür diliyorum bu kişiye, bu konuda verdiğim (bu konuya her ne yazarsa yazsın) son cevabımdır.
Alt 23-04-2008, 11:50 PM   #66
Yeni Uye

meys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cahilden Dostum Olacağına Alimden Düşmanım Olsun

meys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyormeys çok gurur duyuyor

Başlığı okuyunca farklı,yorumları okuyunca farklı şeyler çıkıyor karşıma.Kişisel duello alanı olmuş.Meydan demişlerya formun adına o yüzdendir erler ortada.
Bende başka bi konu anlatayım size nasılsa konu değişmiş.Harem-sirkeci vapurunda yolculuk etmekte olan iki bayan.Biri çarşaflı biride açık.Çarşaflı bayanın yanında 7 yaşında bir erkek çocuğu.Biraz hareketli yerinde duramayan bi çocuk.Diğer bayan çocuğu sevmek için bir iki laf atıyor.Çocuk bayana yaklaşıyor,ilgisini karşılıksız bırakmıyor.Bir iki sevgi sözünden sonra çocuk bayanın bacaklarını elliyor.Sonrada eteğininin altından elini sokmaya çalışıyor.Kadın tepki gösteriyor.Baktı olmuyor annesine söylüyor.Çocuğu yanınıza alırmısınız diye sonra yaptığı şeyi söylüyor.Kadın yüksek sesle:büyük bir erkek ellese sesin çıkmaz dimi diyor.Tartışma büyüyor.Kadının eşi geliyor,başlıyor bağırmaya vay eşi çarfaflı diye yapılıyormuş bunlar ,küçük görülüyormuş,aşağlanmak için yapılmış filan.Çevre tepki verince adam eşini alıp başka yere gidiyor.Bu gerçek bi olaydır.
Konu benim için şu yönden önemli;hani hepimizin anası,ninesi kapalıydı.Herkesin ailesinde bişekilde kapalı bir bayan var yada açık.Biz böyle yaşamaya alıştık.Ama son zamanlarda o hale geldik ki birbirimizi düşman görür olduk.Atılmak istenen yeşermesi istenen nifak tumları amacına ulaştı.Artık birbirimizi çekemez olduk sanırım.Durum bence kötüye gidiyor.Ne olur artık amacımız ülke için yararlı şeyler için tartışmak olsun.Bu dinde bu vatanda bizim ve korkarım ikiside elimizden gidiyor.
meys isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-04-2008, 07:43 PM   #67
Banned
SUPERMEYDAN

Alıntı:
Seni ciddiye almalımıyım! hayır, paça seviyesindeki canlılarıda, cansız bulaşanlarıda sevmem, ırak ol dedim ama, illada pişkinlikle güldüğünü söylemişsin ve işte aynı anda forumdayız buyur adı gibi cismi olmayan havadan meydana gelmiş şey, benim gebeliğim mümkün değil anlaman için havsalan yetmez ama bir ip ucu vereyim nickimden bari anla o kadarcık beynin varsa.

Konu ile alakası olmayan boyuta getirdiğin için cevabımdan dolayı diğer üyelerden özür diliyorum bu kişiye, bu konuda verdiğim (bu konuya her ne yazarsa yazsın) son cevabımdır.
HAKARET, MESAJ METNİ SİLİNMİŞTİR (ADMİN)
Alt 24-04-2008, 08:24 PM   #68
Super Aktif

Bay X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ne Parayla Adam Olduk Bu Hayatta Nede Her Parası Olanı Adam Yerine Koyduk !

Blog Mesajları: 2
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

Alıntı:

Konu adap kurallarını çok fazla ihlal etmiştir biraz daha medenice yazalım lütfen yazılan her noktayı virgülü herkes okumakta kişisel problemlerinizi başka yerde çözün?

Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ...

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
istanbul, komite, milli, olimpiyat, simge

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:10 AM .

vBulletin 3.7.2 © Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0