![]() |
| | |||||||
GİRİŞ katogorisi Haberler forumu içinde "İstanbulun simgesi?????" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: TaYFuNN ´isimli üyeden Alıntı Arkadaşım bir şeyler anlatmaya çalışmışsın dilin döndüğünce fakat düşük kelimeler kullanıyorsun bu yüzden yanımda sözlük getirdim seni anlayabilmek için; bu cümlede yaptığınız harf hatası cümlenin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
| |
| | |
| Sponsored Links |
| | #62 | |
| Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: İSTANBUL-Şişli Yaş: 26
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Dediğin gibi atalarımız ne güzel söylemiş:"Adam bildim esegi, altina serdim dösegi." Ha sana bir söz daha:"Aga diyeyim sana, yagin bulassin bana." Eğerki seninle aynı dilde konuşsak farklı olacak ama ben kendi yolumu bulabiliyorum gerçekleride görüyorum sen ise aynadan yansıyanları görüyorsun ben karanlıkta yolumu bulmak için Meşale yakıyorum sen ise ampul yakarsın aramızdaki fark bu işte bana sataşcağına gitte karanlık olan yerleri aydınlat yorum yaptığım her konuya sazan gibi zıplama yerinde otur yoksa oltaya takılırsın! Atasözlerini çok seven biri olarak size son sözüm:"Al sana bir kaya, nerene dayarsan daya." | |
| | |
| | #63 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
İki kelimeye o kadar çok ıkınmışsın ki? görende dağ doğurdun sanacak, adam gibi yorumlara dönelim istersen de, sukut ile konuların özünde varsa bir derdin derinden ve ölçülü gidelim, yok kaldıramam dersen yolun, bahtı'ın varsa açık olsun, Bu arada akıl konusuna girme sendeki gibi kuzu aklını ben severim aslında, benden ırak ol. Beni cami duvarı yapma. iyi forumlar. | |
| | |
| | #64 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 789 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
Ancak gülüyorum ve yüzümdeki gülümseyiş bu cümleleri dökerken bile devam ediyordu bilesin? Neye gebe kaldın?Anlamadığın konuları anlamlandırmayı seviyorsun bir yere gittiğim yok daha seninle karpuz kesecez. İnsiyatifi elden bırakmıyorsun hoşuma gitti tutumun!Ben ölçülü gitmeyi sever ve ölçümü metrik sisteme göre alırım tabi boy ölçüsü almayıda iyi bilirim. fazla derinlere inmeye gerek yok şayet sondaj yapmak benim işim değil sondanın ucu kimde oda belli değil artık yüzeyden gitmeye başlayabiliriz ve memnun olurum? | |
| | |
| | #65 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Seni ciddiye almalımıyım! hayır, paça seviyesindeki canlılarıda, cansız bulaşanlarıda sevmem, ırak ol dedim ama, illada pişkinlikle güldüğünü söylemişsin ve işte aynı anda forumdayız buyur adı gibi cismi olmayan havadan meydana gelmiş şey, benim gebeliğim mümkün değil anlaman için havsalan yetmez ama bir ip ucu vereyim nickimden bari anla o kadarcık beynin varsa. Konu ile alakası olmayan boyuta getirdiğin için cevabımdan dolayı diğer üyelerden özür diliyorum bu kişiye, bu konuda verdiğim (bu konuya her ne yazarsa yazsın) son cevabımdır. |
| | |
| | #66 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Başlığı okuyunca farklı,yorumları okuyunca farklı şeyler çıkıyor karşıma.Kişisel duello alanı olmuş.Meydan demişlerya formun adına o yüzdendir erler ortada. Bende başka bi konu anlatayım size nasılsa konu değişmiş.Harem-sirkeci vapurunda yolculuk etmekte olan iki bayan.Biri çarşaflı biride açık.Çarşaflı bayanın yanında 7 yaşında bir erkek çocuğu.Biraz hareketli yerinde duramayan bi çocuk.Diğer bayan çocuğu sevmek için bir iki laf atıyor.Çocuk bayana yaklaşıyor,ilgisini karşılıksız bırakmıyor.Bir iki sevgi sözünden sonra çocuk bayanın bacaklarını elliyor.Sonrada eteğininin altından elini sokmaya çalışıyor.Kadın tepki gösteriyor.Baktı olmuyor annesine söylüyor.Çocuğu yanınıza alırmısınız diye sonra yaptığı şeyi söylüyor.Kadın yüksek sesle:büyük bir erkek ellese sesin çıkmaz dimi diyor.Tartışma büyüyor.Kadının eşi geliyor,başlıyor bağırmaya vay eşi çarfaflı diye yapılıyormuş bunlar ,küçük görülüyormuş,aşağlanmak için yapılmış filan.Çevre tepki verince adam eşini alıp başka yere gidiyor.Bu gerçek bi olaydır. Konu benim için şu yönden önemli;hani hepimizin anası,ninesi kapalıydı.Herkesin ailesinde bişekilde kapalı bir bayan var yada açık.Biz böyle yaşamaya alıştık.Ama son zamanlarda o hale geldik ki birbirimizi düşman görür olduk.Atılmak istenen yeşermesi istenen nifak t umları amacına ulaştı.Artık birbirimizi çekemez olduk sanırım.Durum bence kötüye gidiyor.Ne olur artık amacımız ülke için yararlı şeyler için tartışmak olsun.Bu dinde bu vatanda bizim ve korkarım ikiside elimizden gidiyor. |
| | |
| | #67 | |
| |
| | |
| | #68 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 231 Rep: 22721 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İstanbulun simgesi????? Alıntı:
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... | |
| | |
| | |